- 21 Ağustos 2022
- 1.640
- 5.626
- 33
- Konu Sahibi yesilelbiselikadin
Ayy Allah aşkına ne yapmayı düşünüyorsunuz boşanmayıpta?? 3 yaşındaki çocuk bile gidelim demiş size siz hala boşananlara ne oluyor diyorsunuz?Bu durumu yaşadığında boşananlara ne oluyor çok merak ediyorum. Kaldı ki boşansam bile, ayağımdaki varisler, kireçlenmeler, çalışmadan geçen seneler, kırışıklıklarım, ve ilk bekarlığım geri gelmeyecek. Olay bu zaten benim için
Ne oluyor biliyor musunuz, geri kalan hayatlarını kurtarıyorlar. Evlatları ile daha güzel, huzurlu ve mutlu bir hayat kuruyorlar, belki yeniden aşık olup daha doğru insanlarla evleniyorlar. Ama böyle saçma bir evliliğe, şiddete, çocuğunun önünde kötü muameleye maruz kalmıyorlar, çocuklarının psikolojisini bozmuyorlar.
Size çalışmak zor geliyor sanırım, yeni baştan hayat kurmak vs.. O halde dayak yemeye devam edin ne diyelim?! Çocuğunuza üzüldüm sadece. Zira dayak yediği halde boşanmamak isteyen ve bunun için ağlayan sizsiniz zaten. Kendinize bu muameleyi hak görüyorsunuz.
Ayrıca anneye, babaya bir evlat yük olmaz. Sizde annesiniz bunu en iyi sizin bilmeniz gerekiyor. Evlat ne yaparsa yapsın ailesinin canıdır, kanıdır.
Siz bu bahanelere sığınıyorsunuz sadece.