• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ankara anneleri

gözlerın aydın jalecık
cok kalacaklarmı yoksa sadece hafta sonumu kalacaklar

aynısını ben dusundum

ay emelcıgım ne mutlu sana
ben ılk önce benden bahsedıyosun sandım ama dıyorum ben emelle bısey paylasmadımkı dıyom
benımde burda komsum var satı abla
vallahı
kardes ana kız gıbıyız

ya emel yaaaaaaaaa
bana gelın dıycektımmmmmmm
neyse belkı ben ankara dısına gıderım
ılk gunlerde olsun

Memleketenizemi gidiyorsun?

canımcım kısmet artık eğer daim olursa görüşmelerimiz yaza gelirim bende.sizede hak veriyorum hepinizin bebişleri küçük sizede zor olur tabi.15 tatile bakalım haberdar edin benide buluşmalarınızdan gelmeye çalışırım mümkün oldugu sürece.birde haklı olarak kimse dışarda istemiyor.bebişler emzir altını temizle zor olur.sende evde agırlıycaksın meltemde herkes eve bekliyor.bende yaza evime beklerim bakın:1::1: bebeciklerinizde büyür ozamana kadar bahçeye salarız ellernide birer ekmek arası oynasın dursunsun:1:

Yok canım olurmu öyle şey?Bir şeyler ayarlayıp bu aya sıkıştırmaya çalışacağız inş. Olacaksa hep birlikte olsun toplantımız.Herkesin uygun olacağı bir gün belirleyelim en kısa zamanda.Cumartesi mesela herkese uyuyormu? Çünkü pazar günleri eşler evde.Hafta içi sevilayın oğlunun okulu var.Ya sevilay bir hafta içini feda edip buraya eşi sabahtan bize bırakacak yada ben bir cumartesiyi feda edeceğim hepiniz için.Eşim yarım gün çalışıyor normalde o günlerde ama böyle özel durumlarda bir kaç saat idare edebilirim.

Şimdi hepiniz karar verin kızlar cumartesimi? hafta içi bir günmü? Jalecim sende sevilayla sabahtan gelirsin değilmi? Çünkü eşi işe giderken bırakıyor sevilayı bana.Arabaya ancak sığarsınız zaten..

Okullar 15 tatile ne zaman giriyorsa artık.Ben bilmiyorum tarihini... Sevilay biliyordur.O önerdi 15 tatili.Ayşegülün doğumuna 1 ay kalmış oluyor sanırım o kız karnı burnunda nasıl gelecek buralara?

ayın 28 canım 15 tatil ayşegül gelebilecekmi onabi soralımda öyle ayarlayalım o zaman

Yok canım olurmu öyle şey?Bir şeyler ayarlayıp bu aya sıkıştırmaya çalışacağız inş. Olacaksa hep birlikte olsun toplantımız.Herkesin uygun olacağı bir gün belirleyelim en kısa zamanda.Cumartesi mesela herkese uyuyormu? Çünkü pazar günleri eşler evde.Hafta içi sevilayın oğlunun okulu var.Ya sevilay bir hafta içini feda edip buraya eşi sabahtan bize bırakacak yada ben bir cumartesiyi feda edeceğim hepiniz için.Eşim yarım gün çalışıyor normalde o günlerde ama böyle özel durumlarda bir kaç saat idare edebilirim.

Şimdi hepiniz karar verin kızlar cumartesimi? hafta içi bir günmü? Jalecim sende sevilayla sabahtan gelirsin değilmi? Çünkü eşi işe giderken bırakıyor sevilayı bana.Arabaya ancak sığarsınız zaten..

valla emelcim feda ediyim diyecem ama tamda sınav zamanı ancak okulların kapanacağı hafta olabilir ya bide hafta sonu olursa ben büyükleri getirmeyi düşünmüyorum en azından cumartesi pazar babanneleri bakar ha oda olmazsa haftaya pazar filanda 1-2 saatliğine optimumda buşluşabilirz ama bu seferde jaleyle meltem gelemiyo

iyi geceler emel hayırdır uyumamışsın

Ya sorma gececi olduk artık.Ancak ayşenur uyurken zaman bulabiliyorum.Gündüz az uyuyor işe koşturuyorum o zamanlardada.Gecede işte dolanıyorum böyle.Sendemi aynısın?Çocuklar ancak gecemi bırakıyorlar bilgisayarı sana?

Bunları okurken bizi gördüm yazmama anlatmama bile gerek kalmamış.Aynı hisler aynı düşünceler bizde de var.Bazen rahatsız edici yada üzücü olsada yapı bu değiştiremiyorsun kendini.Ben yapayım başkası yapmasada olur diyerek yola çıkıyorsun.Bırak arkadaşı komşuyu kardeşlerimize ailelerimize bile aynı şekilde gitmeye yakın arıyoruz yük olmamak için.Karşımızdaki 1 yapıyorsa biz 5 yapıyoruzki ancak o şekilde huzur bulup rahatlıyoruz.E tabii bazen bizimle aynı yapıda olan kişilerde çıkıyor mesela sağolsun burdaki arkadaşım meltemde öyle.O bana ben ona sürekli bir şeyler vermekten manyak olduk resmen.O bana diyor sen dur ben ona diyorum sen dur.İkimizinde duracağı yok.Rabbim herkesin karşısına iyi insanlar çıkarsın inş.

bende bizim topikteki meltem sandım ama o değil değilmi yoksa meltemle siz bizden gizli bişeylermi paylaşıyorsunuz kızz:9:

Ya sorma gececi olduk artık.Ancak ayşenur uyurken zaman bulabiliyorum.Gündüz az uyuyor işe koşturuyorum o zamanlardada.Gecede işte dolanıyorum böyle.Sendemi aynısın?Çocuklar ancak gecemi bırakıyorlar bilgisayarı sana?

evet buraya bi bakmadan uyumakta istemiyorum ama bu seferde yusuf kızıyo ona kalırsa akşama kadar pc başındaymışım bi doymuyomuşum nete :59:ayşenur nasıl canım

Sevilaycım o zaman şöyle yapalım.Haftaya cumartesi herkese uyuyorsa buyrun gelin beklerim.Olmazsa sonraki cumartesiyi ayarlayalım.Yani 15 ocak yada 22 ocak ikisinden birini seçin kızlar....

canımcım kısmet artık eğer daim olursa görüşmelerimiz yaza gelirim bende.sizede hak veriyorum hepinizin bebişleri küçük sizede zor olur tabi.15 tatile bakalım haberdar edin benide buluşmalarınızdan gelmeye çalışırım mümkün oldugu sürece.birde haklı olarak kimse dışarda istemiyor.bebişler emzir altını temizle zor olur.sende evde agırlıycaksın meltemde herkes eve bekliyor.bende yaza evime beklerim bakın:1::1: bebeciklerinizde büyür ozamana kadar bahçeye salarız ellernide birer ekmek arası oynasın dursunsun:1:

ya bende emele katılıyorum olmaz öle şey hep birlikte katılalım istiyoruz bak ben fedakarlık yapıyorummu bensiz buluşun demiyorum çünki aranızdada olmak istiyorum aa bu arada evin bahçelimi ne güzel ya bebişlerin eline ekmek verip bahçeye salarız demişinya onları ohalde tahmin edemiyorum inş nasip olursa sanada bebiş görmeye geliriz

Sevilaycım o zaman şöyle yapalım.Haftaya cumartesi herkese uyuyorsa buyrun gelin beklerim.Olmazsa sonraki cumartesiyi ayarlayalım.Yani 15 ocak yada 22 ocak ikisinden birini seçin kızlar....

cumartesiler bana her konuda uyar hayatım sabah yusuf beni atar sana tabi dengesiz ve luzumsüz yatılı bi misafirim gelmediği sürece mutlaka bu hafta yada haftaya cumartesi allahın izniyle bana uyarr

hoşbulduk kızlar.

iyiyim emelcim sen nasılsın?

ayşegül gün işini sen ok ledin başka kim var?

meltem çıtı pıtı demişsin ya bana:))) kız bende 1.76 boy var çıtı pıtı nasıl oluyorum:)))

bencede buraya hatta emel gibi çıtı pıtı yazmıştı ilahi meltem:9::9:

Ayağımı burktum hastaneden geldik biraz önce,Alnıaçıklar ın önünde demire takıldım,nasıl göremedim kocaman şeyi anlamıyorum :26:Felaket sızlıyor bu arada :27: Röntgen çekildi ama için hiç rahat değil ya hamileysem ama testlerde negatif çıkıyor,rahimde de görülmedi gerçi ama neyse :50:

geçmiş olsun canımm keşke çektirmeseydin hamilelip şüphem var deseydin canım ya ee peki ayagının durumu nasıl bu arada bişey yoktur umarım

bencede buraya hatta emel gibi çıtı pıtı yazmıştı ilahi meltem:9::9:

Evet bayağı çıtı pıtıymış :9: Bizde nerde o kadar boy.Maaşallah tubiş içimizde en uzunu demekki...Tubiş resimlerde benden uzak dur en kısa benim.Sevilayla jale idare eder ama onlardanda uzak dur en iyisi.Meltemlere yaklaş sen :9:

ya bende emele katılıyorum olmaz öle şey hep birlikte katılalım istiyoruz bak ben fedakarlık yapıyorummu bensiz buluşun demiyorum çünki aranızdada olmak istiyorum aa bu arada evin bahçelimi ne güzel ya bebişlerin eline ekmek verip bahçeye salarız demişinya onları ohalde tahmin edemiyorum inş nasip olursa sanada bebiş görmeye geliriz

Önümüzdeki yaza ayşegülün bahçesindeyiiiiiz.... :emir_bebek:

Back