senağlama:çok üzgünüm:
dün gece sabaha kadar ağladımnefret ediyorum yağmurdan
pazartesi öğle sonu yağan yağmur yüzünden evim sular altında kaldı :çok üzgünüm:
düğüne 1 ay kala bu olurmu yane kadar şanssızım ben
kirada oturmak zorunda kalıcam gibi :çok üzgünüm: evimi istiyorum ya evimi
ne hevesle boyattık evimizi bizim dedik neden böyle oldu ya nedennnnn
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
hazırlıklar devam ediyo perşembe günü nikahım oldu.
ve gelinliğimden vazgeçtimanlaştığım yerin o gelinliği yapabileceğinden emin olmadım.
yarın gelinlik için sabahtan evden çıkıcam umarım istediğim bişeyler bulurum...
sizlerde durumlar nasıl?
ankaradaki arkadaşlar gelinliklerini ne kadara nerelerde buldu bilgi alabilirmiyim...
anime' cim eşin dil sertifikasını aldımı? girdimi sınava? bende bir yurtdışı geliniyimde :1rolleyes:
hihoyyythihoyyythihoyyytlisteye benide ekleyin 1 agustos benimde.....ramazan gelini olacagız ne yazıkki gece sahura nasıl kalkıcam ben su an tek sıkıntım o((
Kizlar damatliklari aldiniz mi? Nerden kac aldiniz????
Biz daha almadik, ben dügünden 12 gün önce gidicem türkiyeye. O zaman alicaz....
Gelin ayakkabimi, tacimi filanda o zaman alicagim.
canım burda kığılı diye kaliteli bi erkek markası var damatlıklarda kampanya yapmış. 330 tl. diye okudum. bizde daha almadık. nişanlım bu ay sonu gelecek. ama ben o gelmeden fiyat ve model araştırması yaptım. bu arada almanya dil sertifika sınavını zorunlu tutuyo. ama ben isviçreye gittiğim için sınava girme mecburiyetim yok. benim vizem çoktan verildi yani. yalnızca düğünümü bekliyorum gitmek için :teytey:
kesinlikle her yere bakicaz. cünkü benimki hem spor kesim istiyor hemde zor begeniyorbiz damatlığı damattan aldık fiyatlar biraz pahalı ama güzel modeller var bakmanı tavsiye ederim..
canim benim esim spor kesim istiyor kigilida var mi öyle kesimler????
hadi hayirlisi olsun o zaman....
umarim kisa sürede alisirsin isvicreye
kesinlikle her yere bakicaz. cünkü benimki hem spor kesim istiyor hemde zor begeniyor
ama önceden fikir olursam ilk tavsiye ettiginiz yerlere yöneliriz
bu arada kizlar koru park mi, zafer plazami, kentmeydani mi? hangisini daha cok seversiniz :))))
canim benim esim spor kesim istiyor kigilida var mi öyle kesimler????
hadi hayirlisi olsun o zaman....
umarim kisa sürede alisirsin isvicreye
kesinlikle her yere bakicaz. cünkü benimki hem spor kesim istiyor hemde zor begeniyor
ama önceden fikir olursam ilk tavsiye ettiginiz yerlere yöneliriz
bu arada kizlar koru park mi, zafer plazami, kentmeydani mi? hangisini daha cok seversiniz :))))
kesinlikle damata bakın derim bizim aldığımız damatlık spor kesim ,cunku benim nısanlımda oyle ıstedı umarım gonlunuzce bulursunuz en güzel gününüzde hem damatlıgı hem gelınlıgı ıcınıze sınerek gıyersınız..
koru park zafer plaza ve kentmeydanı hakkında yorum yapamıcam cunku ankaradayım:)
Ben mi İsviçre'ye alışacağım İsviçre'mi bana o belli değil daha işte :)
Avrupa'da yaşadım daha önce canım zorlanacağımı sanmıyorum. Ama ''evlilik hayatına alışırsın inşallah'' dersen ona bişey diyemem bak işte. Biraz tırsıyorum :) Hepimiz için hayırlı olur inşallah :)
Canım söylediğin mekanlar sanırım Bursa'daki alışveriş merkezleri? İstanbul'da yaşadığım için o konuda bende sana yardımcı olamayacağım. ama İstanbul'un bütün alışveriş merkezlerini sor tek tek söylerim :)
Damatlıkta spor kesim istiyorsan ''Damat Delux'' '' Tween'' ''Network'' olabilir. Bunlar genellikle spor çalışıyorlar. Ama tabi spor kesim giyecek bir damadın fiziğine güveniyo olması lazım. En azından göbişi olmaması lazım :1rolleyes: Spor modeller genelde dar kesim olur çünkü.
Ama ''Beymen'' ''Vakko'' ''Sarar'' gibi markalarda modern çizgiler de bulabilirsin. Yani baktığın zaman hem spor görünür gözüne hem klasik. Biraz fazla komplike anlattım galiba , anlarsın sen artık
Ben bugün kına için Kığılı'dan beğendim. Düğün içinde Vakko'dan gözüme kestirdim, gelsin bide üstünde göreyim, olursa ve o'da beğenirse alırız artık. kaydirigubbakcemile2
ilk olarak MUJUM naptın nerelerdesin ne durumdasın merak ettim seni vallahi :uhm:
kıslar bu pazar çeyizlerim gidiyo allah nasip ederse :Saruboceq: gelişmeleri de yazarım :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?