2009 temmuz annelerinin güzel göbekleri

canım maşallah fazla çıkmamış göbişin sendede iki tane bebiş var dimi badem gibi maşallah bebişlerine tatlım:)))

teşekürler canım
evet canım benimkiler ikiz şu an için tek gebelikten farklı durmuyor ama ilerleyen zamanlarda acayip fark atacağız sanırım:CüvCüv::CüvCüv:

MaşaAllah göbüşlerinize ve içindeki meleklere...

Allah tamamına erdirsin... Bir aydır benim yaşadığım bu güzel duyguyu sizlerede yaşatsın inş...

kızlar merhaba bende 2009 ağustos annesi olucam inşallah..... 1 ay sonra memleketime gidicemde acaba o zaman benim göbüşüm ne kadar olur diye sizin fotolara baktım hepiniz çok güzel çıkmışsın. benim hala göbüşüm yok gibi bir ay sonra inşallah sizler gibi olurum burdada bazı arkadaşlarda pek bir şey belli olmuyor. bakalım daha yolun başındayız... bebişinize ve size sağlıklı günler

merabalar bende inşallah temmuz annesi olacam benide aranıza alırmısınız. topiği görünce çok sevindim.bende şuan 16+6 yım. benim göbüş okadar yok zaten hep kilo veriyorum henüz almaya başlamadım.bu arada cinsiyetinide göstermedi. hayırlısıyla kucağımıza almak dileğiyle.bide inşallah bu duyguyu tüm kadınlar yaşasınlar.

jasmincin maşallah göbüşüne.
kikoleyim hoşgeldin canım aramıza. asıl topiğimiz aylara göre gebelik temmuz ayında canım. burası pek hareketli olmuyor. orya da bekleriz.
açelya bebeklerine maşallah. göbüşüne de tabi valla çoğul geblik olduğu belli bence. 11 hafta göbek pek çıkmaz normalde. senin bebişler ancak sığmış:) Allah yardıcın olsun canım. kolaylık versin. sağlıkla kucağına alırsın inş bebeklerini.

oy MAŞALLAH melek ne güzel göbüş o sende güzel çıkmışsın melek anne ALLAH nazardan saklasın sizi

Beyaz Melekcim yahu her resminde ustunde gobisi kapatan birseyler oluyor. cikar ustundeki kahverengi dantelli seyi ciksin gobis meydana, millet gobis gorsun.

soyle profilden bir cekinmedin ha:)

34 haftalık hamıleyım 2 gun sonnrada dogum yaptım

ogluşum dogar dogmaz 1.770 gr 47 cm dogdu

buda yenı taza taze erkegım benım yerım senın çükünü tam 16 aylık oldu sıpam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…