2010 Ankara anneleri

cumartesiler bana her konuda uyar hayatım sabah yusuf beni atar sana tabi dengesiz ve luzumsüz yatılı bi misafirim gelmediği sürece mutlaka bu hafta yada haftaya cumartesi allahın izniyle bana uyarr

Tamam canım jaleyle konuşun eğer uyarsa geçerken onuda alın beraber gelirsiniz olurmu?

off tuba ya off
zayıf = cıtı pıtı
cagla sıkel=uzun boylu
dıdıkya yesıl gözlu dıye benım sözluk anlamlarıma göre uyarlasınlar yaaaaaaaaaaaaaa
amma zormus senı tarııf etmek
gecmıs olsun dılekcıgım
yengem de hamıleyken fılm cektırmıs dr ona önlem amaclı her fılım cektırenın bebesı sakat dogacak olsa ooooooo demıs ne kazalar oluyo mecbur cekıyoruz hamılelerınde demıs
Memleketenizemi gidiyorsun?
bartına gıtmeyı dusunuyorum abım var orada baska kımsem yok kı
bana uyar herzaman sız ne zaman karara verırsenız

Sevilaycım o zaman şöyle yapalım.Haftaya cumartesi herkese uyuyorsa buyrun gelin beklerim.Olmazsa sonraki cumartesiyi ayarlayalım.Yani 15 ocak yada 22 ocak ikisinden birini seçin kızlar....

kızlar 20 ocak yıgenım d gunu ctesı yapıyolar 15 ıyıdırr derım ben

cumartesiler bana her konuda uyar hayatım sabah yusuf beni atar sana tabi dengesiz ve luzumsüz yatılı bi misafirim gelmediği sürece mutlaka bu hafta yada haftaya cumartesi allahın izniyle bana uyarr

bencede buraya hatta emel gibi çıtı pıtı yazmıştı ilahi meltem

kız boylarını bılmemede enlerı aynı o manada yazmıstım

waowww desene sen ona manken manken

hay agzına saglık sevılaycım
bende manken gıbı karuuuuu deyım dedım ama lafı fazla uzatmısım

Yok canım değil burdan arkadaşım.Yok gizli bir şey hayatım herşey ortada .....
ceylın meşltem demı emel dıs hedıgındede gelmiştı sana

evet ya bana yaklas ben kavak agacı gıbı uzunum yaaaaa

Tamam canım jaleyle konuşun eğer uyarsa geçerken onuda alın beraber gelirsiniz olurmu?
evet son karar

15 ocak ctesı emeldeyız ınsallah kabul edenler etmeyenlerrrrrrrrrrrrrrrr

:92::92:evet tuba ben uyarmıstım benım kız cadaloz dur az bıraz anası gıbın
ama cok ta tatlıdır anası gıbın

aynı anası yanı ya bu asadakı gulumsemeler nıye yazının sonuna konulmuyor
bırısı bana ananatsınnnnnnnnnnnnnnnn

yazıyom gulumsemeler yazımı böluyooooooooooooo
yönetım uyuyormu ben yazımın sonuna konulan gulumsemeler ıstıyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kızlar 22 si herkese uyuyorsa beklerim cumartesi günü.Eşim haftaya cumartesi pazar işlerinin olduğunu söyledi.Dışarda biraz ev bakacağız emlakçılara falan.Taşınma durumum var bir kaç aya.Bu hafta çıkacaktık aslında ama işlerimizi bitiremedik.Arkadaşlarını sonraki haftaya ertele dedi şimdi tartışmakta istemiyorum.İstediği ev gitmiş olur falan başımın etini yer geciktikte kaçırdık diye.

22 ocak cumartesi inş. hepinize uyar bekliyorum kızlar ....

Kızlar selam ben geldim
uzun bir aradan sonra buradayım yine, giremiyorum çok fazla :26:
facebook eşimle ortak olduğu için beni hep orada sanıyorsunuz ama değilim çoğunlukla o giriyor
okumaya çalıştım ama olanları daha bitiremedim , bölüm bölüm okuyacağım artık ne kadar çok şeyler olmuş
en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar, hoşgeldiniz aramıza

herkese uyuyorsa ne ala
yıgenımın dogum gunu 20 sı persembeye gelıyo bızım ıcın c tesı ypacaklardı
herkes kesın gelecekse onu persembe yaparız

hoşbulduk tekrardan... hoşgeldin diyenler olmuş sağolun kızlar...

emel bana cumartesi uymaz canım ya kayınvalidemler gelicek ve zeynebin doğum gününe kadarda kalıcaklar. zeynebin doğum günüde 27sinde. eşim evde olmasa kayınvalideme çocukları bırakır gelirdim aman otursun azcık oda anlasın halimi:))) ama eşimde evde hafta sonları şimdi dırdır ederler...
yaaa bende gelmek sizi görmek istiyordum çok üzüldüm offf(( resim çekinirken emelin yanına geçicektim özellikle ama yaaa(((neyse kısmet bidahaki buluşmaya inşallah...

15 tatılde hafta ıcı demıslerdı olmazsa 15 tatılın ılk pazartesısı olsun emelcıkkkkkkkkkkk
herkes geler o zanam belkı kızlar herkes fıkrını sölesın e hadııııııııı neredesınız uyanın sabah oldu

kızlar benım yatak odam ın duvarları kuflenıyo yanı bu evde bısey var heral butun bına kuflenıyo
dun gardolabımın arkası kuflenmıs ve yerını degıstırdım sımdı camını perdesını fılan hallaedecem
salonun halıları sılınecekkkkkkkkkkkkkk
of of cok ıs var cok

:) canımcım çoğunluk saglandıgı zaman görüşelim tabi.ben yani gelebilcegim sürece h.içi yada hafta sonu farketmez.haberim olsun gelebilcek durumda isem gelirim.yani farketmez havalar düzelincede olur.kimse kaçmaz heralde biyere

:)))) inşallah bu tarafa yolu düşen arkadasları ne zaman olursa olsun beklerim

tabi şeker işleriniz önemli imiş.kışında tasınma cok zor olur heralde.inşallah herkese uyarsa görüşürüz

Aaaaa hadi bir güne karar verelim artık.O zaman melteminde dediği gibi 15 tatili ilk pazartesi günü tarih olarak ne zamana geliyorsa o olsun.
Hadi herkes şimdi netleştirsin durumu.
31 ocak pazartesi için görüşleriniz nedir?
Ayşegülcüm eşin sabah arabayla geliyorsa pazartesi sabahtan bıraksın seni zaten sevilayda sabahtan gelecek bana eşi işe giderken bırakacak nasipse.
Tubişim ayın 31 ine kayınvalidenler gitmiş oluyor ister ayşegülle beraber gelin ister eşin bırakabiliyorsa seni bıraksın bize olurmu?Resimdede oturarak duralım yanyana.Hani 1.70 lik çok yakın arkadaşım var alışkınım yanlarında durmaya ama senin 6 cm de fazlan varmış

Jaleee seni gördüm rüyamda.Güya seni almaya gelmişiz ama bir türlü bulamıyoruz yoksun evde.Komşun falan çıkıyor beni buyur ediyor o dün çok yoruldu çok çalıştı gelemeyebilir diyor.Hayırdır arkadaşım yoruluyormusun şu aralar?

gözün aydın canımmm
sağol sevilayımm

amiiiiiin
gözlerın aydın jalecık
cok kalacaklarmı yoksa sadece hafta sonumu kalacaklar
teşekkür ederiiiim
2 gün kaldılar sadece dün akşam 23:30 otobüsüyle döndüler

hoşgeldin tubişş hemen alışmışım sana yahuu iyi ki dönebildin geri
Jalecim gözünaydın canım annenler gelmiş.Fırsat bulmuşken sende dinlen biraz bol bol uyu....
sağol canım benim Arda'm sağolsun çok şükür uykudan yana sorunum yok zaten biliyosun :)))
annemlerde sever uykuyu, cuma akşam geç yattığımız için cmt hep birlikte 12'ye kadar uyumuşuz

:92:nazar:
::nazar::9273:KIZLAR

DUNYA GUZELIM
BUGUN 9 AYLIK OLDUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
maaşallah kuzuya

geçmiş olsun canım yaa bu aralar başına çok şey gelmeye başladı bi sadaka falan mı versen ki ya da evinde bi Kur'an-ı Kerim okutsan??

evet tuba benden de uzak dur :85:

Önümüzdeki yaza ayşegülün bahçesindeyiiiiiz....
ama bensiz 2 bebekle bi yere gidebileceğimi sanmıyorum benim doğum haziran başına denk geliyo çok minik olacak zaten o zamana ufaklık neyse öbür yaza inşallah
ayy sonradan bi durum olmazsa benim için çok iyi bir tarih özellikle haftaiçi olmasına çok sevindim

ayy hayır olsun canım yaa haftasonu ayakta biraz fazla gezindiğim için biraz bel ağrısı çektim o malum oldu heralde :128: ama yazını yazdığın sıralar baya yorgundum evin kredisini yatırmaya gittim bankaya tam o saatlerde dönüyodum yani yokuş çıkıyodum

canım inşallah siz de aradığınız gibi bi ev bulabilirsiniz yine eryamandan mı düşünüyosunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…