Öyle canım da adam benİ yanında sİgortalı gÖstermİyor baŞka bİ İŞ yerİnde gÖrÜnÜyorum gerÇİ ben tazmİnat falan İstesen rezİl olmayayım dİye hemen Öder Çıkarır benİ
İpeğimu canım şu ikinci el sitesini bana özelden atarmısın tahmin ediyorum bi site ama emin olamadım
bulunsun bende de canım almayı düşündüğümde bakarım
Thanksssa.s.
Öyle canım da adam benİ yanında sİgortalı gÖstermİyor baŞka bİ İŞ yerİnde gÖrÜnÜyorum gerÇİ ben tazmİnat falan İstesen rezİl olmayayım dİye hemen Öder Çıkarır benİ
Adam feci uyanık. Valla karart gözünü al hakkını. O kadar çok handikapı var ki. Mahkeme olsa sen onu acayip benzetirsin. Ne demek başka iş yerinde ssk'lı göstermek. Ama sen mülayim bir kıza benziyorsun. Ah bebeğim, kalbinin temizliğinden faydalanmasın. Artık bundan sonrası senin kararın diyerek çenemi kapatıyorum.
günaydınnnnn hihoyyyt
zuzumun yerine yatcassss kalkcassları ben söyliim bari de hafta çabuk geçsin , belkim böyle dersem daha çabuk gelir burayaaa kaydirigubbakcemile2
birazcık gemişe akıp geliyorum
yaa yine mi geldin , ay bize daha darallar geliyor seni işte gördükçe sen kim bilir nasılsın .. Allah hakikaten sana sabır anlamında ne varsa versin , o gerzeklerin önde gideni patronuna da akıl fikir vicdan vs ...
dünden beri nasıl oldun canım ??
Gönderdim canım. Muhtemelen aynıdır.
sağol canım şimdi daha iyiyim kızımı görmeye gidiyorum şimdi dönünce görüşürüz
Stardust deme öyle hafta çabuk geçsin falan diye. Benim tickler 21 gün kaldığını gösteriyor. 10-15 gün de önce doğurursam hani kız erken gelir misali ayyyy bitmiş bile. Akşamları yattığımda karnım adet olacakmış gibi hafif hafif ağrımaya başladı. Bu da yeni çıktı zaten. Ben bişeye yoruyorum ama hadi bakalım hayırlısı.