2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

stardust nasılsın canımm?? nasıl gidiyo yatmalarr??:nazar: sen say starcım say herkese iyi gelıo o saymalar.. ıpeğimu gıbı kocaman olanlar bebişlerine cabuk kavusur bizim gibi yatanlarında sabrı tukenmeden gecer zamanopuyorumnanaktan sen sureklı yatıyomusun?? yani oturmak falan da yasak mı sanaa da:eek:lmaz:[/I]

gunaydın kızlar..

starım merhaba..umarım keyfin yerindedir..arasımızın besigi coook guzelmiş canım ..gule gule kullansın misler gb uyusun icinde ins..:)

ayrıca evlilik yıldonumunuz de kutlu olsun tatlım nice nice donumlere varın beraber..hediyeler de baya buyuk incelik..çok hoş hepside..gule gule kullan tak takıstır canikom:)

Hurremcim walla senn patrona ne denilir bilmiorum cakalın onde gideni desem yeri var..cok tilkiymis yani..hakkında hayırlısı ama bu tip katakullilerin dondugu b yerde calısmandansa calısmaman daha ii sanki..

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan<GÜNAYDINLARRRR
günaydın kızlarrrrr....bakmayın ayakta olduğuna uykudan ölüyorum...geçmişi okuyunca anlarsınız şu randevuyu alayım gidiyorum yatmaya...:)))))

bizde dün eşimle tewmizlik yaptık mis gibin oldu her yer bütün camları çerçeveleri sildi saolsun yerler ikapıları bulaşık, çamaşır makinesini çekti önünü arkasını sağını solunu sildi banyoları foşur foşur yıkadı perdeleri ay süper oldu evim mis....karıncalara da çare bulursam tam olacak...
<oh oh senin kociş halletmiş en sonunda benimkide bi el atsa artık dicem ama işleri çok yoğun bekliyoz artık napalım,annenin randevusuna inan sevindim yoksa hakkaten seni dahada üzeceklerdi

canım yok bee kirnemz çocuk yok yürüyen dökenn ben halılarımı yadımm kızın peşinde akşama kadar dört dönüyorum bişey dökmesin bütün halıların üzerinee eski çarşaf battaniye ne varsa yaydım kolay temizlenmiyoo sende istersen öyle yapp halıların felan kirlenmesin diyosan eski bişeyler ört nasılsa evde teksinn biri gelince hemen toplarsın örtülerii koltukları bile örttümm inan heryer örtülükaydirigubbakcemile3
ay evet bende öle genel temizlik yaptımmı heryeri örtüyom ama tabi bi yere kadar
günaydınnn güzel anneler a.s.
bugun erkenciyim kaydirigubbakcemile2 kocişimi yollayınca uyuyamadım..
güzel bi gün geçirmek dileğiyle kaydirigubbakcemile5
inşallah canım
:Saruboceq::Saruboceq:allaahım doğumum hafta içi olsun .yavlarıyorum yarabbimmm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hakkında hayırlısı neyse o olsun canım
hürrems canım hoşbulduk
kibele canım maşallah bebeğine büyümüş istediğin gibi normal doğum yaparsın canım bu arada su yuda zorla içmeye çalış bende sütü zorla içiyorum herşey bebeklerimiz için
kikoleyim seninde maşallah bebişine atladığım varmı bilmiyorum ama çok şükür herkez güzel haberlerle gelmişler
bizde pazartesi nstye bağlandık çok şükürki herşey yolunda artık herpazartesi nstye bağlanacağım
hoşgeldin canım yaa nerdeydin sen ayrıca teşekkür ederiz teyzesi

günaydın naıslsınız
ben biraz vakit buldum yazayım deidm.
geçmişe pek gidemedim.
bir sayfa kadar okuyabilim.
inşallah herkes iyidri.
ben de bu hafta son u bırakıyorumm inşallah.
ama dün o akdar yorgun bitkin ve ölü gibiydim ki ,resmen bir daha gitmem işe dedim ama
allahtan dün biraz uyuyabilidm de toparladım.
sabahta 9 da geldim işe.
artık kasmıyorum 8 de gelmek için.
hiç umurumda değil bayağı zor oluyor.
ayaklar şiş ,vucud yorgun çünkü.
cuma günü kızıma bakmaya gidiyoruz.nasipse.
inşallah çok iyidir.
nst sonucuna göre de bakacağız ne zaman gelmke istiyor nazlı kızım benim, defnem
işte böyle bizden bu kadar.

merhabalar herkese.

gamzecim kuzenine ve minik bebeğe çok geçmiş olsun.inşallah bir an öncr toparlanırlar

doktordan hayırlı haberlerle gelen arkadaşlara ve bebeklerine koca bir maşallah

stradustcum evlilik yıl dönümün kutlu olsun cnım.arasımızın beşiğide çok güzel.sağlıkla yatsın mışı mışıl uyusun

bizde bugün doktora gidicez.16.20 de randevum.nst'yede giricem bugün galiba.ben akşamları artık çok rahatsız olmaya başaldım.ayaklarım ve ellerim davul gibi şişiyor.nefes alma problemi yaşıyorum.ama gündüzleri nefes alma problemim yok.neden akşamları oluyor anlamadım

erkenciyim dedim ama yine uykuya dayanamadım:umursamaz:duş alınca kendime gelebildim..ayyy oğlumda benim gibi uykucu olmaz inş..:1no2:
ben 2 hastaneye gidiyorum biri evime yakın olan pek sevmiyorum orayı diğeri ise gittiğim hastane çok beğeniyorum ama gittiğim hastane hafta sonu ssk geçmiyor ve çok pahalı...

yani iyi hastane : hafta içi fiyat aynı hafta sonu 2 katı
sevmediğim hastane:hafta içi fiyat aynı haftasonuda fiyat aynı

işlemler aynı ama hafta sonu gdersem ssk geçmediği için hafta sonu gelirse bebeğim mecburen hoşlanmadığım hastaneye gtmek duırumundayım...o yüzden hafta sonu gelsin diye dua etmeye başladım....

700 tl nerde 2100 tl nerdeeeee:sinifsinif:
çok farkediyormuş gerçekten..hakkında hayırlısı canım..inş gönlüne göre göre olur a.s.

artık sıkılıyorum çok biran önce doğsun diyorum diyorum kızım
ayy dur canım ya.zamanında gelsin bebişler..heycan zaten dorukta delikafadulden delikafadulden

günaydın kızlar
bizim de ağrılarımız bu sabah itibariyle biraz hafifledi ama tam geçmedi randevumuzu bu güne aldık akşam gidicez bakalım neler diyecek doktorumuz dün aradık parol kullan ağrı kesici olarak dedi içim rahat etmiyor dün 2 tane aldım bugün gerek kalmaz inşallah

günaydın naıslsınız
geçmişe pek gidemedim.
inşallah herkes iyidri.
ama dün o akdar yorgun bitkin ve ölü gibiydim ki ,resmen bir daha gitmem işe dedim ama
sabahta 9 da geldim işe.
inşallah çok iyidir.
nst sonucuna göre de bakacağız ne zaman gelmke istiyor nazlı kızım benim, defnem
güzel haberlerinizi bekliyoruzzzz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bizde bugün doktora gidicez.16.20 de randevum.nst'yede giricem bugün galiba.ben akşamları artık çok rahatsız olmaya başaldım.ayaklarım ve ellerim davul gibi şişiyor.nefes alma problemi yaşıyorum.ama gündüzleri nefes alma problemim yok.neden akşamları oluyor anlamadım

Hayırlı haberlerle gel inş.canım.Akşamları bende de oluyor nefes almakta zorlanıyorum ve karnım acıyor.Gün içinde yoruluyoruz ondan olabilir.Şişlik yok bende.

fena mı olur yerimseniben
yumuk yumuk alırsın kucağına düğme dudaklı prensesini :asigim:
yorma diycem ama sankim geliyor mu neee delikafadulden şaka şakaa , o akıllı kız ne zaman geleceğini iyi biliyordur annesiiii , sadece seni hazırlamaya çalışıyor diyelim yerimseniben

Biraz daha dursun acelesi yok. Ya sıska olursa diye korkuyorum. Azıcık ele avuca gelecek kadar olur inşallah. Hoş benim dememe bakmıyor senin de yazdığın gibi. Artık hanfendinin keyfini bekleyeceğiz.

stardust nasılsın canımm?? nasıl gidiyo yatmalarr??:nazar: sen say starcım say herkese iyi gelıo o saymalar.. ıpeğimu gıbı kocaman olanlar bebişlerine cabuk kavusur bizim gibi yatanlarında sabrı tukenmeden gecer zamanopuyorumnanaktan sen sureklı yatıyomusun?? yani oturmak falan da yasak mı sanaa da:eek:lmaz:[/I]

Eeeee bu işler sırayla galiba. İlk 3 ay ben yattım şimdi siz yatıyorsunuz. Hadi siz yine iyisiniz. En azından bebekler öyle böyle gelecek inşallah. Ben yatarken geleceği de muammaydı. Şaka bi yana gerçekten yatmak zor biliyorum. Her geçen günü kar saymanın nası bişey olduğunu da. Onlar sağlıkla doğsunlar da bu günler de unutuluyor. Hem bir daha yatma şansınız da olmayacak he iyi dinlenin.:ecrin_bebek:

günaydın naıslsınız
geçmişe pek gidemedim.
inşallah herkes iyidri.
sabahta 9 da geldim işe.
inşallah çok iyidir.

Günaydın sweethome. 37. haftasına kadar çalışanları alkışlamak istiyorum.alkisalkisalkis

Benim de akşamları ayaklarım şişiyor. Ellerim de uyandığımda şiş oluyor neden anlamadım. Ama çabuk geçtiği için çok da umursamıyorum. Bukalemun gibi olduk sürekli mutasyona uğruyoruz valla. Artık sebep-sonuç ilişkisi kurmaktan sıkıldım. Ben de bıraktım kendi haline gitti.

kızlar selam huricim bende özel hastanede çalışıyorum normal doğum düşünüyorsan acil den giriş yapılabiliyor doğumda acil başlar değilmi ozaman tabikide ssk geçerli olur yatışınıda acilden yapabilirler ertesi günde zaten hafta içi olur onu ayrlarlar sen net olarak hasta kabulle konuş.
bizim de yarın kontrol ve nst var hayırlısı.gizli kasılma var sanırım bebek in kafası zannettiğimiz sertlik bendede oluyor çünkü.

ipekcim bende aynı şekildeyim eller tombalak oldu iyice tuz tüketimimizi azaltmamız gerekiyor.ama???

ipeğimu bende alkış aldım o zaman senden alkisalkisalkis
selsincim saol tatlım iyi dileklerin için vereliniortak
selsin akşamları yemeği fazla kaçırıyosan oda zorlar seni tatlım yemeğe dikkat et bakalım olucakmı gene süprizzzzz

dr.a gidecek arkadaşlar inş güzel haberlerle gelirler..
ne güzell bebişlerinizi göreceksnz..opuyorumnanaktan
ayyy çok özledim kuzumu:kedi:

X