• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ankara anneleri

yok kız bunaldım bütün gün evde hergün aynı şeyleri yapmaktan sıkıldım. annemi arıyorum ablam orda oturuyorlar, kayınvalidemi arıyorum o ayrı alemlerde gezmelerde. ben evde yalnız bi başıma anca çocuklara yemek yedir,alt değiştir,üst değiştir,yemek yap daral geldi. bi değişiklik yapsam hani haftada bir iki gün gezmelere gitsem falan kafamı dağıtçam ama hafta sonu anca kocişle gidioz avm lere işte o da beni kesmiyor. birileriyle tanışsamda gitmeye kalksam hafta içi gene gitmem sorun araba bende değil kociş alıyo işe gidiyor.ben götürürm seni bir yere gitçeğin zaman diyor. arada bunalım geliyo çok fena. insan görmeden yaşamak çok garip kociş geliyo akşam bide çocukları görüyorum ancak işte tüm hafta böyle... benim evlenmeden önce sosyal hayatım sınırsızdı evde duramazdım hiç... ama benim bu hale gelmeme neden çocuklarda değil gurbet... ne eşimin ne benim tek bir yakınımız yok burda:43::43::43:

bende seni merak ediyorum bakalım görüşüncede bu kadar enerjik olcanmı:))) bazıları nette bülbül kesilir görüşünce tık yok klavye cesaretimi seninkide bakalım:))))evet çocuklarla en rahat ortam ev ortamı canım katılıyorum valla. dışarıda buluşma olursada ancak böyle oyun alanı ablalı bir yer olcak onlar çocuklarla ilgilencek bizde oturcaz iki sohbet etçez yoksaaa dışarı çıkıp çocuk peşinde koşturcaksak buluşmanın manası ne yani...

Hepiniz bana gelin öyleyse yada optımumdaki burgerkıng de oturup çocukları oyun salonuna diğer çocuklarıda mama sandalyesine koyalım..

selam sekerler nasılsınız?yeni hepimize hayırlı olur inşallah.bebeciklerimiz saglıklı uslu iştahlı olur.evlerimizden bereket eksik olmaz.ben dün okadar o kadar yorulmusumki erkenden uyumusum yeni yılın girdigi dakikaları göremedim:) bir ara uykudan sıçradım havai fisek seslerine.haa yeni yıl olmuş dedim sonra uyumaya devam:))

İyi yapmışsın canım.Güzel dileklerin için sağol... AMİN....

şeker geçmiyormuş ama azcık dırdırla geçeriz tamam dedi :)) ay napçaz orda ya hiç beğenmedik orayı... ama şu da var eğer oraya gidersek çocuklar açısından güzel olur oyun odası var ya rahat ederiz...kahvaltısımı güzel oranın???

eltiden dost olmaz düşüncesindeyim istisnalar hariç kayınvalide desen en iyisi düşman başına sende yalnız sayılırsın o zaman ama senbi yerlere giderken bebişlerden birini en azındna bırakabilirsin kayınvalidene bizde o olsa o da güzel bişey. en romantik yemeklerde bile bizim paçozlar mevcut onlarsız adım atamıyoruz yaaa..

buarada bayılma konusuna gelince bende sana takılmaya bayılıyorum kız. sende nazlanılcak kadar hoşgörülü bir arkadaşımsın yani:))

ay kızlar asıl aklıma ne geldi dün benim. ilk bir tanışma toplantısı düzenleyelim sonrada altın günü yapalım çeyrek fazla gelirse fiyatı belirleriz. böylece görüşmelerimiz belirli zamanlarda mecburen olur gün olunca herkes gelmek zorunda kalır kaçışı olmaz:))))

evimde ağırlamam zor olur ya derseniz annemler gün yapıyorlar bursada ben çok beğendim. ev sahibi sadece 1 çeşit tatlı yapıyor çay demliyor.yakınlardaki pide salonundan herkes kendi ne kadar yicekse pide lahmacun bişey istiyor ücretini ödüyor. ev sahibinde pide salonunun numarası mevcut olucak alo dicez getircekler.

ay ben temizlikde yapamam şimdi çocuklarınız evimi mahveder hiç kusura bakmayın diyorsanız işte tam size uygun bir günde mevcut teyzemlerin günü:)))

onlarda dışarıda buluşuyorlar yeri ortak belirliyorlar kimin günüyse herkes ona o gün ücretini takdim ediyor. herles yediğinin ücretii ödüyor.

ay çok aktivite uzmanı gördüm kendimi bu yalnızlık başıma vurdu benim dedikodu yapasım geldi çok fena offf ne yapalım seçin bişiler:))))))

Bayağı seçenek varmış sende...

Bu arada jale seni merak ettim ultrasona girdinmi?Bebişin cinsiyeti kesinleştimi?Tarama testlerinin sonucu nasıl ?Bebişin gelişimi nasıl?

Binlerce şükürler olsun hamile değilimmmmmm:66::66::66::66::66:,öyle bir rahatladım ki anlatamam.Ama hala adet olmadım,komdoma falan güvenmicem bundan sonra,ilk işim adet olur olmaz spiral taktırmak olacak.Bu korku bana yeter.

Yazıyı şimdi okudum.Eğer bir süre daha bebek istemiyorsan daha dikkatli olun derim.Fakat şu ikinci çizgi neden silik çıktı?Birde kanda beta-hcg kaç çıktı?

Binlerce şükürler olsun hamile değilimmmmmm:66::66::66::66::66:,öyle bir rahatladım ki anlatamam.Ama hala adet olmadım,komdoma falan güvenmicem bundan sonra,ilk işim adet olur olmaz spiral taktırmak olacak.Bu korku bana yeter.

gözün aydın canım bundan sonra daha dikkatli olursun artık

Yazıyı şimdi okudum.Eğer bir süre daha bebek istemiyorsan daha dikkatli olun derim.Fakat şu ikinci çizgi neden silik çıktı?Birde kanda beta-hcg kaç çıktı?

Kanda bakmadı canım,vajinal ultrasonla baktı.Gidip birde hcg için kan mı versem,aklıma takıldı bak şimdi.

gözun aydın dılek hakkında hayırlısı olsun ben cok sevınmıstım ama
Tam sana yazıyordum ayşenur pc nin fişini çekti çekerkende geriye doğru düştü.Pc kapandı ayşenur ağladı bende tekrar giremedim.Suç bastırıyor ben kızmayayım diye basıyor çığlığı..:9:
aboooooow o gunlerdemı gelecek
hıc dusunmemıstım
Ayy meltem karışmak gibi oluyor ama.Yazıktır kadın haccada gitmiş çok üzülmüş yaptığına.Bir arasın konuş belliki özür dileyecek senden.İnsanız hepimiz hata yaparız.Yoksa bu hayat kimse için mükemmel değilki.O da yaşlı annemiz yaşında olabilir hepimiz yaşlanacağız.Kalbini kırmış çok üzmüş seni ama almıştır o dersini.Görmeden etmeden kimsenin günahını almaması gerektiğini öğrenmiştir.Sanada teyzenin durumunada üzüldüm.Ölen eşine olan sevgisinden dolayı yapmış böyle bir yanlışlık.Büyüklük sende kalsın affet ki Rabbimin katında belki derecende yükselir.Onu affetmenle belki Rabbimde senin bir günahını affeder yada tövbeni yada bir duanı kabul eder.Bu hayatta her şey biz insanlar için.Sen yürekten doğruysan elbet er veya geç insanlar senin doğru olduğun yola gelirler...
evet haklısın ben bu yönden hıc dusunmedım
yok gıdıyorum oraya bızzzat evıne gıderım
Canım sen neden kapsama alanı dışındasın bir sorunmu oldu?
oooooooo aynı ben karısırsan mılletın ısıne olaca bu duzelır bı kac gune
Sende 24 sen ben 18 lik çıtırım öyleyse :9: :9: :9:

Hepiniz bana gelin öyleyse yada optımumdaki burgerkıng de oturup çocukları oyun salonuna diğer çocuklarıda mama sandalyesine koyalım..
ya ben ev ortamı sevıyommmmmmmmmmmmm
Kanda bakmadı canım,vajinal ultrasonla baktı.Gidip birde hcg için kan mı versem,aklıma takıldı bak şimdi.

varsa vardır yoksa yoktur kendıne ısmı arıyon otur oturdugun yerdeeeeeeeeeeeeeeee

bomba bomba bomba
yarın asure yapıyorum buyurun gelın kızlar
bomba bomba bomba
ben bugun zak yanı
tubadaydım
temızlıkcıyı göturdum
ve tuba
emel gıbı cıtı pıtı
dılek gıbın sarısın
yesıl gözlu
bı fıstıkmıs
ama zeynepı hıc görmeyın derım cok tatlı
oguzhanda 1 nısanlıymıs
erenden az koyu sarısın
guzel bı gun gecırdık
tuba benı pek sevmedı ama
bennu onların evını pek sevdı
dolmusta uyumustu 1 bucuk saatten fazla uyudu
en ıyısı ben bennuyu tubada uyutam
hadıyın bayın ıyı aksamlar
beklıyom asureye haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hani bana geliyordunuz Meltemmmm,küstüm:63::63::63::63: Zavallı eşim de pek üzüldü,ne meraklıymış 2.ci bebeğe,delimidir ne :51:Rahim duvarı kalınlaşmış,yakında regl olacağım inşallah ve gidip spiral taktırıcam ama nerde taktırıcam :26:Lokman Hekime giderim,en yakın orası çünkü:34:

Hani bana geliyordunuz Meltemmmm,küstüm:63::63::63::63: Zavallı eşim de pek üzüldü,ne meraklıymış 2.ci bebeğe,delimidir ne :51:Rahim duvarı kalınlaşmış,yakında regl olacağım inşallah ve gidip spiral taktırıcam ama nerde taktırıcam :26:Lokman Hekime giderim,en yakın orası çünkü:34:

tuba gelemem dedı ben sana gelecegım
kısmetse bu hafta ıcı mutlaka kusme

Tuba ya küstüm o zaman :63: Yarın sana çok ilginç birşey anlatıcam Meltem,bir kadınla tanıştım bugün ve kalp gözü açıkmıdır ne,bana azıcık nasihatte bulundu:53:

En iyisi ben uzak durayım böylelerinden,iyi hıssatte olsunlara karışmış herhalde.Şimdi aklıma geldi:26:

merhaba arkadaslar bende bır ara yazıyodum belkı hatırlayan vardır ama bebeğim küçüktü ve evdeydim sonra işre başladım yazamadım bende mayıs annesiyim 2010 ankarada yaşıyorum.ismim Arzu

Tam sana yazıyordum ayşenur pc nin fişini çekti çekerkende geriye doğru düştü.Pc kapandı ayşenur ağladı bende tekrar giremedim.Suç bastırıyor ben kızmayayım diye basıyor çığlığı..:9:
sıpacık :)) daha neler gelecek başımıza Allah bilir
Canım sen neden kapsama alanı dışındasın bir sorunmu oldu?
topiğin birinde birileriyle atışıp hızını alamayınca da yönetime laf saymış ve sonuç karşınızda :))) inşallah çabuk döner

Bu arada jale seni merak ettim ultrasona girdinmi?Bebişin cinsiyeti kesinleştimi?Tarama testlerinin sonucu nasıl ?Bebişin gelişimi nasıl?
ayy sorma yaa cinsiyetine bakmadı :47: gelişimi normal çok şükür tarama testinin sonucunu da pzt alacaktım ama gitmedim Arda'yı görümceme bırakıyorum ya biraz suçlu hissediyorum kendimi, ağırlık oluyormuşum gibi geliyor.. 14'ünde ayrıntılı ultrason randevum var sonucu da o zaman gösteririm diye düşündüm :((

hayırlısı olsun canım.. hani istiyodun sen?? bakıyorum da pek sevinmişsin olmamasına :9:

Kardeşim nişanı attı sonunda:59: Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim:26:
inşallah en doğru kararı vermiştir hakkında hayırlısı olsun

merhaba arkadaslar bende bır ara yazıyodum belkı hatırlayan vardır ama bebeğim küçüktü ve evdeydim sonra işre başladım yazamadım bende mayıs annesiyim 2010 ankarada yaşıyorum.ismim Arzu
tekrardan hoşgeldin arzu ben hatırlıyor gibiyim seni inşallah daha sık girersin de unutturmazsın kendini :71:

ben hıc hatırlamıyorumneyse calenınde dedıgı gıbı sık gır aramıza arzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Back