• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ankara anneleri

geçmiş olsun canım bi dr görün istersen dikkat et kendine

Sağol canım.Hastaneyi aradım fizik tedavide sıra bana gelmiş haber vereceklermiş.Akşam seansları çok dolu oluyormuş.Şu an 2 kişi varmış tedavisi süren onlardan hemen sonra beni çağıracaklarmış.İnş. işe yarar kurtulurum bu ağrılardan.

emelcim geçmiş olsun canım hayırdır ya sana bu ara pek nazar değiyor galiba! geçendede arabada başım döndü falan demiştin sanırım dimi?

Canımsın sağol bak unutmamışsın.Evet midemle başım aynı anda tutmuştu sonrada boğaza dönmüştü.Hakikaten sen söyleyince fark ettim ben bu yıl pek bir hastalıklı çıktım.Rabbim dermansız dert vermesin bunada şükür...

:92:
yok canım cok derın degıldı kurban bayramının 3 gunu 1 cay bardagı cayla yanmıstı

ben 2 sındede dogurdum 2 sıde sezeryandı
etlıkte belden ıne vuruldu buyuk dogumda tmden bayıttılar

Hadi ordan onlara gittiğimizde bebeler küçüktü nereye koysan duruyorlardı şimdi hepsi geziniyor tut tutabilirsen.O referanslar eskidi bende bakın görün benden sonrakiler emin ol davet etmeye korkacaklar hem zaten sen istiyordun bizi değilmi ? :9: :9:

Bu arada sağol canım doktoru arayacağım bugün muhtemeln kemiklerimde sorun var.
evet ıstıyom 31 ınde bana da gelebulusunuz
emme bebeklerınızı evde bırakın ben taaaaaaaaaaaaaaaaa bastan berı söyluyom yalansa yaaln deyın bıda bulustumuzda bebelerı getırmeyın demıstım yanı

geldım yazdım

çocuğa güven olmaz meltemcim... çocuğa güvenip benim çocuğum böyle yapmaz ,şöyle yapmaz diye böbürlenmemeni tavsiye ederim çocuk insanı yalancı çıkarır insanı rezilde eder vezirde.

ayrıca referansında balon haber çıktı:)))):66: emelimi kandırcan sen bak ne güzel cvbını vermiş küçücük bebeklerle kıyaslıyorsun he kurnaz ama emel yemez:)))):66:[/QUOTE]

bebebm en cadısı jalenın evınde kımse bebsını kucana almamıstı bıtek ben ugrasmıstım bebemle mızır mızır

curuk elma emel curuk elma emel[/QUOTE]

kızlar cevaplarım yukarıda alıntılara karısmıs noluyo annamadım

bendekı bulusma c tesı olacak emelden sonra dusunuyorum herkesıın bebesı yuruyunce gelın korkmuyorum bebeblerınızden evdede bısey bırakmıycammmmmmmm
kaldırcam herseyı yerdekı halıllar dahıllllllllllllllll

Evet aslında tubişe katılıyorum bende böyle bir şey diyecek oldum bir gün hemen uyardılar bak deme sakın çocuk yalancı çıkarır adamı diye.O günden beri sus pus oldum hiç güvenmiyorum çünkü çocuklar aklına geleni yapıyorlar o an.
Bencede meltemcim sende evdeki herşeyi kaldır.Nereye bırakacağız ayol çocukları.Hatırlamıyormusun o gün ayşenurun dibimden hiç ayrılmadığını.Siyam ikizi gibiyiz biz kızımla.Ben nereye o oraya.Hem dağıtcaz evini işte aaaaaaaa
:9: :9:
Alıntı yaptıktan sonra cevaplarını sıralamaya koyarken dağılmışlar o yüzden böyle karışmış...

Bir büyüsünler sağlıcakla Rabbimin izniyle.Çürük mürük idare edeceğiz artık... Duaya inanıyorum ama kurşun döktürsem işe yararmı acaba?

Bir büyüsünler sağlıcakla Rabbimin izniyle.Çürük mürük idare edeceğiz artık... Duaya inanıyorum ama kurşun döktürsem işe yararmı acaba?

yarar emelcıgım varsa döken döktur hemen
cevaplar sıraya nasıl koyuluyokı ben annamadım
annamadıgım bısey daha ben bebem uslumu dedımkı bana bebene guvenme dedınız benım bebem en yaramazı ıclerınde erkeklerden bıle fena

ayol bebek bakmayamı geliyoz 2 kelam edelim süs püste gözümüz yok çocukluyuz valla kırcak dökcek bişeyler olmasın ortalıkta rahat edelim en büyük güzellik o... emelcim pasta börek konusundada abartma olayı zaten hastayım diyosun bide biz gidince yorgunluktan hastalanırsın aman bünyen zayıf sanırım valla sohbet güzel olsun güzel demlenmiş bir çay olsun dahasını aramam. çocuklu kadınsın zaten kimse kusuruna bakmaz bakanda küçük oğluna almasın:66::66::66:

ben sana okur üflerim o gün hatırlatda. elem tere fişşş kem gözlere şişşş:41:

aslında aklıma şimdi bişey geldi; şöyle bir uygulamada olabilir ev sahibi zaten yeterince ev toparla temizle bide misafir ağırla yoruluyor hepimiz bir çeşit getirsek sana bence süper olur...

Bu arada kendinizi bana tanıtabilir misiniz? Kaç yaşındasınız ,nerde oturuyosunuz, çalışıyo musunuz, bebişleriniz kaç aylık?

Ben 3,5 ay önce polis lojmanlarına taşındım çamlıca mah.deyim yani.Oğlum 8 aylık ben 81 doğumluyum 30 oldum sayılır:50::84: ayrıca ilk bebeğim :16:

mrb canım anlaşılan kocalarımız meslektaş:) benim kocamda polis özel harekatta..benimde 2 aylık meleğim var bende 80 liyim ve ben 30 yaşındayım sen daha 29 sun:))))))))))))

merhaba ankaralı anneler nerelerde doğum yaptınız memnun kaldınızmı yazarmısınız.bende 34 haftalığım etlik ve zekahi tahir arasında kaldım yardımcı olurmusunuz yada başka onerisi olan varmı??

canım ben o kadar araştırma sonucu sincan lokman hekimde doğum yaptım herşey mükemmeldi..doktorum arzu hanımdı ve çok ilgiliydi hemşiresi doktoru..üstelik fiyatlarıda dışarıya göre çok çoooook uygun...tavsiye ederim..kız kardeşim zekai tahirde doğum yapmıştı ama hiç memnun kalmadı ilgisizlik had safhada...şimdiden Allah yardımcın olsun inşallah ikinizde bir avazda kurtulursunuz...

ayol bebek bakmayamı geliyoz 2 kelam edelim süs püste gözümüz yok çocukluyuz valla kırcak dökcek bişeyler olmasın ortalıkta rahat edelim en büyük güzellik o... Emelcim pasta börek konusundada abartma olayı zaten hastayım diyosun bide biz gidince yorgunluktan hastalanırsın aman bünyen zayıf sanırım valla sohbet güzel olsun güzel demlenmiş bir çay olsun dahasını aramam. çocuklu kadınsın zaten kimse kusuruna bakmaz bakanda küçük oğluna almasın:66::66::66:

Ben sana okur üflerim o gün hatırlatda. Elem tere fişşş kem gözlere şişşş:41:

Aslında aklıma şimdi bişey geldi; şöyle bir uygulamada olabilir ev sahibi zaten yeterince ev toparla temizle bide misafir ağırla yoruluyor hepimiz bir çeşit getirsek sana bence süper olur...
evet katılıyorum sana canım

mrb canım anlaşılan kocalarımız meslektaş:) benim kocamda polis özel harekatta..benimde 2 aylık meleğim var bende 80 liyim ve ben 30 yaşındayım sen daha 29 sun:))))))))))))

canım ben o kadar araştırma sonucu sincan lokman hekimde doğum yaptım herşey mükemmeldi..doktorum arzu hanımdı ve çok ilgiliydi hemşiresi doktoru..üstelik fiyatlarıda dışarıya göre çok çoooook uygun...tavsiye ederim..kız kardeşim zekai tahirde doğum yapmıştı ama hiç memnun kalmadı ilgisizlik had safhada...şimdiden Allah yardımcın olsun inşallah ikinizde bir avazda kurtulursunuz...
melıkecıgım nerelerdesın
galıba okuyup cıkıyosun sen gelmıyomusun bulusmamıza
hanı sıncana gelecektın tanısacaktık hıc yazamıyosun cokmu yaramaz kızın yoksa

sevılay neye katılıyon annamadım dermısım
ya emel rahatsız zaten bulusmayı bendede yapabılırız

canım evet eşim polis seninkinin işi zormuş benimkide 15 yıllık polis önceden cok aktif calısmıs sımdı ıstemıyor.bebişin de çok küçükmüş canım güle güle büyüt,yaşımı küçülttüğün için saol .sen nerede oturuyorsun ve adın ne ?

melıkecıgım nerelerdesın

evet meltemcim maalesef öyle gündüz daha iyi gecede sabaha kadar uyumuyor evim barkım pislik içinde kaldı valla...zaten yazdığım saatlere baksana gece girebiliyorum genelde ondanda kimse olmuyor sanada dün gece msnden yazdım açıktı msn nen ama cvp bilem vermedin:))) galiba açık bıraktın neyse canım inş.. aynı zamanta net başında olabiliriz..

canım evet eşim polis seninkinin işi zormuş benimkide 15 yıllık polis önceden cok aktif calısmıs sımdı ıstemıyor.bebişin de çok küçükmüş canım güle güle büyüt,yaşımı küçülttüğün için saol .sen nerede oturuyorsun ve adın ne ?

benim eşimde 10 yıllık polis canım şimdi gölbaşında görevli zorda olsa işine aşık bir kocam var:((( senin eşinin görev yeri neresi? bu arada eşim bu yıl lojmana başvurdu annemlerin zoru ile belkim komşu oluruz hayatım:)) şimdilik ben batıkentte oturuyum ismimde melike...

Son düzenleme:
evet meltemcim maalesef öyle gündüz daha iyi gecede sabaha kadar uyumuyor evim barkım pislik içinde kaldı valla...zaten yazdığım saatlere baksana gece girebiliyorum genelde ondanda kimse olmuyor sanada dün gece msnden yazdım açıktı msn nen ama cvp bilem vermedin:))) galiba açık bıraktın neyse canım inş.. aynı zamanta net başında olabiliriz..

benim eşimde 10 yıllık polis canım şimdi gölbaşında görevli zorda olsa işine aşık bir kocam var:((( senin eşinin görev yeri neresi? bu arada eşim bu yıl lojmana başvurdu annemlerin zoru ile belkim komşu oluruz hayatım:)) şimdilik ben batıkentte oturuyum ismimde melike...

melıkecıgım ben basında olmam ama msn hep acıktır
acıp kapaması zor gelıyo bana
ondan hep acıgım

ayol bebek bakmayamı geliyoz 2 kelam edelim süs püste gözümüz yok çocukluyuz valla kırcak dökcek bişeyler olmasın ortalıkta rahat edelim en büyük güzellik o... emelcim pasta börek konusundada abartma olayı zaten hastayım diyosun bide biz gidince yorgunluktan hastalanırsın aman bünyen zayıf sanırım valla sohbet güzel olsun güzel demlenmiş bir çay olsun dahasını aramam. çocuklu kadınsın zaten kimse kusuruna bakmaz bakanda küçük oğluna almasın:66::66::66:

ben sana okur üflerim o gün hatırlatda. elem tere fişşş kem gözlere şişşş:41:

aslında aklıma şimdi bişey geldi; şöyle bir uygulamada olabilir ev sahibi zaten yeterince ev toparla temizle bide misafir ağırla yoruluyor hepimiz bir çeşit getirsek sana bence süper olur...

Sağol canım arkadaşım düşünmen yeter.Sizin çocuklarınızda küçük nasıl yapacaksınız börekle falan nasıl uğraşacaksınız? Yapabildiğim kadarını yaparım canım.Ama buluşmalara özgü bir şey olacaksa bu bende sizlere gelirken börek falan yaparım hepimiz birer çeşit getiririz.Benim için sorun değil ama benden sonrakilere yaparım.

Bende lokman hekimde yaptım çok şükür memnun kaldım.Ama etlik çok yoğundu sincanda yaptım.İyikide öyle olmuş.Arzu hanımda aylin hanımda iyi doktorlar... Sadece yoğunluk var...

Sevilaycım sana nazım geçiyor sabahtan bana geldiğinde kısır yaparmısın güzel yapıyorsun sen.Malzemeleri ben hazırlarım gerisini sen halledersin olurmu?

melıkecıgım nerelerdesın

Yok canım bana geliyorsunuz nasipse.Sonrakiler senin olsun.Bekliyorum ben herkesi 31 ocakta herkesin haberi var.Tam kadro burda olursunuz umarım...

Canım etlikte elif terzi doktorum

Bende sincandan önce etlikteki elif terziye gidiyordum fakat yoğun olması hatta sıram geldiğinde 2-3 kişiyle muayeneye girmekten ve randevu saatimden hep 1 saat yada daha fazla geç girmekten dolayı sıkıldım.Ta eryamandan etliğe elif hanım için gidiyordum oysa.En sonunda hem bu kadar yolu hemde bu şartlar için çekmek saçma geldi sincana karar verdim.Pişmanda olmadım şükürler olsun.Şimdi nasıl peki etliğin durumu hala aynımı?

Melike müsait olursan buluşmaya senide bekleriz... 31 ocak pazartesi bana geliyor kızlar...

emelcıgım kısmetse bende 1 cesıt yaparım canım
sen fazla yapma aysenurla hasta hasta ugrasma
tatlımı tuzlumu daha karar vermedım

melike sende benim gibi gececisin heralde senindemi bebiş uyutmuyor?

efet canım maalesef sabah 7 ye kadar ayaktayım gerçi iki gecedir saat 4 te kocama devrediyorum nöbeti dayanamıyorum artık:(((

Melike müsait olursan buluşmaya senide bekleriz... 31 ocak pazartesi bana geliyor kızlar...

teşekkür ederim canım ev sahibesi olarak sen davet etmesen kimsenin davet edeceği yoktu beni şekerim...bebişim çook küçük ama yinede kısmet olursa çok gelmek isterim detayları özelden msj atarsan??

emelcıgım kısmetse bende 1 cesıt yaparım canım
sen fazla yapma aysenurla hasta hasta ugrasma
tatlımı tuzlumu daha karar vermedım

meltemcim bigün bende buluşursak benim bütün menüyüde sen hazırlarsın artık deilmii:) benim meleğim daha çook küçükya teyzesi:)) hiç olmadı erken gelirsin bende yaparız:))

ooooooooooof kızlar bugünde meleğim uyudu diye takılayım dedim yine kimsecikler yok burda oooooooooooooooof ki ooooooooooooooooof:(((

Back