• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ankara anneleri

merhaba arkadaslar bende bır ara yazıyodum belkı hatırlayan vardır ama bebeğim küçüktü ve evdeydim sonra işre başladım yazamadım bende mayıs annesiyim 2010 ankarada yaşıyorum.ismim Arzu

dılek yarın sana geleem satı ablaynan ınsallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Kanda bakmadı canım,vajinal ultrasonla baktı.Gidip birde hcg için kan mı versem,aklıma takıldı bak şimdi.

Kanda bakılsaydı daha kesin bir sonuç olurdu aslında.Diğeri yanıltabilir çünkü rahim kalınlaşması durumu hamilelik belirtiside olabilir regl belirtiside.Ama kan sonucu yanıltmaz kesin çıkar.Sen yinede bir kan sonucu iste doktorundan için rahat etsin.İkinci çizginin silik çıkması durumu falan soru işareti bıraktı bende.

gözun aydın dılek hakkında hayırlısı olsun ben cok sevınmıstım ama

aboooooow o gunlerdemı gelecek
hıc dusunmemıstım

evet haklısın ben bu yönden hıc dusunmedım
yok gıdıyorum oraya bızzzat evıne gıderım

oooooooo aynı ben karısırsan mılletın ısıne olaca bu duzelır bı kac gune

ya ben ev ortamı sevıyommmmmmmmmmmmm

varsa vardır yoksa yoktur kendıne ısmı arıyon otur oturdugun yerdeeeeeeeeeeeeeeee

bomba bomba bomba
yarın asure yapıyorum buyurun gelın kızlar
bomba bomba bomba
ben bugun zak yanı
tubadaydım
temızlıkcıyı göturdum
ve tuba
emel gıbı cıtı pıtı
dılek gıbın sarısın
yesıl gözlu
bı fıstıkmıs
ama zeynepı hıc görmeyın derım cok tatlı
oguzhanda 1 nısanlıymıs
erenden az koyu sarısın
guzel bı gun gecırdık
tuba benı pek sevmedı ama
bennu onların evını pek sevdı
dolmusta uyumustu 1 bucuk saatten fazla uyudu
en ıyısı ben bennuyu tubada uyutam
hadıyın bayın ıyı aksamlar
beklıyom asureye haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Tubişi gördün demek.Ben 2 oğlu var sanmıştım karıştırdım sanırım demek güzelde bir kızı var maaşallah Rabbim sağlıcakla büyümelerini nasip etsin inş.

merhaba arkadaslar bende bır ara yazıyodum belkı hatırlayan vardır ama bebeğim küçüktü ve evdeydim sonra işre başladım yazamadım bende mayıs annesiyim 2010 ankarada yaşıyorum.ismim Arzu

Arzucum zaman buldukça girersen unutmayız hiçbirimiz seni.Nasılsın?Bebişin nasıl?Dişler emeklemeler varmı?

sıpacık :)) daha neler gelecek başımıza Allah bilir

topiğin birinde birileriyle atışıp hızını alamayınca da yönetime laf saymış ve sonuç karşınızda :))) inşallah çabuk döner

ayy sorma yaa cinsiyetine bakmadı :47: gelişimi normal çok şükür tarama testinin sonucunu da pzt alacaktım ama gitmedim Arda'yı görümceme bırakıyorum ya biraz suçlu hissediyorum kendimi, ağırlık oluyormuşum gibi geliyor.. 14'ünde ayrıntılı ultrason randevum var sonucu da o zaman gösteririm diye düşündüm :((

hayırlısı olsun canım.. hani istiyodun sen?? bakıyorum da pek sevinmişsin olmamasına :9:

inşallah en doğru kararı vermiştir hakkında hayırlısı olsun

tekrardan hoşgeldin arzu ben hatırlıyor gibiyim seni inşallah daha sık girersin de unutturmazsın kendini :71:

Sen ne hissediyorsan o dur karnındaki bebiş.Önceliği sağlıklı olması gelişiminin normal olmasına sevindim.Dahada güzel geçsin hamileliğin ve sağlıcakla kucağına al ardanın kardeşini bizde sevmeye gelelim minişimizi inş.
Görümcen davranışlarında sana karşı böyle bir yük olma durumu hissettirdimi hiç?Yada seninde ben gibi şu fazla hassasiyetinmi ön planda?Çok daralırsan ben bile bakarım ardaya.Hiç düşünme aklın bizdede kalmasın ayşenurla beraber oynarlar.Gerekirse annemi çağırırım birimiz ardayı diğerimiz ayşenuru alır uyuturuz sen gelene kadar.Şurda kalmış bir kaç ay sanki aylarca bırakıp gitmiyorsunya.3-4 saat kim olsa idare eder.Sen karnındaki minik canavara odaklan o arda gibi sakin olmayacak jalecim hehehehe :35:
Tubiş kızdı demek birilerine.KK da gerilim var demekki şu sıralar.Kime baksam kapsama alanı dışında... Sırayla dolaşıyor herkesi bu uğursuzluk... Boşversin sallasın gitsin tubiişte...
Ayşenur son 15 gündür hepimizin suratına kafasına falan vuruyor.Önüne gelen herkese yapıştırıyor tokadı.Oyun sanıp gülüyor birde.Alışkanlık haline gelirse kızımı güler yüzle sevmeye gelenleri uyarmak zorunda kalacağım 'bak geliyor tokat' diye.Yada gıcık olduğum tipleri uyarmam sallasın kızım iki tane.Ben az dayak yemedim gençliğimde bu bebelerden... Azcıkta biz vuran taraf olalım dimi ya....

Tubişi gördün demek.Ben 2 oğlu var sanmıştım karıştırdım sanırım demek güzelde bir kızı var maaşallah Rabbim sağlıcakla büyümelerini nasip etsin inş.
amın emelcıgım amın

Tubiş kızdı demek birilerine.KK da gerilim var demekki şu sıralar.Kime baksam kapsama alanı dışında... Sırayla dolaşıyor herkesi bu uğursuzluk... Boşversin sallasın gitsin tubiişte...
Ayşenur son 15 gündür hepimizin suratına kafasına falan vuruyor.Önüne gelen herkese yapıştırıyor tokadı.Oyun sanıp gülüyor birde.Alışkanlık haline gelirse kızımı güler yüzle sevmeye gelenleri uyarmak zorunda kalacağım 'bak geliyor tokat' diye.Yada gıcık olduğum tipleri uyarmam sallasın kızım iki tane.Ben az dayak yemedim gençliğimde bu bebelerden... Azcıkta biz vuran taraf olalım dimi ya.... [/B][/QUOTE]

gulunce oyun sanıyolar benbennuya dokunma deyınce dokunmuyo uyduyu oynuyordu cıglık atınca artıkım oynamıyı 2 3 gun öncede ocagın cakmagının dugmesını cıkarmıs elelme dıyom hala ellıyo mınnacık anam bıde
ama az kaldı ben ona bı elletırsem
dunden berı gagaga dadada nanana dıye konusuyo
cok sık konusuyo kendı kendıne sımdı bu saatte bıle
öksurugude hala kesılmedı

evet emelcim ben desteklemiştim bu fikri.katılan kimse cıkmadı sanırım

Şu sıralar çok yoğun bir giriş yapmıyor kızlar topiğe.Ama biz hatırlatalım yinede.Bir pazar optımum diyoruz kızlar 1-2 saatliğinede olsa şansımızı zorlamayı düşünüyoruz.Ayşegüllede konuştuk.Doğumu yaklaşmadan aradan çıksın istiyoruz buluşma olayı çünkü jalenin karnıda büyüyecek gitgide.Acele etmemiz hamişlerimizin durumundan ötürüdür.
Muhtemelen ben burdan meltemle gelirim nasipse.Aynı yerde oturanlar beraber gelirse daha rahat olur hem.Eşlerimizden rica ederiz arabayla bırakır bizi.Tubişle ayşegül mesela aynı yerdeler beraber gelebilirler diye düşünüyorum.Sevilayla jalede aynı yerdeler.Yusuf 1-2 saatliğine sizi bırakamazmı optımuma?

Şu sıralar çok yoğun bir giriş yapmıyor kızlar topiğe.Ama biz hatırlatalım yinede.Bir pazar optımum diyoruz kızlar 1-2 saatliğinede olsa şansımızı zorlamayı düşünüyoruz.Ayşegüllede konuştuk.Doğumu yaklaşmadan aradan çıksın istiyoruz buluşma olayı çünkü jalenin karnıda büyüyecek gitgide.Acele etmemiz hamişlerimizin durumundan ötürüdür.
Muhtemelen ben burdan meltemle gelirim nasipse.Aynı yerde oturanlar beraber gelirse daha rahat olur hem.Eşlerimizden rica ederiz arabayla bırakır bizi.Tubişle ayşegül mesela aynı yerdeler beraber gelebilirler diye düşünüyorum.Sevilayla jalede aynı yerdeler.Yusuf 1-2 saatliğine sizi bırakamazmı optımuma?
olabilir canım pazar günleri çoğunlukla iş olmadığı sürece yusuf evde eger ayarlarsanız gelebilirimm

yaa emelcıgım ben pek sanmıyorum gelebılecegımı
zatende sevmıyorum dısarı ortamını mumkunse evde bulusalım

Sen ne hissediyorsan o dur karnındaki bebiş.Önceliği sağlıklı olması gelişiminin normal olmasına sevindim.Dahada güzel geçsin hamileliğin ve sağlıcakla kucağına al ardanın kardeşini bizde sevmeye gelelim minişimizi inş.
Görümcen davranışlarında sana karşı böyle bir yük olma durumu hissettirdimi hiç?Yada seninde ben gibi şu fazla hassasiyetinmi ön planda?Çok daralırsan ben bile bakarım ardaya.Hiç düşünme aklın bizdede kalmasın ayşenurla beraber oynarlar.Gerekirse annemi çağırırım birimiz ardayı diğerimiz ayşenuru alır uyuturuz sen gelene kadar.Şurda kalmış bir kaç ay sanki aylarca bırakıp gitmiyorsunya.3-4 saat kim olsa idare eder.Sen karnındaki minik canavara odaklan o arda gibi sakin olmayacak jalecim hehehehe :35:
Ayşenur son 15 gündür hepimizin suratına kafasına falan vuruyor.Önüne gelen herkese yapıştırıyor tokadı.Oyun sanıp gülüyor birde.Alışkanlık haline gelirse kızımı güler yüzle sevmeye gelenleri uyarmak zorunda kalacağım 'bak geliyor tokat' diye.Yada gıcık olduğum tipleri uyarmam sallasın kızım iki tane.Ben az dayak yemedim gençliğimde bu bebelerden... Azcıkta biz vuran taraf olalım dimi ya....

yok Allah razı olsun görümce ve eltiden dolayı çok şanslıyım.. kesinlikle hiç bir olumsuz davranışı olmadı bu konuda ama o sincanda olduğu için gelip arabayla almaları ve işim bittiğinde tekrar bırakmaları biraz rahatsız ediyor beni yük oluyormuşum gibi geliyor
ben bu konuda biraz hassasım eşinin arabasında gazı olmayabilir ya da gece vardiyasındayken daha fazla uyuyacak olup da benim yüzümden uykusundan olabilir ya da görümcem o gün 2-3 çeşit yemek yapmayacaktır da benim için yapıyo olabilir
kendim aynı şeyleri başkalarına yaptığımda zerre kadar aklıma gelmez ama bana yapılınca kötü hissediyorum kendimi
eşim de ben de birine misafirliğe gideceğimiz zaman hani olur ya evi falan dağınıktır, müsait değildir diye gitmeye yakın haber veririz çoğu zaman yani bize özel bi ikramla uğraşmasın diye yeme içmede değiliz kesinlikle bi bardak çay yeterli bizim için haa o da yoksa yine sorun değil :)) bize bi gelen olduğunda da evde ne var ne yok dökmek isteriz önüne en güzel şekilde ağırlamak isteriz gittiğinde de memnun edebildik mi acaba diye bi düşünce alır bizi... ikimizin de böyle bi yapısı var
ayy ne kadar uzatmışım anca ifade edebildim düşüncemi :61:
ve son bişey teklifin için çok sağol Allah razı olsun söylemen bile yetti yani canımsın :16:

ben 2008 annesiyim 2010 değil eğere kabul ederseniz
ayy ne demek ne demek hoşgeldin :71: ama kendini ve bebişini tanıtmalısın bize

kızlar biliyosunuz eşim evdeyken bi yere yollamıyor beni çook isterim ama sanırım bensiz olacak bu toplantı :59:

kızlar annemle babam geliyor bugün bize :16: kırıkkaleye gitmişlerdi, istanbul'a dönmeden buraya uğrayacaklar ben hazırlıklarıma devam edeyim artıkın
kocamaan öpüyorum sizi ve bebişleri :54:

ya kızlarr jale meltem gelemiyor ozaman azcık daha bekleyin 15 tatilde hafta içi bir gün birinin evinde buluşalım daha iyi olur bence

yok Allah razı olsun görümce ve eltiden dolayı çok şanslıyım.. kesinlikle hiç bir olumsuz davranışı olmadı bu konuda ama o sincanda olduğu için gelip arabayla almaları ve işim bittiğinde tekrar bırakmaları biraz rahatsız ediyor beni yük oluyormuşum gibi geliyor
ben bu konuda biraz hassasım eşinin arabasında gazı olmayabilir ya da gece vardiyasındayken daha fazla uyuyacak olup da benim yüzümden uykusundan olabilir ya da görümcem o gün 2-3 çeşit yemek yapmayacaktır da benim için yapıyo olabilir
kendim aynı şeyleri başkalarına yaptığımda zerre kadar aklıma gelmez ama bana yapılınca kötü hissediyorum kendimi
eşim de ben de birine misafirliğe gideceğimiz zaman hani olur ya evi falan dağınıktır, müsait değildir diye gitmeye yakın haber veririz çoğu zaman yani bize özel bi ikramla uğraşmasın diye yeme içmede değiliz kesinlikle bi bardak çay yeterli bizim için haa o da yoksa yine sorun değil :)) bize bi gelen olduğunda da evde ne var ne yok dökmek isteriz önüne en güzel şekilde ağırlamak isteriz gittiğinde de memnun edebildik mi acaba diye bi düşünce alır bizi... ikimizin de böyle bi yapısı var
ayy ne kadar uzatmışım anca ifade edebildim düşüncemi :61:
ve son bişey teklifin için çok sağol Allah razı olsun söylemen bile yetti yani canımsın :16:

ayy ne demek ne demek hoşgeldin :71: ama kendini ve bebişini tanıtmalısın bize

kızlar biliyosunuz eşim evdeyken bi yere yollamıyor beni çook isterim ama sanırım bensiz olacak bu toplantı :59:

Bunları okurken bizi gördüm yazmama anlatmama bile gerek kalmamış.Aynı hisler aynı düşünceler bizde de var.Bazen rahatsız edici yada üzücü olsada yapı bu değiştiremiyorsun kendini.Ben yapayım başkası yapmasada olur diyerek yola çıkıyorsun.Bırak arkadaşı komşuyu kardeşlerimize ailelerimize bile aynı şekilde gitmeye yakın arıyoruz yük olmamak için.Karşımızdaki 1 yapıyorsa biz 5 yapıyoruzki ancak o şekilde huzur bulup rahatlıyoruz.E tabii bazen bizimle aynı yapıda olan kişilerde çıkıyor mesela sağolsun burdaki arkadaşım meltemde öyle.O bana ben ona sürekli bir şeyler vermekten manyak olduk resmen.O bana diyor sen dur ben ona diyorum sen dur.İkimizinde duracağı yok.Rabbim herkesin karşısına iyi insanlar çıkarsın inş.

Back