2009 temmuz annelerinin güzel göbekleri

Maşallah canım göbişin aynı benimki gibi.Ben de senin gibi zayıfım ama şekil şemal aynı.Yoksa benimde mi ikizlerim olcak:))kaydirigubbakcemile3 öteki saklanıyomu yoksa:dance:

kızlar buda benim 17+0 haftalık göbüşim:))

maşallah kızlar allah nazarlardan korusun hepinizi çok şeker göbüşler yerim onları ben:))

Son düzenleme:
işte yeni göbişim bu gün çektim ev hali:)daha doğrusu kızıma çektirdim ben ayarlıyorum o basıyo düğmeye:)

bayağı büyümüş göbeğin canım.maşallah

maşallah kızlar göbüşlere. çok imreniyorum valla size.
dilara80 canım kocaman göbüşün. benim de böyle olacak mı bigün acaba...

kızlar hepinize maşallahhhh

meleğim çok tatlı olmuş göbüşünŞeniz

maşallah kızlar göbüşlere. çok imreniyorum valla size.
dilara80 canım kocaman göbüşün. benim de böyle olacak mı bigün acaba...

çok teşekkür ederim kızlar ahududu 2 hafta sonra başlarsın davul gibi olmaya :) ben bi yandan çok göbişim oldu diye üzülüyorum zaten daha öncede göbek bölgem biraz balık etliydi şimdi tam oldu..delikafadulden

işte buda benim göbüşüm 18+4 :CüvCüv:

çok şeker çıkmışsın canım hiçte 9 kilo almış gibi değilsin maşallah size allah nazarlardan korusun

kızımla ben :) bugünkü cicimiz...

çok cicisiniz ne güzel büyümüş göbişin bebişinede sanada maşallah canım sanırım seninde fazla boyun uzun değil ben öyle gördüm burdan :) benim boy 1,60 artık top gibi yuvarlanırız herhalde son aylarımızda delikafadulden delikafadulden delikafadulden

çok tatlısınız ya
maşallah sizleri gördükçe hevesleniyorum
göbüşüm biraz daha büyüsün ekliyeceğim
maşallah maşallah

ben her ay 1 kilo alıyorum ama son zamanlarda dr.dediki dikkat et daha fazla alacaksın ilerde dedi....15 haftalığım bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…