- 24 Kasım 2008
- 3.021
- 1
-
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
maşallah temmuz anneleri size yaa..ben nisan annesi olacam inşallah sizin göbekler baya bi büyümüş..benim göbekim 3 buçuk aya kadar hiçççç yoktu..(hatta hamileliğimi 6 ayda aldım tüm kıyafetlerim olyodu...sizin göbişlere maşallah..
mrb arkadaşlar bende temmuz sonu annesi oluyorum10+6 haftalık hamileyim.iki yıl önce 8 haftalık bebeğim karnımda öldü.ve 3 hafta sonra farkettik.şu anda çok korkuyorum.tesltlerde herşey normal gözüküyor.doktorumda öyle dedi.10 gün sonra ense kalınlığı ölçülecek.umarım herşey yolunda gider,sağlıklı,akıllı,güleç bebeklerimiz olur inş..benim belim ağrıyor.yumurtalıklarımada sinyal şeklinde bazen sancılar giriyor.dr çok normal bebek gelişiyor dedi.aranızda benzer şeyler yaşayan varsa lütfen beni rahatlatsın..
kızlar göbüşüm şimdiden böyle ben son aylarda napıcam hiç bilmiyorumkaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
Allahtan bulantıdan yemek yiyemiyorum bide yesem ne olacam Allah bilir:dance:
Ama oğlumdada böyleydim, 48 kg le hamile kaldım 68 le doğuma gittim kaydirigubbakcemile2
eneeem masallah ne kadar büyük yafs:S 12 haftalik okuyunca sok gecirdimm
ben 12 haftalikken hamile oldugum belli olmuyodu
:
canım gçbeğimiz aynı vallahi bende aynı dertteyim.ama elevit vitamini çok kilo aldırıyormuş.vitaminden kaynaklıdır.acıktığım anda yemek zorundayım yemezsem hemen çıkarıyorum.ne yapıcam bilmiyorum...
valla maşallah sizlere,göbişler çoook şeker...ALLAHIM tamamına erdirsin inşallah...bana ve tüm istiyenlerede nasip etsin inş...
maşallah demet göbişine harika bişey.
çok tatlı görünüyor.
bizde göbek olmayınca işte böyle hayran kalıyoruz.
bu arada ben de elevit kullanıyorum ama hiç kilo almadım. o da bünyeden bünyeye fark ettiriyor demekki..
benim de göbüşüm var ama ben resim koyamıyorum....... :)