• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ankara anneleri

Kızlarrrr müjdemi isterimmmmmm,sanırım hamileyim,daha doğrusu testin yalancısıyımmmm :52:En kısa zamanda doktora gidicem,haberdar ederim sizi,sağlıcakla kalın :16:

anam dilek naptın yawww hayırlı olsun gözünaydında iyi cesaret valla eren daha çok küçük ve sende benim gibi zor bi bebek büyüttün kolikli olduğu için iyi cesaret valla nediyim sağlıcakla kucağına al inş bebişini

Çok kötü hissediyorum kendimi,haddime değil ama istemiyor gibiyim.İkinci bir çocuğa karşı hazır hissetmiyorum kendimi,rabbim olmayanlara nasip etsin,benim için daha çok erken.Yarın gidicem doktora ama içim içimi yiyor,ya hamileysem ne yapar ne derim diye...

ya insan ilk başta bebişi istiyomuş gibi oluyo sonrada o çift çizgiyi görmek kalbin gümgüm atıyo ve o çizgi çıktığında gözünden akan yaşlar istemiyorum diye benim 2 side öle oldu hepsindede hüngür hüngür ağlamıştım napalım olmuşla ölmüşe çare yok aldırma sakın bak ben şimdi hepsine de iyiki doğurmuşum doğurmasaymı şım napacakmışım diyorummm hayırlısı olsun canım sıkma canını

Resmen darmadağın oldum Sevilay,istiyordum ama şimdi değil.Hadi doğurdum diyelim Eren parçalar bebeği,bebeğin doğumun da 17 aylık olacak,ikisine birden nasıl bakacağım ben.İnşallah hamile değilimdir,ahhh şu sabah bir olsaydı

anam dilek naptın yawww hayırlı olsun gözünaydında iyi cesaret valla eren daha çok küçük ve sende benim gibi zor bi bebek büyüttün kolikli olduğu için iyi cesaret valla nediyim sağlıcakla kucağına al inş bebişini

Zorda ne zor canım,hala çekiyoruz şu kolik illetini:43:

Resmen darmadağın oldum Sevilay,istiyordum ama şimdi değil.Hadi doğurdum diyelim Eren parçalar bebeği,bebeğin doğumun da 17 aylık olacak,ikisine birden nasıl bakacağım ben.İnşallah hamile değilimdir,ahhh şu sabah bir olsaydı

keşke bugün yaptırsaydın kanda yarım saat sonra veriyolar sonucu bugün sana sabah olmaz saatler geçmez eger hamileysen evet zor günler bekliyecek seni ama öyle yada böyle büyüyüp giderler çogu kişide arka arkaya doğurmak daha iyi diyo 2 si bi arada büyüyüp gidermiş hakkında hayırlısı olsun canım ya üzülme

İmkansız gibi bir şeydi hamile kalmam,şoktayım valla

canım bende aynı duyguları yasadım inanki...ilk başta hiç benimsemedim hatta ilk 3 ay kimseye söylemedim bile.esime söylemiştim o acayip sevindi.hadi kutlayalım falan dedi.benim surat yerde 5 karış istemiyorum falan modlarında.ögrendikten 3 gün sonra tatile gittik bende tabi hiç keyif yok.sonra geldim anneme dedim ama aglaya aglaya.bizde korunuyorduk.aklıma hiç gelmemişti benimde.ama oluyor böyle kazalar.daha sonra alıştım ama bu fikre.hiç istemiyorum diyordum.şimdi çok pişmanım.allahım affetsin.ne güzel bize bir evlat daha layık gördü bundan daha güzel ne olabilirki.bundan sonra önemli olan dahada dikkatli olmak.yani 3.bebek için.hiç öyle düşünme rabbim ne güzel sanada 2.bir armagan gönderdi.gercekten tebrikler...

Binlerce şükürler olsun hamile değilimmmmmm:66::66::66::66::66:,öyle bir rahatladım ki anlatamam.Ama hala adet olmadım,komdoma falan güvenmicem bundan sonra,ilk işim adet olur olmaz spiral taktırmak olacak.Bu korku bana yeter.

Hadi hayırlısı olsun.Muhtemelen hamilesin benimde ikinci çizgi silik çıkmıştı.Zaten ikinciyi istiyorum demiştin geçenlerde.Yani çokda kesin değildin bebek istememe konusunda.Rabbim gönlüne göre vermiş hakkınızda hayırlısı olsun.Erenle beraber büyürler genç anne olursun işte ne güzel...

evet ardayı yıkamaya üşenirsem denerim birgün :27: :52:

Tam sana yazıyordum ayşenur pc nin fişini çekti çekerkende geriye doğru düştü.Pc kapandı ayşenur ağladı bende tekrar giremedim.Suç bastırıyor ben kızmayayım diye basıyor çığlığı..:9:

yok bacım bız beledıye evı temızlemeden gelecezzzzzzzzzzzz

yo hıcte zor sormadın benı arıyosun acıkcası bende evlenmeden cok temızlıge gıttım
bu 2 evlılıgım ya bılıyomuydunuz bılmıyorum 2 sene öncesıne kadar aranılan bı temızlıkcıydım
malesef ben evıme temızlıkcı almıyorum
kendım yapıyomm yada seyımızın ustunde oturuyok dıyım
neyse komsum temızlıklere gıdıyor
elıde cabuk guzel ıste yapar ve ıhtıyacı var
benım samımi komsum adresı tam verırsek bulur
vede guvenılırdır
yınede sorayım eger gıtmem derse bı baskası daha var
bak yerı gelmısken sıze bı temızlık anımı anlatayım

77 yasında bı kadına gıdıyordum evı tertemız olurdu beledıyeden gelırlerdı 2 ayda bır bende gıderdım
neyse 1 gun yarım gun gıttım yerde ıgne buldum meger kocasının ıgnesıymıs
kaybettım dıye uzulmus 30 yıl olmus kocası ölelı
neyse aradan 1 hafta gectı benı ona tavsıye eden kadına gıttım temızlıge
ana bıde baktım oda orda surat 1 karıs
neymıs
kocasından kalma 2 yuzuk 200 mılyon parası yokmus
para senın olsun kocamın hatırası yuzuklerımı ver
2 gözum 2 cesme
nasıl dıyorumkı nasıl helalıme haram katarım
bak senı bu mahallede kımseye yollatmam herkese söylerım sen kıme ıstersen söyle benım umrumda degıl ben gazeteden iş bulur baska ıs yaparım nıtekım 3 hastanın altından almıs bı ınsanım ben
yok kadını ıkna edemedım
bı gn yolda gördum buldunmu dedım calan getırmezse bulunmaz dedı
dedımkı ben almadıysam dılerım llahtan benım ahım ıcın 1 yıl yatalak olasın oda senınde ellerın felc olsun dedı
gecen sene
arkadasımın kocası tesısatcısıydı onun taaaaaaaaaa dukkanına gıtmıs benım numaramı ıstemıs
helellık alacakmıs bulmus altınlarını ve parasını
arkadasa dedımkı verme benım hakkım helal degıl
bıde ustune ustluk hacıya gıtmıs

Ayy meltem karışmak gibi oluyor ama.Yazıktır kadın haccada gitmiş çok üzülmüş yaptığına.Bir arasın konuş belliki özür dileyecek senden.İnsanız hepimiz hata yaparız.Yoksa bu hayat kimse için mükemmel değilki.O da yaşlı annemiz yaşında olabilir hepimiz yaşlanacağız.Kalbini kırmış çok üzmüş seni ama almıştır o dersini.Görmeden etmeden kimsenin günahını almaması gerektiğini öğrenmiştir.Sanada teyzenin durumunada üzüldüm.Ölen eşine olan sevgisinden dolayı yapmış böyle bir yanlışlık.Büyüklük sende kalsın affet ki Rabbimin katında belki derecende yükselir.Onu affetmenle belki Rabbimde senin bir günahını affeder yada tövbeni yada bir duanı kabul eder.Bu hayatta her şey biz insanlar için.Sen yürekten doğruysan elbet er veya geç insanlar senin doğru olduğun yola gelirler...

tartışma olmadı beyin fırtınası diyelim görüşler paylaşıldı üzerimize düşen vazifeyi uyarmakla yaptık vs:) ama şimdi senin yazıyla tartışma boyutuna geçiyoruz sanırım hadi bakalım... şaka şaka:))) bende görüşlerimi paylaşayım kendi adıma...
ya düğün derneğe gidiyoruz seviyoruz ok ama yılbaşıyla aynı değil kıyaslanamaz bile dinimizde yeri bunu belirtmek isterim en başta yanlış anlaşılma olmasın.
eğlenceli kutlamalar yapılabilir severiz heralde bizde insanız ama eğlenmek sadece yılbaşı kutlamasında olcak diye birşey yok doğum günlerindede eğlenilebilir, kutlamalar yapılabilir, evlilik yıl dönümü, sevgililer günüde romantik bir şekilde kutlanabilir. tercih meselesi...hatta eğlenmek adına eşimle şöyle oturup bir kadeh şarap içeyim demem evet çünkü şarap içme kültürüde bizim dinimizdede örf adetimizdede yok...ayrıca 5 vakit namaz kılan bir ailenin hadi bir kadeh şarap içelim hayatım deme gibi bir lüksü yok:)))ne kadar saçma olur dimi "şarabımızı içelimde yatsıyı kılıp yatalım canım" diye bi düşünsene:)))
içkili mekanlara takılmayız, hatta içkili mekanlardan alışveriş dahi etmeyiz. carrefour,migros, kipa istedikleri kadar kampanya yapsınlar hatta bedava versinler dönüp bakmayız:)))
ben kapalıyım biliyorsun ama sen şimdi böyle konuşunca beni aşiretten çarşaflı peçeli bir kadın gibi hayal ettin bunuda biliyorum:))) ama öyle değil (inş o da olur)evlenmeden önce gayet açık ajanslardan mankenlik fotomodellik teklifleri alan gayet rahat yetişmiş kendi isteğiyle sözlenmeden 15 gün önce kapanmış sonra eşiyle tanışmış biriyim. eşim kapatmadı beni yani....normal bir kapalıyım yani...
şimdi bunları niye anlattım ana fikre gelelim:) sizin gibi yılbaşı kutlamıyoruz,şarap içmiyoruz ama siyaset hariç(zaten hiç sevmem)her platformda birlikte zaman geçirebilir insanlar birbirlerinin fikirlerine saygı duydukça..
sen görüşlerini yazmışsın kınamıyorum asla haddimde değil zaten saygı duyuyorum zira çevremde bu tür görüşlere sahip arkadaşımda çok zaten...
bende görüşlerimi yazdım katılım değil sadece saygı bekliyorum kafi...

Canım aslında söylediklerin doğru şeyler.Yürekten katılıyorum ve hatta bizde bu yazdıklarına elimizden geldiğince dikkat ediyoruz.Bire bir yapıyoruz diyemeyeceğim fakat dikkat ediyoruz.Bunun dışında herkesin tercihi farklı elbette saygı duyuyorum.Herkes bildiği yolda yürüsün hayırlısı olsun... Niyettir önemli olan Rabbim herkesin gönlüne göre versin...

eşim kıskançtır nete resim koydurtmuyor dicem:((( hepsi üst üste gelmiş olcak öcü olcam burda şimdi ben ama olmazki ama öyle valla yapçak bişi yok:(((
sanırım beni belediye bizim evi temizledikten sonra oturmaya geldiğinizde görceksiniz off çok gizemli oldu bu :))))

Canım sen neden kapsama alanı dışındasın bir sorunmu oldu?

ay aysegulcugum sorma bende kapalıyım sözde
ama
balkona acık cıkarım sokak kapısınıda acarım tamırcıde gelır eve örtmem basımı
iste kapalıyık yanı...........................

apt yenı tasınan komsuma gıttık ev görmeye kadın benı hep acık göruyodu ya hayırlı olsun dedı nıye dedım kapanmısın ya 2 senedır kapalıyım dedım ben hıc görmedım senı kapalı dıyo
işte öle bısey anam herkesın ınancı kendıne

:9: :9: :9: :9:

tabikide...ay meltemcik seni zaten ayrı merak ediyorum ilk senle tanışmıştım burada ya ondan birde cok şeker geliyor konuşman falan tanışmayı çok isterim inşallah.ben kapalı degilim.ama hiç açık giyinmem sadece basım acık.örtmeyi daha düşünmüyorum ilerde belki olabilir nede olsa aileden öyle gördüm.bas örtmeden daha evvel kuran ögrenmeyi isterim mesela.ama cocuktan hiç fırsat olmadı bi kursa gitmeye.internetten epey ögrenmiştim aslında ama okumaya gecemedim.burda toplantı falan oluyor.herkes okuyor ben bilmiyorum üzülüyorum ona:( inşallah oda olur

Ay şu toplantıları çok merak ediyorum aslında.Bir sürü şey anlatılıyor paylaşılıyor.Bizim burda pek yok öyle şeyler...

dur sana bir takılayım tadı damağımda kaldı:)))bana gelince hangi tarz müzik istersiniz yahu istek verinde şimdiden öyle her müzikte falanda eğlenemezsiniz siz şimdi:))) bize gelince son ses müzikle şakkıdı şakkıdı kalkıp oynıcaz eller havaya yapçaz başka türlü sen gelmezsin... eğlenmen gelmiş senin:)))

üff benimde bugün bakkala kadar gidiyorum deyip 10 yıl ortadan kaybolasım var...

Aman Allah korusun 2 tane çocukla nereye kayboluyorsun yahu?

hayırdır bacuuuuuuuu
yıl buyuyunce yaslanma senromunamı gıırdın ben her yıl 1 yas daha kuculurum mısal bu sene 24 olcam
21 subatta

benı tanıyan herkes lanet ettı kadına bı kadına gıdıyodum 2 eltılerdı hala görusuyorum
kadının 30 mılyarlık takısı cekmecesınde durur benı eve bırakır gıderdı

hele arkadaslar dogumgunu hedıyesı konusurduk
200 mılyon nakıt 2 yuzuk yeter derlerdı
sen onları getır kırısak derlerdı gecen o arkadasa dedımkı hıc yapmıs olabılecegım aklınıza gelmedımı bız senı tanıyoruz dedıler
bılmem o kadın ahıretınıde yaktı derdıne yansın

ay tuba aysegul
ne hos karularsunuz
pek sevdım sızı
görusmek ıcın can atıyorum
ama ev ortamındaaaaaaaaaaaaaaa

hey kadunlar ney yapıyonuz
ben kuru yemıs yıyom bennuyu emzırıyom ve sıze yazıyom
totomu kasıyım ne becerıklı karuyam

hadıyın hoccakalın sabah gene ılk bız yazarık bennuslaaaaaaaaaaaaa

Sende 24 sen ben 18 lik çıtırım öyleyse :9: :9: :9:

Back