• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ankara anneleri

ya kızlarr jale meltem gelemiyor ozaman azcık daha bekleyin 15 tatilde hafta içi bir gün birinin evinde buluşalım daha iyi olur bence

Olur benim için fark etmez.Ben ayşegül ve jalenin hamileliği ilerledikçe sıkıntı olur diye düşündüğüm için acele ediyorum yoksa no problem? Ayarlayın öyleyse 15 tatilde bir hafta içi buyrun bana gelin hepiniz...

kızlar annemle babam geliyor bugün bize :16: kırıkkaleye gitmişlerdi, istanbul'a dönmeden buraya uğrayacaklar ben hazırlıklarıma devam edeyim artıkın
kocamaan öpüyorum sizi ve bebişleri :54:
gözlerın aydın jalecık
cok kalacaklarmı yoksa sadece hafta sonumu kalacaklar
ya kızlarr jale meltem gelemiyor ozaman azcık daha bekleyin 15 tatilde hafta içi bir gün birinin evinde buluşalım daha iyi olur bence
aynısını ben dusundum
Bunları okurken bizi gördüm yazmama anlatmama bile gerek kalmamış.Aynı hisler aynı düşünceler bizde de var.Bazen rahatsız edici yada üzücü olsada yapı bu değiştiremiyorsun kendini.Ben yapayım başkası yapmasada olur diyerek yola çıkıyorsun.Bırak arkadaşı komşuyu kardeşlerimize ailelerimize bile aynı şekilde gitmeye yakın arıyoruz yük olmamak için.Karşımızdaki 1 yapıyorsa biz 5 yapıyoruzki ancak o şekilde huzur bulup rahatlıyoruz.E tabii bazen bizimle aynı yapıda olan kişilerde çıkıyor mesela sağolsun burdaki arkadaşım meltemde öyle.O bana ben ona sürekli bir şeyler vermekten manyak olduk resmen.O bana diyor sen dur ben ona diyorum sen dur.İkimizinde duracağı yok.Rabbim herkesin karşısına iyi insanlar çıkarsın inş.
ay emelcıgım ne mutlu sana
ben ılk önce benden bahsedıyosun sandım ama dıyorum ben emelle bısey paylasmadımkı dıyom
benımde burda komsum var satı abla
vallahı
kardes ana kız gıbıyız

Olur benim için fark etmez.Ben ayşegül ve jalenin hamileliği ilerledikçe sıkıntı olur diye düşündüğüm için acele ediyorum yoksa no problem? Ayarlayın öyleyse 15 tatilde bir hafta içi buyrun bana gelin hepiniz...

ya emel yaaaaaaaaa
bana gelın dıycektımmmmmmm
neyse belkı ben ankara dısına gıderım
ılk gunlerde olsun

ben geldim yahu hadi hoşgeldin deyin çünkü atılıyoz sonra geri geliyoz ya çok yüzsüz gördüm kendimi:27: hoşgeldine ihtiyacım var.yönetimde bana hoşgeldin desin bir gönlümü alsın ama kırıldım yani:63:

ben geldim yahu hadi hoşgeldin deyin çünkü atılıyoz sonra geri geliyoz ya çok yüzsüz gördüm kendimi:27: hoşgeldine ihtiyacım var.yönetimde bana hoşgeldin desin bir gönlümü alsın ama kırıldım yani:63:

tubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hosgeldın gözumuz yollarda kaldı

gözlerın aydın jalecık
cok kalacaklarmı yoksa sadece hafta sonumu kalacaklar

aynısını ben dusundum

ay emelcıgım ne mutlu sana
ben ılk önce benden bahsedıyosun sandım ama dıyorum ben emelle bısey paylasmadımkı dıyom
benımde burda komsum var satı abla
vallahı
kardes ana kız gıbıyız

ya emel yaaaaaaaaa
bana gelın dıycektımmmmmmm
neyse belkı ben ankara dısına gıderım
ılk gunlerde olsun

Okullar 15 tatile ne zaman giriyorsa artık.Ben bilmiyorum tarihini... Sevilay biliyordur.O önerdi 15 tatili.Ayşegülün doğumuna 1 ay kalmış oluyor sanırım o kız karnı burnunda nasıl gelecek buralara?

Bu arada dilek ne yaptı?Regl oldumu?Kan testi yaptırdımı?Niyeyse hep onun hamile olduğunu düşünüyorum...

Jalecim gözünaydın canım annenler gelmiş.Fırsat bulmuşken sende dinlen biraz bol bol uyu....

Okullar 15 tatile ne zaman giriyorsa artık.Ben bilmiyorum tarihini... Sevilay biliyordur.O önerdi 15 tatili.Ayşegülün doğumuna 1 ay kalmış oluyor sanırım o kız karnı burnunda nasıl gelecek buralara?
bısey olmaz ben gezmeye gıttım gece 10 da hastaneye yattım
Bu arada dilek ne yaptı?Regl oldumu?Kan testi yaptırdımı?Niyeyse hep onun hamile olduğunu düşünüyorum...

yok kan testı yaptırmadı ama regl de olmdı hala umutlu yanı

ocagın 27 28 cuma hangı gun se o gun kapanıyo
okullar emelcıgım eryaman dolmusuna bınınce yurunuyomu cok

bısey olmaz ben gezmeye gıttım gece 10 da hastaneye yattım

yok kan testı yaptırmadı ama regl de olmdı hala umutlu yanı

ocagın 27 28 cuma hangı gun se o gun kapanıyo
okullar emelcıgım eryaman dolmusuna bınınce yurunuyomu cok

10-15 dk yürüyorsun.Kavşakta bırakıyor dolmuş biz içerde kalıyoruz biraz...

canımcım kısmet artık eğer daim olursa görüşmelerimiz yaza gelirim bende.sizede hak veriyorum hepinizin bebişleri küçük sizede zor olur tabi.15 tatile bakalım haberdar edin benide buluşmalarınızdan gelmeye çalışırım mümkün oldugu sürece.birde haklı olarak kimse dışarda istemiyor.bebişler emzir altını temizle zor olur.sende evde agırlıycaksın meltemde herkes eve bekliyor.bende yaza evime beklerim bakın:1::1: bebeciklerinizde büyür ozamana kadar bahçeye salarız ellernide birer ekmek arası oynasın dursunsun:1:

hoşgeldin şekercim:46::46:

ben 2008 annesiyim 2010 değil eğere kabul ederseniz

hoşgeldin:) tubanın topikte görmüştüm de pek konuşamamıstık.a.paşada idin 32 yasında yanlış hatırlamıyorsam.ay bende 2008 annesiyim.beni aldılar aralarına.senide alırlar çok iyilerdir:))

canımcım kısmet artık eğer daim olursa görüşmelerimiz yaza gelirim bende.sizede hak veriyorum hepinizin bebişleri küçük sizede zor olur tabi.15 tatile bakalım haberdar edin benide buluşmalarınızdan gelmeye çalışırım mümkün oldugu sürece.birde haklı olarak kimse dışarda istemiyor.bebişler emzir altını temizle zor olur.sende evde agırlıycaksın meltemde herkes eve bekliyor.bende yaza evime beklerim bakın:1::1: bebeciklerinizde büyür ozamana kadar bahçeye salarız ellernide birer ekmek arası oynasın dursunsun:1:
ne demek daım olursa
ya yeterınce yoruluyoruz barı bulusunca eccık yere atar 2 laf ederız
sanada gelerız ınsallah
hoşgeldin:) tubanın topikte görmüştüm de pek konuşamamıstık.a.paşada idin 32 yasında yanlış hatırlamıyorsam.ay bende 2008 annesiyim.beni aldılar aralarına.senide alırlar çok iyilerdir:))

ahanda abıdınpsa bana cok kolay yanı dıkımevınden cebecı tren ıstasyonundan bın sıncanda ın hop 3 dakkaya bendesın sakın vırt zırt deme ben tıp fakultesıne hastaneye gıdıyorum 7 aydır
sen bahane bıle bulamazsın bulusmalara gelmemek ıcın
ayrıca aysegul tesekkurler ıltıfatlarına

hoşbulduk kızlar.

iyiyim emelcim sen nasılsın?

ayşegül gün işini sen ok ledin başka kim var?

meltem çıtı pıtı demişsin ya bana:))) kız bende 1.76 boy var çıtı pıtı nasıl oluyorum:)))

hoşbulduk kızlar.

iyiyim emelcim sen nasılsın?

ayşegül gün işini sen ok ledin başka kim var?

meltem çıtı pıtı demişsin ya bana:))) kız bende 1.76 boy var çıtı pıtı nasıl oluyorum:)))

cıtı pıtı ufak tefek mı demek oluyo
ben zapzayıf anlamında demıstım emelde zayıfya
sürcü lisan ettıysek affola yanımıne tuba cok zayıf 2 bebe dogurmus gıbı degıl bıde
hah buldum cagla sıkel kıbın aynı

cıtı pıtı ufak tefek mı demek oluyo
ben zapzayıf anlamında demıstım emelde zayıfya
sürcü lisan ettıysek affola yanımıne tuba cok zayıf 2 bebe dogurmus gıbı degıl bıde
hah buldum cagla sıkel kıbın aynı
ya meltem ya düzelteyim derken batırdın ne alem şeysin yaaa. benim kadar beyaz hatuna kapkara kaslı orantısız bir kadın o, kadın hatları yok onda resmen. ne alaka. seni oyarım bidahaki sefere iyi bak bana:))):4::4::4:

meltem bennuya bayıldım ya çok tatlıııııııııııııı...
ama oğluşumu tırnakladı birde cadıki sormayın:)))

Ayağımı burktum hastaneden geldik biraz önce,Alnıaçıklar ın önünde demire takıldım,nasıl göremedim kocaman şeyi anlamıyorum :26:Felaket sızlıyor bu arada :27: Röntgen çekildi ama için hiç rahat değil ya hamileysem ama testlerde negatif çıkıyor,rahimde de görülmedi gerçi ama neyse :50:

Back