2009 temmuz annelerinin güzel göbekleri

kizlar bugunlerde doymak bilmiyorum. her 2 saatte bir yemek yemek istiyorum ama ana yemek. oyle atistirmalik vs degil. Allah'tan simdiye kadar 1 kg almisim. yoksa bundan sonrasi hizli gidecek gorunuyor.

gnaydınn
kibele maşallh canım
benim göbüş gibi seninkide biraz diğer arkadaşlardan ilerde.
maşlalh bize.:)))))))
ben dede atıştırma ve acıkma baş gösterdi.
geçen artık biri beni durdursun diye bağırıyordum.
çok yediğimden değil yeme isteiğimden bıkmıştım.
işyerinde ne bulup ne yiyeceksin değil mi ama .
:)))))))))
kızım da zaten dünden beri oynamıyor .acaba neden ki neyse bakalım ne tembellik yapıyor kuzum.

Çok tatlı olmuş göbişin..........darisi bana darisi bana darisi bana:CüvCüv:

cabuk gelsinde annesini bekletmesin...

Kibele maşallah canım çook büğümüş göbüşün

Sagol Melekcim.

Canim ya aksam diye boyle. aslinda bu kadar yok:) ben geriden geldim. 2 haftadir falan var inan ki.

yemek isini de ben soyle cozumledim. cunku ne zman disari ciksak acikiyorum. torpidoya besleyici 2-3 tane cikolata gofret vs benzeri bir sey attim. burada bir urun var. cikolata degil de peksimet gibi dusun. kuru meyve parcaciklari, cekirdek ici, bugday taneleri bal gibi birseyle yapistirilmis. cantama da attim 2 tane. cikarken cantama mutlaka bir tane de meyce atiyorum ne olursa. elma. mandalina, muz.

o beni tutuyor.

sen de yaninda hep birseyler bulundur. ac birakma bebsisi.

Çok tatlı olmuş göbişin..........darisi bana darisi bana darisi bana:CüvCüv:

cabuk gelsinde annesini bekletmesin...

Canim Darisi basina. Allah tum isteyenlere versin ve onemlisi saglicakla ellerine almalarini nasip etsin.

nurcum vede kibelecim öncelkle göbek şovlarınız muhteşem anneleri diğer hamiş hatunlar süpersiniz o ne güzel göbkler. keşke bende koyabilmeyyi becersemde koysam

[/B][/COLOR]

URL=http://img218.imageshack.us/my.php?image=resim007c.jpg]
[/URL]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…