2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Hürrem'cim biliyorum tanıdık yanında çalışıyorsun ama onun sana yaptıkları çok çok daha ayıp. Hakkını yedirme. ıznine çık. 4 ay doğum izni kullanacağını söyle. Süt izni hakkının olduğunu da. Doğumdan sonra süt iznini kararlaştırdığınız gibi kullanabileceğini de ilet. Zaten o sana işten çık diyecektir. Tazminatını iste canım. Eğer asgariden göstermemişse tazminatın bir süre sana yeter. Aslında yasal olarak seni atamaz. Karşı dava açarsan kazanırsın. 8 brüt maaş alırsın. Dava da hemen sonuçlanıyor öyle aylarca devam etmiyor. Gözün korkmasın. Ayrıca işsizlik sigortasından da ayda 500 civarında 8-10 ay maaş bağlanır. Bu kadar para da sana yeni iş bulmak için yeter. Küçük yerse küçük yer. Sonuçta bu işten önce de biryerde çalışmanın yolunu arıyordun. O kadar çaresiz değilsin.

hürrems canım hoşbulduk
kibele canım maşallah bebeğine büyümüş istediğin gibi normal doğum yaparsın canım bu arada su yuda zorla içmeye çalış bende sütü zorla içiyorum herşey bebeklerimiz için
kikoleyim seninde maşallah bebişine atladığım varmı bilmiyorum ama çok şükür herkez güzel haberlerle gelmişler
bizde pazartesi nstye bağlandık çok şükürki herşey yolunda artık herpazartesi nstye bağlanacağım

ıpeğimu canım şu ikinci el sitesini bana özelden atarmısın tahmin ediyorum bi site ama emin olamadım
bulunsun bende de canım almayı düşündüğümde bakarım
Thanksssa.s.

Öyle canım da adam benı yanında sıgortalı gÖstermıyor baŞka bı ıŞ yerınde gÖrÜnÜyorum gerÇı ben tazmınat falan ıstesen rezıl olmayayım dıye hemen Öder Çıkarır benı

hürremcim bgn kontrolun varmış hadi bakalım inş güzel geçer muayeneniz .normal doğum içinde bir sorun yoktur umarım .
sen böyle calıştıkça ben çok üzülüyorum cünkü son haftalarındasın heran doğum olabilir . ben bile zorlanıyorum şuan calışırken sen kimbilir nasıl olursun tatlım. güzel haberlerle bekliyoruz seni.

Öyle canım da adam benİ yanında sİgortalı gÖstermİyor baŞka bİ İŞ yerİnde gÖrÜnÜyorum gerÇİ ben tazmİnat falan İstesen rezİl olmayayım dİye hemen Öder Çıkarır benİ

Adam feci uyanık. Valla karart gözünü al hakkını. O kadar çok handikapı var ki. Mahkeme olsa sen onu acayip benzetirsin. Ne demek başka iş yerinde ssk'lı göstermek. Ama sen mülayim bir kıza benziyorsun. Ah bebeğim, kalbinin temizliğinden faydalanmasın. Artık bundan sonrası senin kararın diyerek çenemi kapatıyorum.

günaydınnnnn hihoyyyt
zuzumun yerine yatcassss kalkcassları ben söyliim bari de hafta çabuk geçsin , belkim böyle dersem daha çabuk gelir burayaaa kaydirigubbakcemile2
birazcık gemişe akıp geliyorum

Öyle canım da adam benİ yanında sİgortalı gÖstermİyor baŞka bİ İŞ yerİnde gÖrÜnÜyorum gerÇİ ben tazmİnat falan İstesen rezİl olmayayım dİye hemen Öder Çıkarır benİ

yaa yine mi geldin , ay bize daha darallar geliyor seni işte gördükçe sen kim bilir nasılsın .. Allah hakikaten sana sabır anlamında ne varsa versin , o gerzeklerin önde gideni patronuna da akıl fikir vicdan vs ...
dünden beri nasıl oldun canım ??

Sağol canım benim çok güzel şeyler söyledin aslında dediğin gibi gözünü karartmak lazım biraz şu doktora gidip geleyim bi de konuşucam bakalım karşısına geçip

ilsucum sağol canım tedirginim biraz ama korkmuyorum atlatır geliriz inşallah ben şimdi çıkıyorum kızlar dönünce görüşürüz

sağol canım şimdi daha iyiyim kızımı görmeye gidiyorum şimdi dönünce görüşürüz

Stardust deme öyle hafta çabuk geçsin falan diye. Benim tickler 21 gün kaldığını gösteriyor. 10-15 gün de önce doğurursam hani kız erken gelir misali ayyyy bitmiş bile. Akşamları yattığımda karnım adet olacakmış gibi hafif hafif ağrımaya başladı. Bu da yeni çıktı zaten. Ben bişeye yoruyorum ama hadi bakalım hayırlısı.

fena mı olur yerimseniben
yumuk yumuk alırsın kucağına düğme dudaklı prensesini :asigim:
yorma diycem ama sankim geliyor mu neee delikafadulden şaka şakaa , o akıllı kız ne zaman geleceğini iyi biliyordur annesiiii , sadece seni hazırlamaya çalışıyor diyelim yerimseniben

ilsu hoşbulduk canım hürrems güzel haberlerle dön inşallah
çok aşırı sıcak elim kolum kalkmıyor ordan oraya yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…