2009 temmuz annelerinin güzel göbekleri

hepinize maşallahh bir avazda inşallah yavrucuklarınızı sağ salim kucağınıza alırsınız. (mani gibi oldu :roflol:)

kızlar merabalar. bayıldım göbişlerinize ya. hepiniz maşallah pek de formunuzdasınız.ya çok güzel görünüyo. ben d eolayım öle...........vakit geçmiyoooo

doğuma az kaldı artık....
son 2 hafta daha göbüşüm ve bebişimle birlikte
2 hafta sonra kavuşuyoruz kızım ve bennn

beyaz melek bebegının gelmesıne cok az kalmıs artık
allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah canım. bende yenı dogum yasptım oglusum sımdı 2.5 aylık oldu.cok guzel bı duygu.rabbım herkese yasatsın bu duyguyu. sızınle beraber cadı da vardı.oda dogum yapmıs olması lazım.goremıyorum onu hıc.nerlerde.bebısının resımlerı fılan koymadımı.

evet sena az kaldı çok şükür
evet cadı doğum yaptı 4-5 ay oldu kızı var derin
giriyo ama denk gelmiyosundur sen

doğuma az kaldı artık....
son 2 hafta daha göbüşüm ve bebişimle birlikte
2 hafta sonra kavuşuyoruz kızım ve bennn

oyy meleğim çok tatlısın ... maşallah sana ve öyküne.. az kaldı bitanem.. çok heyecanlısın değilmi? ayy o günlerim geldi alıma .. herşeye ağlıyordum ben.... bebeğimden ayrılcam sanıyordum .. bedenımden koparacaklar hissine kapılmıştım..senağlama...
oysa kollarımda hiisetmek çok başkaymış meleğim...:asigim:

Şenizcanımsın heycandan bitmiş haldeyim valla ya
hep gözlerim sulu geziyorum etrafta
aynı şeyleri düşünüyorum
hem kavuşmak istiyorum biranönce hemde ağlıyorum onu benden alcaklar ben onu ne güzel içimde koruyordum sadece bana aitti diye düşünüyorum
ama onu koklamak istiyorum artık
allah nasip etsin inşallah sağlıkla
inanamıyorum hürrem ya çok az kaldı yavruma kavuşmama çok
07.07.2009 günü kollarımda olacak inşallah:Saruboceq:

ah melegim her zaman içimizde koruyamazki onları esas dogduktan sonra başlıyor bizim maratonumuz okul zamanına kadar seninle güvende oldugunu biliyorsun okula ilk bıraktıgın gün inan ömründen ömür gidicek senden ayrı bir hayatı oldugunu o zaman anlayacaksın bak benim ilk prensesim okula başlayacak aklım fikrim onda şimdiden üzülüyorum neyseki ikinci prenseim geliyor ablasının yoklugunda onunla zamanımı geçiricegim saglıkla kucagına alır mis gibi kokusunu içine çekerek büyütürsün öykü prensesimizi

slm kızlar bende epeydir bu kulube üyeyim fakat pek takılamıyodum...sohbet panosunu okudum harika şeyler yazmışsınız çok eğlendim:))bende 38 haftalık hamileyim allah nasip ederse 12 temmuzda bebişim doğacak :S benim ikinci doğumum olacak bi kızım var:)) bi kızımız daha geliyo...çok heycanlıyım ilki sezeryan olmuştu mecburiyetten genel anestezi ile bundada dr um epidurali öneriyo fakat çok kararsızım ne yapacam bilemiyom :S allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:

daha 6 haftalıyız.göbeğim henüz büyümedi.ama sabırsızlıkla bekliyorum büyümesini.daha çok erken dimi kızlar.sizinkiler kaçıncı ayda büyümeye başladı.

artık doğumlar yapıldı hepimiz yeni bir hayata merhaba dedik allah hepimizin yavrusunu sağlıkla büyütmek nasip etsin zor ve o kadarda zevkli bir islem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…