gözlerın aydın jalecık
cok kalacaklarmı yoksa sadece hafta sonumu kalacaklar
aynısını ben dusundum
ay emelcıgım ne mutlu sana
ben ılk önce benden bahsedıyosun sandım ama dıyorum ben emelle bısey paylasmadımkı dıyom
benımde burda komsum var satı abla
vallahı
kardes ana kız gıbıyız
ya emel yaaaaaaaaa
bana gelın dıycektımmmmmmm
neyse belkı ben ankara dısına gıderım
ılk gunlerde olsun
ben geldim yahu hadi hoşgeldin deyin çünkü atılıyoz sonra geri geliyoz ya çok yüzsüz gördüm kendimihoşgeldine ihtiyacım var.yönetimde bana hoşgeldin desin bir gönlümü alsın ama kırıldım yani
canımcım kısmet artık eğer daim olursa görüşmelerimiz yaza gelirim bende.sizede hak veriyorum hepinizin bebişleri küçük sizede zor olur tabi.15 tatile bakalım haberdar edin benide buluşmalarınızdan gelmeye çalışırım mümkün oldugu sürece.birde haklı olarak kimse dışarda istemiyor.bebişler emzir altını temizle zor olur.sende evde agırlıycaksın meltemde herkes eve bekliyor.bende yaza evime beklerim bakınbebeciklerinizde büyür ozamana kadar bahçeye salarız ellernide birer ekmek arası oynasın dursunsun
Okullar 15 tatile ne zaman giriyorsa artık.Ben bilmiyorum tarihini... Sevilay biliyordur.O önerdi 15 tatili.Ayşegülün doğumuna 1 ay kalmış oluyor sanırım o kız karnı burnunda nasıl gelecek buralara?
Yok canım olurmu öyle şey?Bir şeyler ayarlayıp bu aya sıkıştırmaya çalışacağız inş. Olacaksa hep birlikte olsun toplantımız.Herkesin uygun olacağı bir gün belirleyelim en kısa zamanda.Cumartesi mesela herkese uyuyormu? Çünkü pazar günleri eşler evde.Hafta içi sevilayın oğlunun okulu var.Ya sevilay bir hafta içini feda edip buraya eşi sabahtan bize bırakacak yada ben bir cumartesiyi feda edeceğim hepiniz için.Eşim yarım gün çalışıyor normalde o günlerde ama böyle özel durumlarda bir kaç saat idare edebilirim.
Şimdi hepiniz karar verin kızlar cumartesimi? hafta içi bir günmü? Jalecim sende sevilayla sabahtan gelirsin değilmi? Çünkü eşi işe giderken bırakıyor sevilayı bana.Arabaya ancak sığarsınız zaten..
iyi geceler emel hayırdır uyumamışsın
Bunları okurken bizi gördüm yazmama anlatmama bile gerek kalmamış.Aynı hisler aynı düşünceler bizde de var.Bazen rahatsız edici yada üzücü olsada yapı bu değiştiremiyorsun kendini.Ben yapayım başkası yapmasada olur diyerek yola çıkıyorsun.Bırak arkadaşı komşuyu kardeşlerimize ailelerimize bile aynı şekilde gitmeye yakın arıyoruz yük olmamak için.Karşımızdaki 1 yapıyorsa biz 5 yapıyoruzki ancak o şekilde huzur bulup rahatlıyoruz.E tabii bazen bizimle aynı yapıda olan kişilerde çıkıyor mesela sağolsun burdaki arkadaşım meltemde öyle.O bana ben ona sürekli bir şeyler vermekten manyak olduk resmen.O bana diyor sen dur ben ona diyorum sen dur.İkimizinde duracağı yok.Rabbim herkesin karşısına iyi insanlar çıkarsın inş.
Ya sorma gececi olduk artık.Ancak ayşenur uyurken zaman bulabiliyorum.Gündüz az uyuyor işe koşturuyorum o zamanlardada.Gecede işte dolanıyorum böyle.Sendemi aynısın?Çocuklar ancak gecemi bırakıyorlar bilgisayarı sana?
canımcım kısmet artık eğer daim olursa görüşmelerimiz yaza gelirim bende.sizede hak veriyorum hepinizin bebişleri küçük sizede zor olur tabi.15 tatile bakalım haberdar edin benide buluşmalarınızdan gelmeye çalışırım mümkün oldugu sürece.birde haklı olarak kimse dışarda istemiyor.bebişler emzir altını temizle zor olur.sende evde agırlıycaksın meltemde herkes eve bekliyor.bende yaza evime beklerim bakınbebeciklerinizde büyür ozamana kadar bahçeye salarız ellernide birer ekmek arası oynasın dursunsun
Sevilaycım o zaman şöyle yapalım.Haftaya cumartesi herkese uyuyorsa buyrun gelin beklerim.Olmazsa sonraki cumartesiyi ayarlayalım.Yani 15 ocak yada 22 ocak ikisinden birini seçin kızlar....
:92: nazar:
::nazar ::92 73 :KIZ LA R
DUNYA GUZELIM
BUGUN 9 AYLIK OLDUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
hoşbulduk kızlar.
iyiyim emelcim sen nasılsın?
ayşegül gün işini sen ok ledin başka kim var?
meltem çıtı pıtı demişsin ya bana:))) kız bende 1.76 boy var çıtı pıtı nasıl oluyorum:)))
cıtı pıtı ufak tefek mı demek oluyo
ben zapzayıf anlamında demıstım emelde zayıfya
sürcü lisan ettıysek affola yanımıne tuba cok zayıf 2 bebe dogurmus gıbı degıl bıde
hah buldum cagla sıkel kıbın aynı
Ayağımı burktum hastaneden geldik biraz önce,Alnıaçıklar ın önünde demire takıldım,nasıl göremedim kocaman şeyi anlamıyorum :26:Felaket sızlıyor bu aradaRöntgen çekildi ama için hiç rahat değil ya hamileysem ama testlerde negatif çıkıyor,rahimde de görülmedi gerçi ama neyse
bende bizim topikteki meltem sandım ama o değil değilmi yoksa meltemle siz bizden gizli bişeylermi paylaşıyorsunuz kızz
bencede buraya hatta emel gibi çıtı pıtı yazmıştı ilahi meltem
ya bende emele katılıyorum olmaz öle şey hep birlikte katılalım istiyoruz bak ben fedakarlık yapıyorummu bensiz buluşun demiyorum çünki aranızdada olmak istiyorum aa bu arada evin bahçelimi ne güzel ya bebişlerin eline ekmek verip bahçeye salarız demişinya onları ohalde tahmin edemiyorum inş nasip olursa sanada bebiş görmeye geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?