yok kız bunaldım bütün gün evde hergün aynı şeyleri yapmaktan sıkıldım. annemi arıyorum ablam orda oturuyorlar, kayınvalidemi arıyorum o ayrı alemlerde gezmelerde. ben evde yalnız bi başıma anca çocuklara yemek yedir,alt değiştir,üst değiştir,yemek yap daral geldi. bi değişiklik yapsam hani haftada bir iki gün gezmelere gitsem falan kafamı dağıtçam ama hafta sonu anca kocişle gidioz avm lere işte o da beni kesmiyor. birileriyle tanışsamda gitmeye kalksam hafta içi gene gitmem sorun araba bende değil kociş alıyo işe gidiyor.ben götürürm seni bir yere gitçeğin zaman diyor. arada bunalım geliyo çok fena. insan görmeden yaşamak çok garip kociş geliyo akşam bide çocukları görüyorum ancak işte tüm hafta böyle... benim evlenmeden önce sosyal hayatım sınırsızdı evde duramazdım hiç... ama benim bu hale gelmeme neden çocuklarda değil gurbet... ne eşimin ne benim tek bir yakınımız yok burda
bende seni merak ediyorum bakalım görüşüncede bu kadar enerjik olcanmı:))) bazıları nette bülbül kesilir görüşünce tık yok klavye cesaretimi seninkide bakalım:))))evet çocuklarla en rahat ortam ev ortamı canım katılıyorum valla. dışarıda buluşma olursada ancak böyle oyun alanı ablalı bir yer olcak onlar çocuklarla ilgilencek bizde oturcaz iki sohbet etçez yoksaaa dışarı çıkıp çocuk peşinde koşturcaksak buluşmanın manası ne yani...
Hepiniz bana gelin öyleyse yada optımumdaki burgerkıng de oturup çocukları oyun salonuna diğer çocuklarıda mama sandalyesine koyalım..