üff canım sıkıldı bir kaç kk nın çok akıllı hatunları yüzünden neyseeee tüm kızlar toplanmışız nbr millet?
meltem ay öyle ihtiyacı varsa tamamdır canım ben o kadını alırım devamlı. inş güzel yaparda. bi yerlere gitmemeside çok iyi oldu benim için çünkü ben acilde çağırabilirim mesela bugün akşam misafirim gelcek hadi gel diye sabahtanda arayabilirim dolu olmaması iyi oldu.
valla gün ayarlayalım derim ben siz ne dersiniz kızlar ücret konusunda herkes kesesine göre ayarlar bişiler kendine göre girer. herkeste ona o ücreti verir sırası geldiğinde belirli ücret koymayalım derim ben. herkesin durumu ayrıdır sonuçta.
emel livanın böreği çok güzel ya. bide gittiğimizde yemekleride güzeldi beğenmiştik. ve porsiyonları boldu bitirememiştik.
jale msndede göremezsin beni cnm çünkü msndede resmim yok pcde resim varsa yollarım ama bursada foto makinemiz kayınvalidem gödericekmiş kargoyla o zaman resim yollayabilirim size. cam dersen onuda açamam eşimin iş pc ni kullanıyorum bunda cam yok diğeri görümceme verildi masa üstünde rahat edemiyormuşda hanfendi
ay çok gizemli gördüm kendimi:82::82::82: