- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
stardust nasılsın canımm?? nasıl gidiyo yatmalarr??sen say starcım say herkese iyi gelıo o saymalar.. ıpeğimu gıbı kocaman olanlar bebişlerine cabuk kavusur bizim gibi yatanlarında sabrı tukenmeden gecer zamanopuyorumnanaktan sen sureklı yatıyomusun?? yani oturmak falan da yasak mı sanaa da lmaz:[/I]
gunaydın kızlar..
starım merhaba..umarım keyfin yerindedir..arasımızın besigi coook guzelmiş canım ..gule gule kullansın misler gb uyusun icinde ins..:)
ayrıca evlilik yıldonumunuz de kutlu olsun tatlım nice nice donumlere varın beraber..hediyeler de baya buyuk incelik..çok hoş hepside..gule gule kullan tak takıstır canikom:)
Hurremcim walla senn patrona ne denilir bilmiorum cakalın onde gideni desem yeri var..cok tilkiymis yani..hakkında hayırlısı ama bu tip katakullilerin dondugu b yerde calısmandansa calısmaman daha ii sanki..
günaydın naıslsınız
ben biraz vakit buldum yazayım deidm.
geçmişe pek gidemedim.
bir sayfa kadar okuyabilim.
inşallah herkes iyidri.
ben de bu hafta son u bırakıyorumm inşallah.
ama dün o akdar yorgun bitkin ve ölü gibiydim ki ,resmen bir daha gitmem işe dedim ama
allahtan dün biraz uyuyabilidm de toparladım.
sabahta 9 da geldim işe.
artık kasmıyorum 8 de gelmek için.
hiç umurumda değil bayağı zor oluyor.
ayaklar şiş ,vucud yorgun çünkü.
cuma günü kızıma bakmaya gidiyoruz.nasipse.
inşallah çok iyidir.
nst sonucuna göre de bakacağız ne zaman gelmke istiyor nazlı kızım benim, defnem
işte böyle bizden bu kadar.
merhabalar herkese.
gamzecim kuzenine ve minik bebeğe çok geçmiş olsun.inşallah bir an öncr toparlanırlar
doktordan hayırlı haberlerle gelen arkadaşlara ve bebeklerine koca bir maşallah
stradustcum evlilik yıl dönümün kutlu olsun cnım.arasımızın beşiğide çok güzel.sağlıkla yatsın mışı mışıl uyusun
bizde bugün doktora gidicez.16.20 de randevum.nst'yede giricem bugün galiba.ben akşamları artık çok rahatsız olmaya başaldım.ayaklarım ve ellerim davul gibi şişiyor.nefes alma problemi yaşıyorum.ama gündüzleri nefes alma problemim yok.neden akşamları oluyor anlamadım
Biraz daha dursun acelesi yok. Ya sıska olursa diye korkuyorum. Azıcık ele avuca gelecek kadar olur inşallah. Hoş benim dememe bakmıyor senin de yazdığın gibi. Artık hanfendinin keyfini bekleyeceğiz.
sıska felan olmasss kısss , sen onu nelerle besledin , yediklerini inkar edecek değil ya bu zilli opuyorumnanaktan
Eeeee bu işler sırayla galiba. İlk 3 ay ben yattım şimdi siz yatıyorsunuz. Hadi siz yine iyisiniz. En azından bebekler öyle böyle gelecek inşallah. Ben yatarken geleceği de muammaydı. Şaka bi yana gerçekten yatmak zor biliyorum. Her geçen günü kar saymanın nası bişey olduğunu da. Onlar sağlıkla doğsunlar da bu günler de unutuluyor. Hem bir daha yatma şansınız da olmayacak he iyi dinlenin.:ecrin_bebek:
her halukarda zor sanırım .. ama haklısın , lk zamanlar daha br zordur , ama ben de yattım ilk zamanlar , azcık lekelenmem olsa hoop yatak istirahati 15 gün , azcık batmam var desem " çok çok oturabilirsin , o da dengeli olacak yattığın kadar oturabilir ve ev içinde gezebilirsin " dediler .. hele ikizlerken vesonrasında birini kaybettikten sonraki haftalar genel anlamda yatma ve dinlenme modunda geçti .. 16ya gel rahatlayacaksın demişti dr.um , 17 haftada " kasılmaların var erken doğum olabilir , gezmek yok , sinema bile yok , olabildiğince yatak istirahati " demişti .. o zamandan beri malum yatıyor yada uzanıyorum .. oturmamaya bile dikkat eder olmuştum ..
hoş , ben göze almıştım bu tedaviye başlarken herşeyi , " olsun da yatayım tek yeterki " diyordum . bazen nasıl dua ettiğine dikkat etmek gerekiyormuş cidden ..
Günaydın sweethome. 37. haftasına kadar çalışanları alkışlamak istiyorum.alkisalkisalkis
kızlar selam huricim bende özel hastanede çalışıyorum normal doğum düşünüyorsan acil den giriş yapılabiliyor doğumda acil başlar değilmi ozaman tabikide ssk geçerli olur yatışınıda acilden yapabilirler ertesi günde zaten hafta içi olur onu ayrlarlar sen net olarak hasta kabulle konuş.
bizim de yarın kontrol ve nst var hayırlısı.gizli kasılma var sanırım bebek in kafası zannettiğimiz sertlik bendede oluyor çünkü.
arkadaşlar hani teri kokmasın diye bebği tuzluyorlarmışya siz bu konuda ne düşünüyorsunuz:uhm:
geçende mevzusu geçti merak ettim?
bizdede yapıyorlarsı sanırım.kaynanam bi ara yaparız fialn diyordu..ama şimdi biraz baktım dr.lar önermiyormuş..cilt ve böbrek sorunlarına sebep oluyormuş.ve göbek bağından tuz geçerse ölümlere bile sebep olabiliyormuş..
belki yatrırırım diyordum ama vaz geçtim..zaten ter kokusunada bi etkisi yokmuş.
İpeğimu bende arçelik in sterilazötör ve biberon ısıtıcısını aldım 40 tl ye ama kullanışlımı bilemiyorum kullanınca göreceğiz.bebefonuda arçelik aldım ben.
Gamze oğluşu ile birlikte zemuszemus
canim bebegim donmemis, o yuzden biraz uzgunum. keske gittigimde donmus olsaydi icim rahat olarak donecektim dr dan. biliyorsun hamilleigim boyunca hicbir rahatsizligi gecer diye kafama takmadim ama buna takildim malesef. hic sezeryan istemedigimden olabilir.
susuzluk da bebegin donmesine maniymis. doktor bogulana kadar ic dedigi icin 5 lt falan icmeyi planliyorum. 3.5 lt oldu bugun. daha da 3 saat var yatmaya. en azindan 4 icebilirsem yarindan itibaren daha cok icmeye calisacagim.
oğluşumun cicileri nihayet yıkanıyor , çıkar birazdan , babaannesi de asıp ütüleyecek , sonra benim cicişleri de yıkarız , onlar da kurur mis gibi , sonra da çantamızı hazırlarız yarın felan :asigim:
bu arada anne bakım çantası aldınız mı , nasıl bir şey almayı düşünüyorsunuz ... benim beğendiğim bir kaç model var Avvio'da , karar veremedim , eklerim birazdan resimlerini , fikirlerinizi merak ediyorum ...
hosbulduk ilsucum..fena deiliz canım..eskte bugun baya b sıcak..mayıstım evde..aksama dogru biraz yuruyus yapıcam bakalım..
sen nasılsın , tuana nasıl? gecen ayın 1 inde beraber gtmiştik dr a bu sefer gorus gunun kacında tatlım:)?bnmki 15 inde..nst ye grcez bakalım nasipse..
ilsucum gobuse masallah da gecen msnde gordugumde daha b kocamandı sankim :)..burada pek zarif annesini uzmeyen b tuana durusu var masallah..2 nizde harikasınız canımm..
ilsucum maşallag göbüşüne.otururken küçük gibi görünmüş