2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

slm kızlar nette gezerken bişey buldum sizde bakın bi
SICAK SUYUN Faydaları :

1 - Bedenin doğal serinletme sistemini çalıştırır. Bu kan dolaşımında artışa neden olur.
2 - ıç organları ve kaburga kafesinin etrafındaki kasları gevşetir, daha derin nefes almanızı sağlar.
3 - Mide asidi etkilerini rahatlatır ve asit reflu semptomlarını rahatlatır.
4 - Sulanmayı ve besinlerin emilimini artırarak sindirime yardımcı olur.
5 - Kabızlığı giderir.
6 - Kilo verme : yemeklerden yarım saat önce içilen sıcak su iştahı azaltır ve kilo vermeyi hızlandırır. Nefes tekniği ile birleştirilirse,
yağ yakmak için hiper - oksijenlenme sağlar.
7 - Soğuk algınlığı, gripin süresini kısaltır, zatürreyi önler.

NE KADAR ıÇMELı? NE KADAR SICAK OLMALI? NE KADAR SIK ıÇMELı

Günd e 3 kez 1 fincan için, kahve sıcaklığında. Daha fazlası daha iyidir.

Bence bebek de sezeryandan tırsmış.:ecrin_bebek:

kızlar benim bebeğim dönmüş hatta kafasını rahim kanalına yerleştirmiş durumda oyüzden sancım oluyo

canım , dün yazmıştım benzer bir şeyi . comebabay söyledi bana da .. eğer annenin tansiyonu gebelikte genelde yüksek seyrediyorsa genel anestezili sez. sonrası anne yoğun bakıma giriyormuş benneyaptımki

kızına maşallah canım .. biz de kasılmaarı poposu felan sanıyorduk . ama pozisyon değştirince geçiyorsa o kasılma değilmiş , aklında olsun ..
bu arada hep soruyorum sana ama yanıt alamadım sanırım senin sıklıkla burada olmadığın ve mesajımı görmediğin içinidir. doğumunu nerede yapmayı düşünüyorsun canım ??

kızlar bende tek sorun bugün tansiyonum yüksek çıktı drum biraz telaş yaptı ama sürekli kontrol edecez tansiyonu

hey maşşallah prenseseeeeeeeeeeee
sancının olmaması da çok güzel
tansiyonun kaç çıkmıştı???

kistinizin gitmiş olmasına çokkkk sevndimmm :lepi:
kızının da kilosu çok iyiymiş

kızlr kasıklrmda ve belımde cok agrm var uyuymyorum karnım patlıck sankı nasıl hreketlıneler oluyor sızce?

aynı şeyi dün ben de yaşadım .. yemek yerken ( afedersiniz ) çıkarttım biraz , bir kaç kere de öğürünce rahat 4 aat kasılma ve nefes darlığıyla atlattım geceyi -tatlicadiarzu-

ya ben var ya hakkaten b şy demiyorum seninkilere ..
hadi anneni geçtim , malum 1 değil 2 değil böylesi aksiyonları ..o kahvaltı masasında zıkkımlananlardan biri de demedi mi ver ben çekeyim , sen hamilesin azcık oturda sen ye diye kötükedihüso
ezanlar okunuyor burada şimdi , Allahtan sana sabır , onlara da anlayış diliyorum ...

sen bi de bu halde pazar pazar mı geziyosun klava:

sağol canımmmmm, amin inşallah hepimiz eşlerimizle ve çocuklarımızla ....
dün binbir zahmet kurdu eşim karyolayı , gördüğümüzden büyük geldi , yatak başları neredeyse omuzuma geliyor benim , içine ben girsem sığarım kaydirigubbakcemile3
dün eşim de benim düşündüğümü düşünmüş , küçük bir sallanır beşik alalım diyor şöyle baş ucuna koymalık , 6 aylık olana kadar .. sanırım bir de beşik bakıcaz :bbo:

canım inşallah sorunsuz dönersin hastaneden

Allah en hayırlı zamanda doğum yapmanı nasip etsin canım ..

aman çok şükür iyiler ikisi de .. canım bir daha konuştuğunda unutmazsan sorar mısın , hamilelik sürecnde yüksek tansiyon problemi olmuş mu acaba ?

ay ben hep bebeği kiloca tuzun içine yatırılıyo diye düşünüyordum.kaydirigubbakcemile3 :kedi:
o yüzden hiç olur dememiştim..
ay nebiliyim hiç yeni doğan çocukla karşılaşmadım ki..:kedi:
banyo suyunada azık konsa sorun olmaz sanırım..ki zaten ilk banyosunu göbeği düştükten sonra yapılıyor..

Gamze oğluşu ile birlikte zemuszemus

Eklentiler

• $36+4 (1).jpg
    86,7 KB · Görüntüleme: 15
  • $36+4 (2).jpg
    93,2 KB · Görüntüleme: 15
  • $36+4 (3).JPG
    86,5 KB · Görüntüleme: 14
eftelya bebekler irileştikçe hareket alanları kısıtlanıyo eskisi kadar sert hareketler yapamıyolar canım normal bu durum

Çok tşkler kıslar hadi sizlerde ekleyin görelim son durumlarınızı hadi bakalımkaydirigubbakcemile2

[

kızına maşallah canım .. biz de kasılmaarı poposu felan sanıyorduk . ama pozisyon değştirince geçiyorsa o kasılma değilmiş , aklında olsun ..
bu arada hep soruyorum sana ama yanıt alamadım sanırım senin sıklıkla burada olmadığın ve mesajımı görmediğin içinidir. doğumunu nerede yapmayı düşünüyorsun canım ??

ya evet valla gözümden kaçıyor kesinlikle,sizler kadar sık giremediğimde doğru arkadaşım kusura bakma.ben doğumumu nasipse 9 eylülde yapıcam,oraya gidiyorum zaten kontrole evimde narlıderede.
popo dayama olayına gelince az önce göbeğimi görmeliydiniz,sağ göğsümün altından bir ittirme ama göbeğim oraya toplandı resmen diğer yerler yumuşak orası bir tepe,buda kasılma değil heralde dediğin gibi iyi ayırmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…