- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
hmm matematiksel olarak bir biberon fiyatına bir steril mak.alınabildiğine göre karekökünü alırsak eğer....kaydirigubbakcemile3 güzel düşünce canım plastik biberonlar unutulduğunda eriyor ve geneldede unutuluyor ama arşeliğinkini sipariş etme git gözünle gör elle ben arçelikte çalıştım uzuzn süre bana onlar pek sağlam gelmiyordu...birde arçelikte hem steril aynı zamanda mama ısıtma ikisi bir kullanılan var onada bak...ama arçeliğim bebek ürünlerini ben pek beğenmiyorum..gözünle gör derim...Bir sitede ikinci el bebek eşyaları satıyorlar. Uzun zamandır göğüs pompası bakıyordum. 70 TL'ya Medala'nın elektrikli pilli modelini aldım. Kullananlar çok memnun kalmış. Neyse dün kargom geldi. İçinden fazla aparatlar da çıktı. Manuel de kullanılabiliyormuş. Akşam uyku tutmayınca sterilizatörlere baktım. Arçelik'in bir modelini 15 TL'ye sipariş verdim. Biberonları kaynatmak da diğer yol ama unutunca biberon eriyormuş. Ve mutlaka bu hataya düşüyormuşsun. Bir biberon 15 TL'dan fazla olunca bana sterilazatör daha mantıklı geldi.
vereliniortaka.sHürrem'cim biliyorum tanıdık yanında çalışıyorsun ama onun sana yaptıkları çok çok daha ayıp. Hakkını yedirme. İznine çık. 4 ay doğum izni kullanacağını söyle. Süt izni hakkının olduğunu da. Doğumdan sonra süt iznini kararlaştırdığınız gibi kullanabileceğini de ilet. Zaten o sana işten çık diyecektir. Tazminatını iste canım. Eğer asgariden göstermemişse tazminatın bir süre sana yeter. Aslında yasal olarak seni atamaz. Karşı dava açarsan kazanırsın. 8 brüt maaş alırsın. Dava da hemen sonuçlanıyor öyle aylarca devam etmiyor. Gözün korkmasın. Ayrıca işsizlik sigortasından da ayda 500 civarında 8-10 ay maaş bağlanır. Bu kadar para da sana yeni iş bulmak için yeter. Küçük yerse küçük yer. Sonuçta bu işten önce de biryerde çalışmanın yolunu arıyordun. O kadar çaresiz değilsin.
çok güzel herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım hayırlısıyla kucağımıza alıcaz inşallah bebişlerimizi..hürrems canım hoşbulduk
kibele canım maşallah bebeğine büyümüş istediğin gibi normal doğum yaparsın canım bu arada su yuda zorla içmeye çalış bende sütü zorla içiyorum herşey bebeklerimiz için
kikoleyim seninde maşallah bebişine atladığım varmı bilmiyorum ama çok şükür herkez güzel haberlerle gelmişler
bizde pazartesi nstye bağlandık çok şükürki herşey yolunda artık herpazartesi nstye bağlanacağım
zamanında sağlıklı gelsin kuzucuklar inşallah:Saruboceq:Stardust deme öyle hafta çabuk geçsin falan diye. Benim tickler 21 gün kaldığını gösteriyor. 10-15 gün de önce doğurursam hani kız erken gelir misali ayyyy bitmiş bile. Akşamları yattığımda karnım adet olacakmış gibi hafif hafif ağrımaya başladı. Bu da yeni çıktı zaten. Ben bişeye yoruyorum ama hadi bakalım hayırlısı.
hayırlı haberlerle git gel canım...bizde bugün doktora gidicez.16.20 de randevum.nst'yede giricem bugün galiba.ben akşamları artık çok rahatsız olmaya başaldım.ayaklarım ve ellerim davul gibi şişiyor.nefes alma problemi yaşıyorum.ama gündüzleri nefes alma problemim yok.neden akşamları oluyor anlamadım
kızlar selam huricim bende özel hastanede çalışıyorum normal doğum düşünüyorsan acil den giriş yapılabiliyor doğumda acil başlar değilmi ozaman tabikide ssk geçerli olur yatışınıda acilden yapabilirler ertesi günde zaten hafta içi olur onu ayrlarlar sen net olarak hasta kabulle konuş.
bizim de yarın kontrol ve nst var hayırlısı.gizli kasılma var sanırım bebek in kafası zannettiğimiz sertlik bendede oluyor çünkü.
saol bunu ayrıntılı sorayım ..ben iki şeklildede sordum hafta sonu gelirsen ssk geçmiyor doğum bile olsa dediler ki kanamam olduğunda acil gelicem dedim ssk yok dediler.telefonda bende bu yakınımdaki hastaneye gittim mecburen normalde çok pahalı çünkü :umursamaz: