masallah tıcerın dan baktım kucuksunuz bızdenarcak81;170[color="magenta" .!.:[/color]81378]merhaba slm verdim bir daha yazamadım malum çalışıyorum bazen yoğun oluyor giremiyorum. Benim oğlum emeklemiyor pek hevesi yok ayakta durup kanepenin bir köşesinden diğerine yürümek dah ahoşuna gidiyor. Ama dişlerde önde gidiyoruz biraz aceleci cıktı bizimki 7 ay olmadan 6 dişi oldu ağzında maşallah diyeyim şimdi köpek dişleri fena kaşınıyor geceleri cok sık bazen saat başı kalkıyor emip uyuyor.yeni yeni del del demeye başladı :)bizde durumlar böyle
dılek nete gıremıyor malesefhepinize göndereceğim adresi tam netleşmesini ve herkesin ok. Demesini bekliyorum.dilekle beraber geleceksin değilmi?
- çocuğunuzun bezini değiştirmeyi ihmal etmeyin. Ayrıca çocuğunuzun bezini değiştiriken, şefkatli bir dokunuşla hareket edin. Bezlerini güvenli ve dikkatli değiştirin.
Bızde hıc sorun olmuyor öyleb rahat degıstırıyorumkı
sürekli hareket edip tekme atan fırıl fırıl dönen bir çocukla nasıl şefkatli bez değiştirilir sorarım size?her bez değiştirmemiz talimatlarla ve uyarılarla geçiyor.altını açtığım an kaçıp oynamak istiyor ve tekrar bağlamamı istemiyor ağlıyor...
hepinize slm kızlar şöyle bi dolandım sayfalrda herkz iyi bi sorun yok bizde iyiyiz çok şükür buluşma tarihi ertelenmiş zannedersem 31 ocak kesin tarih değilmi kızlar ha bu rada ilk yürüme müjdesinide ben veriyim eger yürümeye başlamış sayılıyorsa babası bi kanepede ben bi kanepede çağanı tutuyoruz kucagımızı açıyoruz 5-6 adım bazen daha çok adım bile atıyo ama bi kaç kere düştüğü içinde korkuyo heralde 1-2 haftaya ice yürür ve emel büyük bi ihtimal sende ilk yürüyen bebişimiz çağan olacak aman allahım ve evinde dağıtılmayacak yerin kalmayacak hepinizi öpüyorum kendinize vebebişlerinize iyi bakın
3 adım atınca yurumus sayılırhepinize slm kızlar şöyle bi dolandım sayfalrda herkz iyi bi sorun yok bizde iyiyiz çok şükür buluşma tarihi ertelenmiş zannedersem 31 ocak kesin tarih değilmi kızlar ha bu rada ilk yürüme müjdesinide ben veriyim eger yürümeye başlamış sayılıyorsa babası bi kanepede ben bi kanepede çağanı tutuyoruz kucagımızı açıyoruz 5-6 adım bazen daha çok adım bile atıyo ama bi kaç kere düştüğü içinde korkuyo heralde 1-2 haftaya ice yürür ve emel büyük bi ihtimal sende ilk yürüyen bebişimiz çağan olacak aman allahım ve evinde dağıtılmayacak yerin kalmayacak hepinizi öpüyorum kendinize vebebişlerinize iyi bakın
cagan 28 subat 2010 dogumlu tubacıgımhıh kıskandım ben sana öyle gelmiştirhayırlı olsun cnm kaç aylıktı senin bebiş benim oğluştan büyükmü bizimki nisan 1 2010...
kızım o yürürken onu öpmeye gider sarılmak ister düşürür fazla yürüyemez merak etme
insan sevgisi, hayvan sevgisi, bebek sevgisi, abla, abi sevgisi, kardeş sevgisi, hepsi mevcut çocukta sevgi kelebeği mübarek
Günaydın arkadaslar nasılsınız bebişler nasıl?
oyy maaşallah kuzuya Arda 10 ay 11 günlük ama hala diş miş yokMerhaba slm verdim bir daha yazamadım malum çalışıyorum bazen yoğun oluyor giremiyorum. Benim oğlum emeklemiyor pek hevesi yok ayakta durup kanepenin bir köşesinden diğerine yürümek dah ahoşuna gidiyor. Ama dişlerde önde gidiyoruz biraz aceleci cıktı bizimki 7 ay olmadan 6 dişi oldu ağzında maşallah diyeyim şimdi köpek dişleri fena kaşınıyor geceleri cok sık bazen saat başı kalkıyor emip uyuyor.Yeni yeni del del demeye başladı :)Bizde durumlar böyle
biz de o da yok yaMaaşallah biz 1,5 aydır 2 dişle duruyoruz...
ayy evet yaa aynen eline dikkatini çeken bişey vermeden değiştiremiyorum altını öyle bile çok zorr- Çocuğunuzun bezini değiştirmeyi ihmal etmeyin. Ayrıca çocuğunuzun bezini değiştiriken, şefkatli bir dokunuşla hareket edin. Bezlerini güvenli ve dikkatli değiştirin.
Sürekli hareket edip tekme atan fırıl fırıl dönen bir çocukla nasıl şefkatli bez değiştirilir sorarım size?Her bez değiştirmemiz talimatlarla ve uyarılarla geçiyor.Altını açtığım an kaçıp oynamak istiyor ve tekrar bağlamamı istemiyor ağlıyor...
ayy maaşallah çağanımaahepinize slm kızlar şöyle bi dolandım sayfalrda herkz iyi bi sorun yok bizde iyiyiz çok şükür buluşma tarihi ertelenmiş zannedersem 31 ocak kesin tarih değilmi kızlar ha bu rada ilk yürüme müjdesinide ben veriyim eger yürümeye başlamış sayılıyorsa babası bi kanepede ben bi kanepede çağanı tutuyoruz kucagımızı açıyoruz 5-6 adım bazen daha çok adım bile atıyo ama bi kaç kere düştüğü içinde korkuyo heralde 1-2 haftaya ice yürür ve emel büyük bi ihtimal sende ilk yürüyen bebişimiz çağan olacak aman allahım ve evinde dağıtılmayacak yerin kalmayacak hepinizi öpüyorum kendinize vebebişlerinize iyi bakın
hıh kıskandım ben sana öyle gelmiştirhayırlı olsun cnm kaç aylıktı senin bebiş benim oğluştan büyükmü bizimki nisan 1 2010...
kızım o yürürken onu öpmeye gider sarılmak ister düşürür fazla yürüyemez merak etme
insan sevgisi, hayvan sevgisi, bebek sevgisi, abla, abi sevgisi, kardeş sevgisi, hepsi mevcut çocukta sevgi kelebeği mübarek[/QUO
çağan 28 şubat doğumlu abilerine göre geç bile kaldı yürümeye erken doğum oldu 36 haftalık yoksa bizde martın sonunda olacaktı doğum ohh senin kız iyimiş benim oğlanda pekbi yılışıktır ama bakalım orda neler olacak
Günaydın arkadaslar nasılsınız bebişler nasıl?
3 adım atınca yurumus sayılır
masallah caganımıza
hayırlı olsun gözlerın aydınmı dıyek ne dıyek annamadım
cagan 28 subat 2010 dogumlu tubacıgım
Ah canım düşünüp yazdığın için saol gördüm yazılarınızdan buluşacağınızı bende cok isterim fakat çalışıyorum pzt buluşacaksınız.Haftasonuna ayarladığınız zaman gelirim inş bebişler arkadaş olur.siz çoğunuz görüştünüz mü?Seni hatırlıyorum etimesgutta oturuyodun sanırım benımde kayınvaldem orda ismim arzu canım
arzucumAh canım düşünüp yazdığın için saol gördüm yazılarınızdan buluşacağınızı bende cok isterim fakat çalışıyorum pzt buluşacaksınız.Haftasonuna ayarladığınız zaman gelirim inş bebişler arkadaş olur.siz çoğunuz görüştünüz mü?Seni hatırlıyorum etimesgutta oturuyodun sanırım benımde kayınvaldem orda ismim arzu canım
valla bende pek özledım sevılay senı ve calemı nese hevesınızı ramazana saklayın ne guzeldıı o gunler msn sahur sohbetlerımızjalemmmmmmmmm meltem napıyosunuz nasılsınız kızlar jalem özledim kız seni görüşemiyoruz artıkkkk
hepinize slm kızlar şöyle bi dolandım sayfalrda herkz iyi bi sorun yok bizde iyiyiz çok şükür buluşma tarihi ertelenmiş zannedersem 31 ocak kesin tarih değilmi kızlar ha bu rada ilk yürüme müjdesinide ben veriyim eger yürümeye başlamış sayılıyorsa babası bi kanepede ben bi kanepede çağanı tutuyoruz kucagımızı açıyoruz 5-6 adım bazen daha çok adım bile atıyo ama bi kaç kere düştüğü içinde korkuyo heralde 1-2 haftaya ice yürür ve emel büyük bi ihtimal sende ilk yürüyen bebişimiz çağan olacak aman allahım ve evinde dağıtılmayacak yerin kalmayacak hepinizi öpüyorum kendinize vebebişlerinize iyi bakın
oyy maaşallah kuzuya Arda 10 ay 11 günlük ama hala diş miş yok
biz de o da yok ya
ayy evet yaa aynen eline dikkatini çeken bişey vermeden değiştiremiyorum altını öyle bile çok zorr
ayy maaşallah çağanımaabizimki emeklemeye iyi adapte etti kendini yürümeyi ihtiyaç gibi görmüyo
meraba kızlar iyi akşamlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir bende bir giriyorum bir çıkıyorum foruma bir türlü ayak uyduramadım sizlere:)))) bu arada emelcim teşekkür ederim yazın için çıok mutlu oldum iyiki benim komşumsun seni gerçekten çok seviyorum hem bana yazdıkların karşılıklı sen iyi olmasan böyle karşılık bulmazdı yaptıklarım canım benim bu arada meltem ısrarlarına dayanamadım faceden bak girdim yazdım tubacım senlede bir türlü konuşamadık ya senin bebek durmadı ya benim işim çıktı.. bir ara görüşelim öpüyorum kızlar hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?