geçmiş olsun canım bi dr görün istersen dikkat et kendine
Sağol canım.Hastaneyi aradım fizik tedavide sıra bana gelmiş haber vereceklermiş.Akşam seansları çok dolu oluyormuş.Şu an 2 kişi varmış tedavisi süren onlardan hemen sonra beni çağıracaklarmış.İnş. işe yarar kurtulurum bu ağrılardan.
emelcim geçmiş olsun canım hayırdır ya sana bu ara pek nazar değiyor galiba! geçendede arabada başım döndü falan demiştin sanırım dimi?
Canımsın sağol bak unutmamışsın.Evet midemle başım aynı anda tutmuştu sonrada boğaza dönmüştü.Hakikaten sen söyleyince fark ettim ben bu yıl pek bir hastalıklı çıktım.Rabbim dermansız dert vermesin bunada şükür...
evet ıstıyom 31 ınde bana da gelebulusunuz:92:
yok canım cok derın degıldı kurban bayramının 3 gunu 1 cay bardagı cayla yanmıstı
ben 2 sındede dogurdum 2 sıde sezeryandı
etlıkte belden ıne vuruldu buyuk dogumda tmden bayıttılar
Hadi ordan onlara gittiğimizde bebeler küçüktü nereye koysan duruyorlardı şimdi hepsi geziniyor tut tutabilirsen.O referanslar eskidi bende bakın görün benden sonrakiler emin ol davet etmeye korkacaklar hem zaten sen istiyordun bizi değilmi ?
Bu arada sağol canım doktoru arayacağım bugün muhtemeln kemiklerimde sorun var.
emme bebeklerınızı evde bırakın ben taaaaaaaaaaaaaaaaa bastan berı söyluyom yalansa yaaln deyın bıda bulustumuzda bebelerı getırmeyın demıstım yanı
geldım yazdım
çocuğa güven olmaz meltemcim... çocuğa güvenip benim çocuğum böyle yapmaz ,şöyle yapmaz diye böbürlenmemeni tavsiye ederim çocuk insanı yalancı çıkarır insanı rezilde eder vezirde.
ayrıca referansında balon haber çıktı:)))) emelimi kandırcan sen bak ne güzel cvbını vermiş küçücük bebeklerle kıyaslıyorsun he kurnaz ama emel yemez:))))[/QUOTE]
bebebm en cadısı jalenın evınde kımse bebsını kucana almamıstı bıtek ben ugrasmıstım bebemle mızır mızır
curuk elma emel curuk elma emel[/QUOTE]
kızlar cevaplarım yukarıda alıntılara karısmıs noluyo annamadım
bendekı bulusma c tesı olacak emelden sonra dusunuyorum herkesıın bebesı yuruyunce gelın korkmuyorum bebeblerınızden evdede bısey bırakmıycammmmmmmm
kaldırcam herseyı yerdekı halıllar dahıllllllllllllllll
Evet aslında tubişe katılıyorum bende böyle bir şey diyecek oldum bir gün hemen uyardılar bak deme sakın çocuk yalancı çıkarır adamı diye.O günden beri sus pus oldum hiç güvenmiyorum çünkü çocuklar aklına geleni yapıyorlar o an.
Bencede meltemcim sende evdeki herşeyi kaldır.Nereye bırakacağız ayol çocukları.Hatırlamıyormusun o gün ayşenurun dibimden hiç ayrılmadığını.Siyam ikizi gibiyiz biz kızımla.Ben nereye o oraya.Hem dağıtcaz evini işte aaaaaaaa
Alıntı yaptıktan sonra cevaplarını sıralamaya koyarken dağılmışlar o yüzden böyle karışmış...