2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

stardust nasılsın canımm?? nasıl gidiyo yatmalarr?? sen say starcım say herkese iyi gelıo o saymalar.. ıpeğimu gıbı kocaman olanlar bebişlerine cabuk kavusur bizim gibi yatanlarında sabrı tukenmeden gecer zamanopuyorumnanaktan sen sureklı yatıyomusun?? yani oturmak falan da yasak mı sanaa dalmaz:[/I]

gunaydın kızlar..

starım merhaba..umarım keyfin yerindedir..arasımızın besigi coook guzelmiş canım ..gule gule kullansın misler gb uyusun icinde ins..:)

ayrıca evlilik yıldonumunuz de kutlu olsun tatlım nice nice donumlere varın beraber..hediyeler de baya buyuk incelik..çok hoş hepside..gule gule kullan tak takıstır canikom:)

Hurremcim walla senn patrona ne denilir bilmiorum cakalın onde gideni desem yeri var..cok tilkiymis yani..hakkında hayırlısı ama bu tip katakullilerin dondugu b yerde calısmandansa calısmaman daha ii sanki..

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan<GÜNAYDINLARRRR
<oh oh senin kociş halletmiş en sonunda benimkide bi el atsa artık dicem ama işleri çok yoğun bekliyoz artık napalım,annenin randevusuna inan sevindim yoksa hakkaten seni dahada üzeceklerdi

ay evet bende öle genel temizlik yaptımmı heryeri örtüyom ama tabi bi yere kadar
günaydınnn güzel anneler a.s.
bugun erkenciyim kaydirigubbakcemile2 kocişimi yollayınca uyuyamadım..
güzel bi gün geçirmek dileğiyle kaydirigubbakcemile5
inşallah canım
:Saruboceq::Saruboceq:allaahım doğumum hafta içi olsun .yavlarıyorum yarabbimmm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hakkında hayırlısı neyse o olsun canım
hoşgeldin canım yaa nerdeydin sen ayrıca teşekkür ederiz teyzesi

günaydın naıslsınız
ben biraz vakit buldum yazayım deidm.
geçmişe pek gidemedim.
bir sayfa kadar okuyabilim.
inşallah herkes iyidri.
ben de bu hafta son u bırakıyorumm inşallah.
ama dün o akdar yorgun bitkin ve ölü gibiydim ki ,resmen bir daha gitmem işe dedim ama
allahtan dün biraz uyuyabilidm de toparladım.
sabahta 9 da geldim işe.
artık kasmıyorum 8 de gelmek için.
hiç umurumda değil bayağı zor oluyor.
ayaklar şiş ,vucud yorgun çünkü.
cuma günü kızıma bakmaya gidiyoruz.nasipse.
inşallah çok iyidir.
nst sonucuna göre de bakacağız ne zaman gelmke istiyor nazlı kızım benim, defnem
işte böyle bizden bu kadar.

merhabalar herkese.

gamzecim kuzenine ve minik bebeğe çok geçmiş olsun.inşallah bir an öncr toparlanırlar

doktordan hayırlı haberlerle gelen arkadaşlara ve bebeklerine koca bir maşallah

stradustcum evlilik yıl dönümün kutlu olsun cnım.arasımızın beşiğide çok güzel.sağlıkla yatsın mışı mışıl uyusun

bizde bugün doktora gidicez.16.20 de randevum.nst'yede giricem bugün galiba.ben akşamları artık çok rahatsız olmaya başaldım.ayaklarım ve ellerim davul gibi şişiyor.nefes alma problemi yaşıyorum.ama gündüzleri nefes alma problemim yok.neden akşamları oluyor anlamadım

erkenciyim dedim ama yine uykuya dayanamadım:umursamaz:duş alınca kendime gelebildim..ayyy oğlumda benim gibi uykucu olmaz inş..:1no2:
çok farkediyormuş gerçekten..hakkında hayırlısı canım..inş gönlüne göre göre olur a.s.

artık sıkılıyorum çok biran önce doğsun diyorum diyorum kızım
ayy dur canım ya.zamanında gelsin bebişler..heycan zaten dorukta delikafadulden delikafadulden

güzel haberlerinizi bekliyoruzzzz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Hayırlı haberlerle gel inş.canım.Akşamları bende de oluyor nefes almakta zorlanıyorum ve karnım acıyor.Gün içinde yoruluyoruz ondan olabilir.Şişlik yok bende.

Biraz daha dursun acelesi yok. Ya sıska olursa diye korkuyorum. Azıcık ele avuca gelecek kadar olur inşallah. Hoş benim dememe bakmıyor senin de yazdığın gibi. Artık hanfendinin keyfini bekleyeceğiz.

Eeeee bu işler sırayla galiba. İlk 3 ay ben yattım şimdi siz yatıyorsunuz. Hadi siz yine iyisiniz. En azından bebekler öyle böyle gelecek inşallah. Ben yatarken geleceği de muammaydı. Şaka bi yana gerçekten yatmak zor biliyorum. Her geçen günü kar saymanın nası bişey olduğunu da. Onlar sağlıkla doğsunlar da bu günler de unutuluyor. Hem bir daha yatma şansınız da olmayacak he iyi dinlenin.:ecrin_bebek:

Günaydın sweethome. 37. haftasına kadar çalışanları alkışlamak istiyorum.alkisalkisalkis

Benim de akşamları ayaklarım şişiyor. Ellerim de uyandığımda şiş oluyor neden anlamadım. Ama çabuk geçtiği için çok da umursamıyorum. Bukalemun gibi olduk sürekli mutasyona uğruyoruz valla. Artık sebep-sonuç ilişkisi kurmaktan sıkıldım. Ben de bıraktım kendi haline gitti.

kızlar selam huricim bende özel hastanede çalışıyorum normal doğum düşünüyorsan acil den giriş yapılabiliyor doğumda acil başlar değilmi ozaman tabikide ssk geçerli olur yatışınıda acilden yapabilirler ertesi günde zaten hafta içi olur onu ayrlarlar sen net olarak hasta kabulle konuş.
bizim de yarın kontrol ve nst var hayırlısı.gizli kasılma var sanırım bebek in kafası zannettiğimiz sertlik bendede oluyor çünkü.

ipekcim bende aynı şekildeyim eller tombalak oldu iyice tuz tüketimimizi azaltmamız gerekiyor.ama???

ipeğimu bende alkış aldım o zaman senden alkisalkisalkis
selsincim saol tatlım iyi dileklerin için vereliniortak
selsin akşamları yemeği fazla kaçırıyosan oda zorlar seni tatlım yemeğe dikkat et bakalım olucakmı gene süprizzzzz

dr.a gidecek arkadaşlar inş güzel haberlerle gelirler..
ne güzell bebişlerinizi göreceksnz..opuyorumnanaktan
ayyy çok özledim kuzumu:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…