• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ankara anneleri

cumartesiler bana her konuda uyar hayatım sabah yusuf beni atar sana tabi dengesiz ve luzumsüz yatılı bi misafirim gelmediği sürece mutlaka bu hafta yada haftaya cumartesi allahın izniyle bana uyarr

Tamam canım jaleyle konuşun eğer uyarsa geçerken onuda alın beraber gelirsiniz olurmu?

ya meltem ya düzelteyim derken batırdın ne alem şeysin yaaa. benim kadar beyaz hatuna kapkara kaslı orantısız bir kadın o, kadın hatları yok onda resmen. ne alaka. seni oyarım bidahaki sefere iyi bak bana:))):4::4::4:

meltem bennuya bayıldım ya çok tatlıııııııııııııı...
ama oğluşumu tırnakladı birde cadıki sormayın:)))
off tuba ya off
zayıf = cıtı pıtı
cagla sıkel=uzun boylu
dıdıkya yesıl gözlu dıye benım sözluk anlamlarıma göre uyarlasınlar yaaaaaaaaaaaaaa
amma zormus senı tarııf etmek
Ayağımı burktum hastaneden geldik biraz önce,Alnıaçıklar ın önünde demire takıldım,nasıl göremedim kocaman şeyi anlamıyorum :26:Felaket sızlıyor bu arada :27: Röntgen çekildi ama için hiç rahat değil ya hamileysem ama testlerde negatif çıkıyor,rahimde de görülmedi gerçi ama neyse :50:
gecmıs olsun dılekcıgım
yengem de hamıleyken fılm cektırmıs dr ona önlem amaclı her fılım cektırenın bebesı sakat dogacak olsa ooooooo demıs ne kazalar oluyo mecbur cekıyoruz hamılelerınde demıs
Memleketenizemi gidiyorsun?
bartına gıtmeyı dusunuyorum abım var orada baska kımsem yok kı
Yok canım olurmu öyle şey?Bir şeyler ayarlayıp bu aya sıkıştırmaya çalışacağız inş. Olacaksa hep birlikte olsun toplantımız.Herkesin uygun olacağı bir gün belirleyelim en kısa zamanda.Cumartesi mesela herkese uyuyormu? Çünkü pazar günleri eşler evde.Hafta içi sevilayın oğlunun okulu var.Ya sevilay bir hafta içini feda edip buraya eşi sabahtan bize bırakacak yada ben bir cumartesiyi feda edeceğim hepiniz için.Eşim yarım gün çalışıyor normalde o günlerde ama böyle özel durumlarda bir kaç saat idare edebilirim.

Şimdi hepiniz karar verin kızlar cumartesimi? hafta içi bir günmü? Jalecim sende sevilayla sabahtan gelirsin değilmi? Çünkü eşi işe giderken bırakıyor sevilayı bana.Arabaya ancak sığarsınız zaten..
bana uyar herzaman sız ne zaman karara verırsenız

Sevilaycım o zaman şöyle yapalım.Haftaya cumartesi herkese uyuyorsa buyrun gelin beklerim.Olmazsa sonraki cumartesiyi ayarlayalım.Yani 15 ocak yada 22 ocak ikisinden birini seçin kızlar....

kızlar 20 ocak yıgenım d gunu ctesı yapıyolar 15 ıyıdırr derım ben

ya bende emele katılıyorum olmaz öle şey hep birlikte katılalım istiyoruz bak ben fedakarlık yapıyorummu bensiz buluşun demiyorum çünki aranızdada olmak istiyorum aa bu arada evin bahçelimi ne güzel ya bebişlerin eline ekmek verip bahçeye salarız demişinya onları ohalde tahmin edemiyorum inş nasip olursa sanada bebiş görmeye geliriz

cumartesiler bana her konuda uyar hayatım sabah yusuf beni atar sana tabi dengesiz ve luzumsüz yatılı bi misafirim gelmediği sürece mutlaka bu hafta yada haftaya cumartesi allahın izniyle bana uyarr

bencede buraya hatta emel gibi çıtı pıtı yazmıştı ilahi meltem:9::9:

kız boylarını bılmemede enlerı aynı o manada yazmıstım

waowww desene sen ona manken manken :9:

hay agzına saglık sevılaycım
bende manken gıbı karuuuuu deyım dedım ama lafı fazla uzatmısım

Yok canım değil burdan arkadaşım.Yok gizli bir şey hayatım herşey ortada ..... :9:
ceylın meşltem demı emel dıs hedıgındede gelmiştı sana
Evet bayağı çıtı pıtıymış :9: Bizde nerde o kadar boy.Maaşallah tubiş içimizde en uzunu demekki...Tubiş resimlerde benden uzak dur en kısa benim.Sevilayla jale idare eder ama onlardanda uzak dur en iyisi.Meltemlere yaklaş sen :9:

evet ya bana yaklas ben kavak agacı gıbı uzunum yaaaaa

Tamam canım jaleyle konuşun eğer uyarsa geçerken onuda alın beraber gelirsiniz olurmu?
evet son karar

15 ocak ctesı emeldeyız ınsallah kabul edenler etmeyenlerrrrrrrrrrrrrrrr

:92::92::nazar:evet tu:51:ba ben uyarmıstım :51:benım kız cadaloz :51:dur az bıraz anası:51: gıbın
ama cok ta:51: tatlıdır anası gıbın

aynı anası yanı ya bu asadakı gulumsemeler nıye yazının sonuna konulmuyor
bırısı bana ananatsınnnnnnnnnnnnnnnn

yazıyom gulumsemeler yazımı böluyooooooooooooo
yönetım uyuyormu ben yazımın sonuna konulan gulumsemeler ıstıyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kızlar 22 si herkese uyuyorsa beklerim cumartesi günü.Eşim haftaya cumartesi pazar işlerinin olduğunu söyledi.Dışarda biraz ev bakacağız emlakçılara falan.Taşınma durumum var bir kaç aya.Bu hafta çıkacaktık aslında ama işlerimizi bitiremedik.Arkadaşlarını sonraki haftaya ertele dedi şimdi tartışmakta istemiyorum.İstediği ev gitmiş olur falan başımın etini yer geciktikte kaçırdık diye.

22 ocak cumartesi inş. hepinize uyar bekliyorum kızlar ....

Kızlar selam ben geldim :66:
uzun bir aradan sonra buradayım yine, giremiyorum çok fazla :26:
facebook eşimle ortak olduğu için beni hep orada sanıyorsunuz ama değilim çoğunlukla o giriyor:50:
okumaya çalıştım ama olanları daha bitiremedim , bölüm bölüm okuyacağım artık ne kadar çok şeyler olmuş :1:
en kısa zamanda görüşmek dileğiyle:3:
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar, hoşgeldiniz aramıza :9:

:16::16:

herkese uyuyorsa ne ala
yıgenımın dogum gunu 20 sı persembeye gelıyo bızım ıcın c tesı ypacaklardı
herkes kesın gelecekse onu persembe yaparız

hoşbulduk tekrardan... hoşgeldin diyenler olmuş sağolun kızlar...

emel bana cumartesi uymaz canım ya kayınvalidemler gelicek ve zeynebin doğum gününe kadarda kalıcaklar. zeynebin doğum günüde 27sinde. eşim evde olmasa kayınvalideme çocukları bırakır gelirdim aman otursun azcık oda anlasın halimi:))) ama eşimde evde hafta sonları şimdi dırdır ederler...
yaaa bende gelmek sizi görmek istiyordum çok üzüldüm offf:((( resim çekinirken emelin yanına geçicektim özellikle ama yaaa:((((neyse kısmet bidahaki buluşmaya inşallah...

hoşbulduk tekrardan... hoşgeldin diyenler olmuş sağolun kızlar...

emel bana cumartesi uymaz canım ya kayınvalidemler gelicek ve zeynebin doğum gününe kadarda kalıcaklar. zeynebin doğum günüde 27sinde. eşim evde olmasa kayınvalideme çocukları bırakır gelirdim aman otursun azcık oda anlasın halimi:))) ama eşimde evde hafta sonları şimdi dırdır ederler...
yaaa bende gelmek sizi görmek istiyordum çok üzüldüm offf:((( resim çekinirken emelin yanına geçicektim özellikle ama yaaa:((((neyse kısmet bidahaki buluşmaya inşallah...

15 tatılde hafta ıcı demıslerdı olmazsa 15 tatılın ılk pazartesısı olsun emelcıkkkkkkkkkkk
herkes geler o zanam belkı kızlar herkes fıkrını sölesın e hadııııııııı neredesınız uyanın sabah oldu

kızlar benım yatak odam ın duvarları kuflenıyo yanı bu evde bısey var heral butun bına kuflenıyo
dun gardolabımın arkası kuflenmıs ve yerını degıstırdım sımdı camını perdesını fılan hallaedecem
salonun halıları sılınecekkkkkkkkkkkkkk
of of cok ıs var cok

Yok canım olurmu öyle şey?Bir şeyler ayarlayıp bu aya sıkıştırmaya çalışacağız inş. Olacaksa hep birlikte olsun toplantımız.Herkesin uygun olacağı bir gün belirleyelim en kısa zamanda.Cumartesi mesela herkese uyuyormu? Çünkü pazar günleri eşler evde.Hafta içi sevilayın oğlunun okulu var.Ya sevilay bir hafta içini feda edip buraya eşi sabahtan bize bırakacak yada ben bir cumartesiyi feda edeceğim hepiniz için.Eşim yarım gün çalışıyor normalde o günlerde ama böyle özel durumlarda bir kaç saat idare edebilirim.

Şimdi hepiniz karar verin kızlar cumartesimi? hafta içi bir günmü? Jalecim sende sevilayla sabahtan gelirsin değilmi? Çünkü eşi işe giderken bırakıyor sevilayı bana.Arabaya ancak sığarsınız zaten..

:) canımcım çoğunluk saglandıgı zaman görüşelim tabi.ben yani gelebilcegim sürece h.içi yada hafta sonu farketmez.haberim olsun gelebilcek durumda isem gelirim.yani farketmez havalar düzelincede olur.kimse kaçmaz heralde biyere:1:

ya bende emele katılıyorum olmaz öle şey hep birlikte katılalım istiyoruz bak ben fedakarlık yapıyorummu bensiz buluşun demiyorum çünki aranızdada olmak istiyorum aa bu arada evin bahçelimi ne güzel ya bebişlerin eline ekmek verip bahçeye salarız demişinya onları ohalde tahmin edemiyorum inş nasip olursa sanada bebiş görmeye geliriz

:)))) inşallah bu tarafa yolu düşen arkadasları ne zaman olursa olsun beklerim

Kızlar 22 si herkese uyuyorsa beklerim cumartesi günü.Eşim haftaya cumartesi pazar işlerinin olduğunu söyledi.Dışarda biraz ev bakacağız emlakçılara falan.Taşınma durumum var bir kaç aya.Bu hafta çıkacaktık aslında ama işlerimizi bitiremedik.Arkadaşlarını sonraki haftaya ertele dedi şimdi tartışmakta istemiyorum.İstediği ev gitmiş olur falan başımın etini yer geciktikte kaçırdık diye.

22 ocak cumartesi inş. hepinize uyar bekliyorum kızlar ....

tabi şeker işleriniz önemli imiş.kışında tasınma cok zor olur heralde.inşallah herkese uyarsa görüşürüz

Aaaaa hadi bir güne karar verelim artık.O zaman melteminde dediği gibi 15 tatili ilk pazartesi günü tarih olarak ne zamana geliyorsa o olsun.
Hadi herkes şimdi netleştirsin durumu.
31 ocak pazartesi için görüşleriniz nedir?
Ayşegülcüm eşin sabah arabayla geliyorsa pazartesi sabahtan bıraksın seni zaten sevilayda sabahtan gelecek bana eşi işe giderken bırakacak nasipse.
Tubişim ayın 31 ine kayınvalidenler gitmiş oluyor ister ayşegülle beraber gelin ister eşin bırakabiliyorsa seni bıraksın bize olurmu?Resimdede oturarak duralım yanyana.Hani 1.70 lik çok yakın arkadaşım var alışkınım yanlarında durmaya ama senin 6 cm de fazlan varmış :9: :9: :9:

Jaleee seni gördüm rüyamda.Güya seni almaya gelmişiz ama bir türlü bulamıyoruz yoksun evde.Komşun falan çıkıyor beni buyur ediyor o dün çok yoruldu çok çalıştı gelemeyebilir diyor.Hayırdır arkadaşım yoruluyormusun şu aralar?

gözün aydın canımmm
sağol sevilayımm :16:

Bunları okurken bizi gördüm yazmama anlatmama bile gerek kalmamış.Aynı hisler aynı düşünceler bizde de var.Bazen rahatsız edici yada üzücü olsada yapı bu değiştiremiyorsun kendini.Ben yapayım başkası yapmasada olur diyerek yola çıkıyorsun.Bırak arkadaşı komşuyu kardeşlerimize ailelerimize bile aynı şekilde gitmeye yakın arıyoruz yük olmamak için.Karşımızdaki 1 yapıyorsa biz 5 yapıyoruzki ancak o şekilde huzur bulup rahatlıyoruz.E tabii bazen bizimle aynı yapıda olan kişilerde çıkıyor mesela sağolsun burdaki arkadaşım meltemde öyle.O bana ben ona sürekli bir şeyler vermekten manyak olduk resmen.O bana diyor sen dur ben ona diyorum sen dur.İkimizinde duracağı yok.Rabbim herkesin karşısına iyi insanlar çıkarsın inş.
amiiiiiin
gözlerın aydın jalecık
cok kalacaklarmı yoksa sadece hafta sonumu kalacaklar
teşekkür ederiiiim :16:
2 gün kaldılar sadece dün akşam 23:30 otobüsüyle döndüler

ben geldim yahu hadi hoşgeldin deyin çünkü atılıyoz sonra geri geliyoz ya çok yüzsüz gördüm kendimi:27: hoşgeldine ihtiyacım var.yönetimde bana hoşgeldin desin bir gönlümü alsın ama kırıldım yani:63:
hoşgeldin tubişş hemen alışmışım sana yahuu iyi ki dönebildin geri
Jalecim gözünaydın canım annenler gelmiş.Fırsat bulmuşken sende dinlen biraz bol bol uyu....
sağol canım benim :54: Arda'm sağolsun çok şükür uykudan yana sorunum yok zaten biliyosun :)))
annemlerde sever uykuyu, cuma akşam geç yattığımız için cmt hep birlikte 12'ye kadar uyumuşuz :77:

:21::nazar::71::nazar::nazar::36::92::28::71:nazar:
:::71:nazar:nazar:::92:3:73:6::KIZ:29:LA:nazar:R
:71:
:36:
DUNYA GUZELIM
BUGUN 9 AYLIK OLDUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
maaşallah kuzuya

Ayağımı burktum hastaneden geldik biraz önce,Alnıaçıklar ın önünde demire takıldım,nasıl göremedim kocaman şeyi anlamıyorum :26:Felaket sızlıyor bu arada :27: Röntgen çekildi ama için hiç rahat değil ya hamileysem ama testlerde negatif çıkıyor,rahimde de görülmedi gerçi ama neyse :50:
geçmiş olsun canım yaa bu aralar başına çok şey gelmeye başladı bi sadaka falan mı versen ki ya da evinde bi Kur'an-ı Kerim okutsan??

Evet bayağı çıtı pıtıymış :9: Bizde nerde o kadar boy.Maaşallah tubiş içimizde en uzunu demekki...Tubiş resimlerde benden uzak dur en kısa benim.Sevilayla jale idare eder ama onlardanda uzak dur en iyisi.Meltemlere yaklaş sen :9:
evet tuba benden de uzak dur :85:
:9:

Önümüzdeki yaza ayşegülün bahçesindeyiiiiiz.... :emir_bebek:
ama bensiz :59: 2 bebekle bi yere gidebileceğimi sanmıyorum benim doğum haziran başına denk geliyo çok minik olacak zaten o zamana ufaklık neyse öbür yaza inşallah :9: :37:
megryann .!.:
Aaaaa hadi bir güne karar verelim artık.O zaman melteminde dediği gibi 15 tatili ilk pazartesi günü tarih olarak ne zamana geliyorsa o olsun.
Hadi herkes şimdi netleştirsin durumu.
31 ocak pazartesi için görüşleriniz nedir?
Ayşegülcüm eşin sabah arabayla geliyorsa pazartesi sabahtan bıraksın seni zaten sevilayda sabahtan gelecek bana eşi işe giderken bırakacak nasipse.
Tubişim ayın 31 ine kayınvalidenler gitmiş oluyor ister ayşegülle beraber gelin ister eşin bırakabiliyorsa seni bıraksın bize olurmu?Resimdede oturarak duralım yanyana.Hani 1.70 lik çok yakın arkadaşım var alışkınım yanlarında durmaya ama senin 6 cm de fazlan varmış
ayy sonradan bi durum olmazsa benim için çok iyi bir tarih özellikle haftaiçi olmasına çok sevindim
Jaleee seni gördüm rüyamda.Güya seni almaya gelmişiz ama bir türlü bulamıyoruz yoksun evde.Komşun falan çıkıyor beni buyur ediyor o dün çok yoruldu çok çalıştı gelemeyebilir diyor.Hayırdır arkadaşım yoruluyormusun şu aralar?

ayy hayır olsun canım yaa haftasonu ayakta biraz fazla gezindiğim için biraz bel ağrısı çektim o malum oldu heralde :128: ama yazını yazdığın sıralar baya yorgundum evin kredisini yatırmaya gittim bankaya tam o saatlerde dönüyodum yani yokuş çıkıyodum

canım inşallah siz de aradığınız gibi bi ev bulabilirsiniz yine eryamandan mı düşünüyosunuz??

Back