2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

hmm matematiksel olarak bir biberon fiyatına bir steril mak.alınabildiğine göre karekökünü alırsak eğer....kaydirigubbakcemile3 güzel düşünce canım plastik biberonlar unutulduğunda eriyor ve geneldede unutuluyor ama arşeliğinkini sipariş etme git gözünle gör elle ben arçelikte çalıştım uzuzn süre bana onlar pek sağlam gelmiyordu...birde arçelikte hem steril aynı zamanda mama ısıtma ikisi bir kullanılan var onada bak...ama arçeliğim bebek ürünlerini ben pek beğenmiyorum..gözünle gör derim...

vereliniortaka.s

çok güzel herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım hayırlısıyla kucağımıza alıcaz inşallah bebişlerimizi..

zamanında sağlıklı gelsin kuzucuklar inşallah:Saruboceq:
hayırlı haberlerle git gel canım...

saol bunu ayrıntılı sorayım ..ben iki şeklildede sordum hafta sonu gelirsen ssk geçmiyor doğum bile olsa dediler ki kanamam olduğunda acil gelicem dedim ssk yok dediler.telefonda bende bu yakınımdaki hastaneye gittim mecburen normalde çok pahalı çünkü :umursamaz:

arkadaşlar hani teri kokmasın diye bebği tuzluyorlarmışya siz bu konuda ne düşünüyorsunuz:uhm:
geçende mevzusu geçti merak ettim?

arkadaşlar hani teri kokmasın diye bebği tuzluyorlarmışya siz bu konuda ne düşünüyorsunuz:uhm:
geçende mevzusu geçti merak ettim?

canım bizde de yapıyorlar ama annem yapar mı ilmiyorum çok sıcaklara geliyor çünkü bide istanbulun nemi olunca çocuğa zarar verir diye korkuyorum

kızlar o eskidendi artık banyo suyuna tuz koyuyorsun onunla yıkıyorsun hem tuzlu su faydalı kemiklerini güçlendiriyor

canım üzülme daha zamanın var dönebilir bebeğin..
benimde ters duruyor dönmeyede niyeti yok zaten 37. haftadan sonra dönmezmiş benim suyumunda çok fazla olduğunu söyledi doktor buna rağmen dönmedi oğlum sen 34. haftadasın daha 37 ye kadar döner inşallah...

canım bizde de yapıyorlar ama annem yapar mı ilmiyorum çok sıcaklara geliyor çünkü bide istanbulun nemi olunca çocuğa zarar verir diye korkuyorum

bizdede yapıyorlarsı sanırım.kaynanam bi ara yaparız fialn diyordu..ama şimdi biraz baktım dr.lar önermiyormuş..cilt ve böbrek sorunlarına sebep oluyormuş.ve göbek bağından tuz geçerse ölümlere bile sebep olabiliyormuş..
belki yatrırırım diyordum ama vaz geçtim..zaten ter kokusunada bi etkisi yokmuş.

Gaydın zaten alkışlarken sen de aklımdan geçmiştin. Allah kolaylık versin.
Huri artık çok geç çünkü sipariş verdim bile. Artık bir sorun olursa geri gönderirim. 15 TL'lık mal ne kadar sağlam olabilir diye de düşünmedim değil. Artık şansa.
Kikoleyim ben de birazdan sana katılacağım. Kızımın hırkaları duruyor. Son bi gayret onları ütüleyeceğim.
cgulistan, ben bebeğimi tuzlamam yaaa. Onun cildi çok hassas. Kıyafetlerine yumuşatıcı bile koymuyoruz neden tuzlayayım yavrumu. Zaten artık yaz geldi. Kokmasın diye yıkarız olur biter.

Bu arada kokan bebek de çok kötü oluyor. Bir tanıdığım pek yıkamazdı çocuğunu. O da haziranda doğum yaptı. Evi hep ekşi ekşi kokardı. Süt yüzünden mi o ekşi koku oluyor bilmiyorum da insanın kaçası geliyor.
Bizde yaz çocuklarını çok yıkarlar. Hem çocuk rahat uyusun diye hem de yıkadıkça çabuk büyür diye. ıkincisi bana biraz garip gelmiştir. Çiçek değil ki bu di mi yani? Artık deneyip göreceğiz.

ıpeğimu bende arçelik in sterilazötör ve biberon ısıtıcısını aldım 40 tl ye ama kullanışlımı bilemiyorum kullanınca göreceğiz.bebefonuda arçelik aldım ben.

kızlar o eskidendi artık banyo suyuna tuz koyuyorsun onunla yıkıyorsun hem tuzlu su faydalı kemiklerini güçlendiriyor

Bizdede yaparlar canım.bebeği direk tuza bulamıyorsun ki suya ekleniyor biraz.Zararı olduğunu sanmıyorum.
belki banyo suyuna azıcık konulabılır..belki ondan bi zararı olmaz dedğiniz gibi CADIARZU
şimdi için tuzlanmıyormuş canım.ileride kokmasın diye tuzlanıyormuşşş..ama dr.lar bi etkisinin olmadığını söylüyorlar.çünkü terbezleri ergenlik çağında gelişiyormuş..

kızlar bende bebeğim dönmedi diye hayıflanıyorum gerçi yarın kontrol var inşallah dönmüştür.dün teyzemle konuştum yeğenim doğuma 1 hafta kala dönmüş

İpeğimu bende arçelik in sterilazötör ve biberon ısıtıcısını aldım 40 tl ye ama kullanışlımı bilemiyorum kullanınca göreceğiz.bebefonuda arçelik aldım ben.

İnşallah sağlam çıkar. Arçelik sağlamdır diye bilirim ama bebek eşyalarını hiç deneyen tanımıyorum.

Kıslar tuza yatırma olayı değilki durum bebeği hergün yıkıcaz ya son suyuna bir maşraba suyu yani biraz tuz atıp eritiyosun onu döküyosun o kadar yani tuzlama felan yok göbek deliğinden içeride girmez göbek zaten düşmüş oluyo açık yara kalmıyoki ama büyükler bazısı yapar bazısı yapmaz onlar yönlendirir sizleri kıslar
Valla bizi babaannem hep yapmış maşallah hiç terimiz felan kokmaz terleme olayımız bile aşırı yoktur eşim şaşırır yazları benim bu durumuma zemuszemus

kızlar bende bebeğim dönmedi diye hayıflanıyorum gerçi yarın kontrol var inşallah dönmüştür.dün teyzemle konuştum yeğenim doğuma 1 hafta kala dönmüş

Bir aksilik yoksa yani suyunun miktarı iyise döner canım. Zaten çok şansı da yok. Rahim armut gibi olduğundan kendini çevirme ihtiyacı duyuyorlar. O yüzden bebeklerin %97'si dönüyormuş.

ayy o kuku çok kötü oluyor..bi tanıdığa gittiğimizde ev öyle kokuyordu..tamamiyle bebeğin bakımıyla ilgili..

nisan annelerindemi mayıs annelerindemi tam hatırlamıyorum ama bi arkadaşın bebeği doğuma birkaç gün kala bi anda dönüvermiş..sezeryan diye planlarken normal doğum yapmış.inş sizlerinde döner.
ki sizlerin daha zamnınız var.döner inş.

Terlemek iyi bişey ama. Olmaması pek iyi değil diye biliyorum. Sonuçta vücudun toksinleri atması gerekiyor. Ter kokması ayrı bir durum tabi. Bazılarının çok ağır kokar. Bu da hastalıklı bir durum olduğu için doktor tedavisi gerekir diye biliyorum. Valla ben de ne çok şey biliyomuşum.:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…