2009 temmuz annelerinin güzel göbekleri

Beyaz melek yerım senın bebışını ve göbuşını çok tatlı ya babane banane ben bıtane daha ıstıyorum ıstıyomişte yaaawwwwwww.

Kız senın oglun olacak benım karnımda böyleydı oglan karnı daha çabuk çıkıyo kız çocuksa yayvan oluyo bellı olmuyo gec buyuyor karın

Benim şu an dışardan bakıldığında 2 buçuk aylık hamile olduğum kesinlikle anlaşılmıyor arkadaşlar...

Sanırım kısa boylu arkadaşlarda daha belirgin bir şekilde şu an göbüşler..a.s

ay kizlar sizin gobisleri gordukce imrebniyorum valla. ben 9 haftaligim hic de gobiz falan yok. tamam aksam cikiyor ama sabah dumduz. ne zaman olacak benim gobisiiimm. senağlama

MASALLAH
Binlerce masallah hepiniz birbirinizden tatlisiniz Allahim bebislerinizi saglik sihhatle kucaginiza almanizi nasip etsin.
Yirim ben onlari biciriklar..............

Kıslar Merhaba bende aranıza yeni katıldım şuan 14+3 günlüğüm benimde göbeğim biraz çıktı ama burda sizinkiler kocaman gözüküyo:):) maşallah tamamen bünye ile ilgili sanırım bu durum..

ben de 10+0 ken sabah yemeden icmeden once cekilmis. benim sanki onceden de gobisim vardi. daha cikmadi sanki ama emin degilim. resmi koyamiyorum ama yaaa. hep link cikiyor.

1101204x903me9.jpg

koydum yaaa oh beee!!!

ya kizlar bu resmi 1 hafta once koydum, sabah da cekmistim ama simdiki gobisim bundan bile az. demek ki o zaman da gobis gobis degilmis. siskinlikmis. simdi tahta gibi dumduz. cikarsa bu sefer sahiden koyacam yeniden.

Son düzenleme:
TEMMUZ ANNESİ OLARAK TÜM ANNELERİN YENİ YILI KUTLU OLSUN....YENİ YILDA SEVDİKLERİNİZLE VE BEBEĞİNİZLE SAĞLIKLI HUZURLU MUTLU BOL KAZANÇLI BİR YIL SİZLERİN OLSUN....SEVGİLER.....a.s.:1hug::asigim:

kıslar masallah gobıslerınıze.
bende fotomu cekıp koymak ıstıyorum ama yandan nasıl cekıyorsunuz fotoyu bır turlu beceremedım.kaydirigubbakcemile3acaba kocıse mı cektırsem.kaydirigubbakcemile3

ben de otomatik cekime aldim. hani basiyorsun dugmeye 10 sn sonra cekiyor. once makinayi tam gobisimi gorecek yukseklige koydum. zoomu ayarladim. tam o arayi alacak sekilde. sonra da cektim. birkac denemede daha iyi oldu.

ilsucum evet gobisim aksamlari daha cok cikiyor. davul gibi hatta. esime soruyorum karnini ileri itme diyor:) diyorum ne itmesi, patlayacak yakinda gerginlikten.

X