2009 temmuz annelerinin güzel göbekleri

resim006fk1.jpg

w480.png

Meleğimm canımmm senağlama senağlama :nazar: :nazar: :nazar: maşallah size gözlerim doldu senağlama Allah nazarlardan saklasın meleğin kızmış çok sevindim bitanem senin gibi melek yüzlü bi kızın olucak inşallah kendine çok cici bakk canım :1hug: arada uğra lütfen hihoyyyt

beyaz melek çok güzel çıkmışsınız çok tatlı duruyo göbişin meleğin allah kucağınada almayı nasip etsin canım...:CüvCüv:

Merhabalar arkadaşlar bende temmuz annesi olacağım nasipse.Özendim sizlere valla bende resmimi ekleyeyim en kısa zamanda:)

phot0014eg6.jpg

:emir_bebek:14+4 de biziz ama bu 12 ocak fotosu kızlar delikafadulden

maşallah canım göbişide bebişide büyütmüşsün allah kucağınada almayı nasip etsin bende güzel bi foto koyucam bakalım sadece benim bu kadar göbeğim var sanıyodum şimdi içim rahatladı delikafaduldendelikafadulden

phot0014eg6.jpg

:emir_bebek:14+4 de biziz ama bu 12 ocak fotosu kızlar delikafadulden

canim ya ilk hamileligin mi, kocaman olmus vallahi.masallah.

benim hic gobegim yok. 13 +3 uz. inan hafif bir cikinti bile yok. benbegimi 2 gun once ultrasonda gormeden once tedirgindim. acaba yasiyor mu neden gobegim cikmadi vs.
bebegimi gorunce o kadar rahatladin mi simdi gobegimin olmamasina daha cok seviniyorum.
belki yanlis bir mantik ama catlaklar acisindan:)

kızlar mrb hepinize hayırlı olsun allah saglıkla elı ayagı düzgün kucagınıza almayı nasip etsın
ya göbişler ne olmuş ya aabbbbbboooooo korktum valla
3 ayda böle olursa 9 .ayda ne olur yerımızden kalkamayız harelde tırstım valla
göbişler güzel ama

X