2009 temmuz annelerinin güzel göbekleri

phot0009.jpg

Beyaz maleek masallah ne sekr cikmis gobisin. nesquikcim senind e oyle. 41,,5 kere masallah derler ya. her ikiniza birden. esim diyor ki ittirme gobusunu. diyorum ittirsem patlar heralde.

ben de cektim simdi. 19+0 ekliyorum.

img1456600x450.jpg

kibele ne gzüelsin maşallah
göbüşüne.
sadece göbüş var annem ya.
pantolon sakın normal pantolonum deme
kafayı yerimmmm
ayyy maşallah annemize de göbeğinie göbeğin içinde ki inciye de maşallah

nesquik --- nur--- beyaz melek maşallah göbüşlere de bebişlere de...

Son düzenleme:
kibele ne gzüelsin maşallah
göbüşüne.
sadece göbüş var annem ya.
pantolon sakın normal pantolonum deme
kafayı yerimmmm
ayyy maşallah annemize de göbeğinie göbeğin içinde ki inciye de maşallah

Canim normal pantolonum ama en ust dugme acik:) sikistirmasin minigimi, zaten hemen tekmeye basliyor yaramaz. Ben dar kesim kot giymeyi sevmezdim. jeanlerim salas tarz. o yuzden sismanlasam da pek belli olmazdi ama Allah a sukur henuz genislemedim insallah bundan sonra da olmaz.

Cok tesekkur ederim bu guzel sozlerin icin ayrica.

Son düzenleme:
çok güzel bir resim kibele masallah
hamilelik çok yakışmış gerçekten de

ilsucum cok tesekkurler. henuz minik gobis, aksamlari buyuyor biraz, bu sabah cekilmis bir foto. iste ama inan buyumesi cok sey ifade etmiyor. kizim saglikli olsun yeter. simdilik kilosu gayet iyi insallah bundan sonra da boyle olur.

Nesquik Nur masallah ne kadar guzel buyumus gobekler. hadi bakalim demek 6 ay oldu ha. bir de 99a dusseydik hayirlisi ile:)

canıım bende diyordum bu kız hiçmi kilo almıcak göbeği hiçmi kocaman olmucak diyee. nihayet olmuuş işte. çok tatlısın Allah nazardan saklasın.

nur maşallah baya büyümüş karnın:nazar:melek artık kız gibi duruyo karnın sivri gibi gelmedi bana maşallah öyküye

melekciğim kırmızılar içinde göbüşünde pek güzel çıkmış sıff göbek şişmiş çok güzel duruyor

X