kacacak yerımız yok ta sen agırlasmadan bulusalım:) canımcım çoğunluk saglandıgı zaman görüşelim tabi.ben yani gelebilcegim sürece h.içi yada hafta sonu farketmez.haberim olsun gelebilcek durumda isem gelirim.yani farketmez havalar düzelincede olur.kimse kaçmaz heralde biyere
tesekkurler canımdaha nice ayları aşsın.yılları görsün.
Aaaaa hadi bir güne karar verelim artık.O zaman melteminde dediği gibi 15 tatili ilk pazartesi günü tarih olarak ne zamana geliyorsa o olsun.
Hadi herkes şimdi netleştirsin durumu.
31 ocak pazartesi için görüşleriniz nedir?
Ayşegülcüm eşin sabah arabayla geliyorsa pazartesi sabahtan bıraksın seni zaten sevilayda sabahtan gelecek bana eşi işe giderken bırakacak nasipse.
Tubişim ayın 31 ine kayınvalidenler gitmiş oluyor ister ayşegülle beraber gelin ister eşin bırakabiliyorsa seni bıraksın bize olurmu?Resimdede oturarak duralım yanyana.Hani 1.70 lik çok yakın arkadaşım var alışkınım yanlarında durmaya ama senin 6 cm de fazlan varmış
hayır dıyelım hayır olsunJaleee seni gördüm rüyamda.Güya seni almaya gelmişiz ama bir türlü bulamıyoruz yoksun evde.Komşun falan çıkıyor beni buyur ediyor o dün çok yoruldu çok çalıştı gelemeyebilir diyor.Hayırdır arkadaşım yoruluyormusun şu aralar?
BabyTV - Video Player Channel, online video for babies and toddlers
Bir bakın isterseniz kızlar.Doktorumuz 1 yaşından sonra baby tv izletebilirsin süreli olarak demişti.Baktım ing. ama görüntülerin geçiişi yavaş en azından...
sağol sevilayımm
amiiiiiin
teşekkür ederiiiim
2 gün kaldılar sadece dün akşam 23:30 otobüsüyle döndüler
hoşgeldin tubişş hemen alışmışım sana yahuu iyi ki dönebildin geri
sağol canım benimArda'm sağolsun çok şükür uykudan yana sorunum yok zaten biliyosun :)))
annemlerde sever uykuyu, cuma akşam geç yattığımız için cmt hep birlikte 12'ye kadar uyumuşuz
maaşallah kuzuya
geçmiş olsun canım yaa bu aralar başına çok şey gelmeye başladı bi sadaka falan mı versen ki ya da evinde bi Kur'an-ı Kerim okutsan??
evet tuba benden de uzak dur :85:
ama bensiz2 bebekle bi yere gidebileceğimi sanmıyorum benim doğum haziran başına denk geliyo çok minik olacak zaten o zamana ufaklık neyse öbür yaza inşallah
ayy sonradan bi durum olmazsa benim için çok iyi bir tarih özellikle haftaiçi olmasına çok sevindim
ayy hayır olsun canım yaa haftasonu ayakta biraz fazla gezindiğim için biraz bel ağrısı çektim o malum oldu heralde :128: ama yazını yazdığın sıralar baya yorgundum evin kredisini yatırmaya gittim bankaya tam o saatlerde dönüyodum yani yokuş çıkıyodum
canım inşallah siz de aradığınız gibi bi ev bulabilirsiniz yine eryamandan mı düşünüyosunuz??
Merhaba,
öncelikle paylaştığın teşekkür ederim.:80:
normal tv kanalından çıkmıyo değil mi bu baby tv?bu verdiğin siteden izleniyo sanırım.?:26:
kacacak yerımız yok ta sen agırlasmadan bulusalım
tesekkurler canım
bana uyarrrrrrrrrrrrrr
b
hayır dıyelım hayır olsun
emel bende böle bısey arıyodum
ama sık kullanılanlara ekleyemedım
enıstem 9 yukledım demıstı bı kac gun önce buldum altında ekle yazıyo ama ekleyemedım bende bıseyler yaptım kaydoldu rdan acıyom ve bennu ılk actıgımda guldu begendı yanı sagol emelcıgımBenimki google chrome olduğu için yıldız butonuna basınca ekleniyor ama senin sık kullanılanlar sol en üstte olması gerek sanırım.
emelcim ayın 31 uygun gibi kayınvalidem kazık çakmazsa bize gider heralde gitmezsede zeynebi alır gelirim onunda bi ağzını ararım kırılmıcak gibiyse iyi olur oziye bakar hem.
ama sana nasıl gelcem ben? ayşegülle gelirsiniz derken ayşegülde araba varmı? kocişi kandırabilsem servisle gitse o gün arabama kavuşsam ne güzel olur((
Rica ederim canım.Ne yazıkki tv de çıkmıyor.Sanırım dıgıturk un kanalı.Netten izleneni bulabildim sadece..
insallah öyle gıbı gözukuyoiyi hadi bakalım inşallah firesiz bir toplantı olur 31 ocak'ta
meltem tamam şekerim halledeceğiz inşalllah...
yeni gelen arkadaş hoşgeldin. ben bir adet tuba 2 bebeli hayatı kaymış bir yaz gülü:))))
Merhaba slm verdim bir daha yazamadım malum çalışıyorum bazen yoğun oluyor giremiyorum. Benim oğlum emeklemiyor pek hevesi yok ayakta durup kanepenin bir köşesinden diğerine yürümek dah ahoşuna gidiyor. Ama dişlerde önde gidiyoruz biraz aceleci cıktı bizimki 7 ay olmadan 6 dişi oldu ağzında maşallah diyeyim şimdi köpek dişleri fena kaşınıyor geceleri cok sık bazen saat başı kalkıyor emip uyuyor.Bizde durumlar böyle
emelcim ayın 31 uygun gibi kayınvalidem kazık çakmazsa bize gider heralde gitmezsede zeynebi alır gelirim onunda bi ağzını ararım kırılmıcak gibiyse iyi olur oziye bakar hem.
ama sana nasıl gelcem ben? ayşegülle gelirsiniz derken ayşegülde araba varmı? kocişi kandırabilsem servisle gitse o gün arabama kavuşsam ne güzel olur((
Kızlar selam ben geldim
uzun bir aradan sonra buradayım yine, giremiyorum çok fazla :26:
facebook eşimle ortak olduğu için beni hep orada sanıyorsunuz ama değilim çoğunlukla o giriyor
okumaya çalıştım ama olanları daha bitiremedim , bölüm bölüm okuyacağım artık ne kadar çok şeyler olmuş
en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar, hoşgeldiniz aramıza
insallah öyle gıbı gözukuyo
dılegın pc bozulmus ben telden haber edıyom emel acık adresenı özelden yzarmısın bana nasıl gelcemızı dusune durak
hallett tubacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?