2009 temmuz annelerinin güzel göbekleri

maşallah temmuz anneleri size yaa..ben nisan annesi olacam inşallah sizin göbekler baya bi büyümüş..benim göbekim 3 buçuk aya kadar hiçççç yoktu..(hatta hamileliğimi 6 ayda aldım tüm kıyafetlerim olyodu...sizin göbişlere maşallah..

croxilex yakalandın ne işin var bakıyım buralarda
çabuk nisan anneleri topiğine hııııııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

beyazmelek göbişin çok tatlı cnm bebişinde iidir umarım
siz bide bizim göbişlere bakın ahh ahh şiştik
sizlerde bu günleri görürsünüz inşallah :1hug:

tühh yakalandık ayy napimm çok meraklıyım heryeri geziom işte..

ayyyy kızlar çok tatlı göbişleriniz maşallah,nazar değmez inşallah.
Allah sizleri ve meleklerinizi korusun...
birden eski günlerim geldi aklıma.hemencik çıkıvermişti karnım.3aylık hamileyken eski pantolonlarımın hiç biri olmuyodu.ama o göbüşü görmek herşeye değer :)
ALLAH TÜM İSTEYENLERE NASİP EDER İNŞALLAH...

merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum.bende temmuz annesiyim şuan 12.haftaya girioruz ama göbeğim yok sizinki kadar:)çok az oda 3 kilo aldım die nedenki:)?

hacer hoşgeldin canım.ben kilo almadım ama göbeğim benden önce gidiyor masallah
kiloyla alakası yok göbeğin. iç karnın geniş olabilir.

Hadi kızlar kimse eklemiyor göbüşlerini....
Temmuz anneleri hadi bakalım başlasın göbek şovumuz

mrb arkadaşlar bende temmuz sonu annesi oluyorum 10+6 haftalık hamileyim.iki yıl önce 8 haftalık bebeğim karnımda öldü.ve 3 hafta sonra farkettik.şu anda çok korkuyorum.tesltlerde herşey normal gözüküyor.doktorumda öyle dedi.10 gün sonra ense kalınlığı ölçülecek.umarım herşey yolunda gider,sağlıklı,akıllı,güleç bebeklerimiz olur inş..benim belim ağrıyor.yumurtalıklarımada sinyal şeklinde bazen sancılar giriyor.dr çok normal bebek gelişiyor dedi.aranızda benzer şeyler yaşayan varsa lütfen beni rahatlatsın..

Ara sıra bu ağrılar çoğumuzda var canım..Doktor doğru söylüyor..Rahim genişliyor ve bebişler büyüyor...:asigim:

kızlar göbüşüm şimdiden böyle ben son aylarda napıcam hiç bilmiyorumkaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

Allahtan bulantıdan yemek yiyemiyorum bide yesem ne olacam Allah bilir:dance:

Ama oğlumdada böyleydim, 48 kg le hamile kaldım 68 le doğuma gittim kaydirigubbakcemile2

eneeem masallah ne kadar büyük yafs:S 12 haftalik okuyunca sok gecirdimm
ben 12 haftalikken hamile oldugum belli olmuyodu :roflol:

canım gçbeğimiz aynı vallahi bende aynı dertteyim.ama elevit vitamini çok kilo aldırıyormuş.vitaminden kaynaklıdır.acıktığım anda yemek zorundayım yemezsem hemen çıkarıyorum.ne yapıcam bilmiyorum...

valla maşallah sizlere,göbişler çoook şeker...ALLAHIM tamamına erdirsin inşallah...:Saruboceq:bana ve tüm istiyenlerede nasip etsin inş...:Saruboceq:

maşallah demet göbişine harika bişey.
çok tatlı görünüyor.
bizde göbek olmayınca işte böyle hayran kalıyoruz.
bu arada ben de elevit kullanıyorum ama hiç kilo almadım. o da bünyeden bünyeye fark ettiriyor demekki..

eneeem masallah ne kadar büyük yafs:S 12 haftalik okuyunca sok gecirdimm
ben 12 haftalikken hamile oldugum belli olmuyodu

:

teşekkürler askitos kocaman demikaydirigubbakcemile3 evet canım yaa doktorum iç karnımın geniş olmadığını bu yüzdende dışa vurduğunu söyledi, ehh ne yapalım bebişim için her şeye razıyım:CüvCüv:

üzülme canım, dediğim gibi iç karnımız geniş değilmiş bizimhihoyyyt ah o mide bulantılarını yaşamayan bilemez, ben haplarımı bile yutamıyorum, çıkartıyorum içerken :çok üzgünüm:

valla maşallah sizlere,göbişler çoook şeker...ALLAHIM tamamına erdirsin inşallah...bana ve tüm istiyenlerede nasip etsin inş...

Çok teşekkürler özloşş:1hug:
aminnnnnnnnnn inşallah canımmmmm:Saruboceq:
Rabbim her isteyene ve sana çifter çifter ve sağlıklı yavrular nasib eder inşallahhhhhh:Sarubocequalarım hep sizlerle canım.....COLOR]

Canım çok teşekkür ederimm:1hug:
dediğin gibi bünyeden farkediyor. Sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil

ay pek şekersiniz maşallah kızlar ya, geçen sene biz koyuyorduk, hoş ben bi koyamadım ya, şimdi siz, zaman ne çabuk geçio ya, sağlıkla alın kucağınıza inşallah

kızlar ben 5 aylık hamişken hiç göbeğim yoktu valla, ama doğuma giderken böyle kocamaaan olmuştu, farklı oluyo demekki herkesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…