rosem geçmiş olsun cnm..
tesekkurler kıslar.rozem çok şükür önemli bişey değilmiş insan tedirgin oluyo iyi yapmışsın doktora gitmekle geçmiş olsun tatlım
canım göbeğindeki tüyler doğumdan sonra dökülcek hem onlar incedir sakın oralarına kadar ağda sürmeee sadece bikini bögeni temizleeekaydirigubbakcemile2
geçmiş olsun rosemcim
anlattığın yerde benimde benim var et beni sütyekn acıtıyo bazen benimkini de
iyi etmişsin dr a gitmekle
allah kavuştursun canım inşallah doğumada yanında olurlargünaydınlarrrrrrrr topimizin güzel anişleri ve mucizelerineee kocaman bii muccckkkk uzun süredir katılamadım aranıza iyidir umarım herkes ailem yanımdaydı dün ugurladım onları içim buruk :çok üzgünüm:
aa süper bi haber bende 18 veriyodum. Ama şimdi bu düştü diye hastaneler doğum fiyatlarını oynamasınlar aman haaaaakızlar sağlık bakanlığı şimdiki kararına göre hani hastane ayrıyetten 10 ytl para kesiyodu yaa şimdi 2 ytl düşmüş benim muyane ücretim 21 ytl di şimdi 13 ylt vericemmzemuszemus
bencede iyi yapmışsın hayırlısı olsun canımkızlar bi karar verdim umarım hayırlı olur ailemle izmire döncektim dogum için bizimkiler ilççede kaldıgı için en yakın hastane bir buçuk saatti düşümdügümüz hastaneyi annemler buradayken aradım randevu için bana 1 ay sonrasına ilk randevuyu veriyorlardı haziran 4 de izmirde olacaktım randevum 6 temmuzdu süre fazle geldi hastane çok doluymuş bende mardinde yeni açılan park hastanesinde dogumu yapmaya karar verdim off hayırlı olur inşallh
ama sadece arkadaş listen görüyo eşimdi biz arkadaş değilmiyizgunaydın kızlarrr...herkese hayırlı cumalar diliyorum..
Gobus fotolarımızı ekledim albume ..bilginize..
dün gittiğim yerdeki kadın beni terlemeyeyim diye bi güzel pudraladı valla klimamızda açıktı üstüne bide bigüzel yağladıacımayacak korkma temiz olmak iyidir ki biz doğum yapcaz bee bi ağdadan mı korkucaz.kadınların yaşadığı en büyük acıyı heyecanla bekliyoruz da ağadadan mı kaçıcaz...sadece ağdayı yapana söyle terli terli yapmasın yani kurulasın üflesin öyle sürsün ağdayı o anda acımıyor ama terli terli çektiği için sonradan yanıyor biraz....ona dikkat etsin bişeycik olmaz ...biz şimdi hamileyiz çok terliyoruz havalarda sıcak varsa klima açtır falan terli yaptırma ....hadi hafiflede gel bakalım yorumunu alalım...ha birde gelince gelir gelmez hemen banyoya atlama biraz bekle sonra deride kararmalar oluyor...ay ne çok anlattım ha gel kız ben yapam vereliniortakopuyorumnanaktan
3.anne olmasın canım merak etme inşallah kuzunda zamanında gelir[ı]gunaydın güsel temmuz anneleri.... Bis geldik...
Gunlerdir kayınvalidemde kaldığım için giremedim nete. Gecmısı okuyamadım da henuz.. 2. Annemıs comebaby olmusdelikafadulden allahım saglıkla evlerıne donmeyı de nasip etsin inş...
Biz de dun doktordaydık yine. Kızım gayet iyi. Boyumus 44 cm. Kilomus 2157gr.. Plesantamızsa suyumus da bi problem yok. Nst de sancım cıkmadı. Serviks uzunlugumus 37.5mm olmussalkisalkisalkis
ancaaaaaaaaakk.. Bunların hıc bırıne cok sevınemedikk... Kızım o kadar asagıda duruyo kii... Doktorumuss tek bi hamleyle bile dogumu baslatabilecegini söyledii..Yatak istirahati ve nidilata devam.. Wc dısında hic bi halde ayaga kalkmadıgım gibi oturmaya yakın tum pozisyonlarda yasak..:1no2: 37 yı doldurursakk inş kuvez riski yuzde 2 ye düşüyomuş... Temmuz 9, 37 yi tamamladıgım gun.. Allahımm inş tüm bebişler saglıkla gelir... Ve 3. Anne ben olmamm...:saruboceq:[/ı]
geçmiş olsun canım bayadır kafana takılmıştı zaten gittiğin iyi olmuşkıslar dün bende cildiyeye gittim apar topar.
Gögsümğn altındaki ben bır önceki gun kanamaya basladı.sabahı zor ettim cok korktum.
Neyseki doktor korkulacak bırsey olmadıgını zararsız ben oldugunu söyledı.
Enfeksiyon olmus o yuzden kanama olmus.
Tam ic camasırımın altına denk geldıgı icin tahriş olmus.
Gögüsler karpuz kadar olunca zavallı benim iç çamasırının altında ezildi sanırım.kaydirigubbakcemile3
simdi benin düşmesi,ve iyilesmesi için krem kullanıyorum.:1closedeyes:
ben o sonradan çıkan benleri tırnağımla koparıyorum bişeh olmaz diye sen doktora gittin kendş kendşne kanadı diye öylemi ama bende sonradan pişman oldum artık oynamıycam..sonradan giderim doktora dökğlmeleri için bişşey verir heralde
sen şimdi gidiyon mu gitmiyon mu ..buna karar vermen için sana şunu söyliyim doğurduğun günden ayağa kalkacağın güne kadar temiz olması için ona göre ayarlama çek derim ben birde doğuma bir kaç gün kala gitme nolur nolmaz doğumu tetikleyebilir belki...çünkü ilk gideceksin ne kadar acımasa da kendini kasacaksındır...onun içinde ben ilk gittiğimde telefonunda müzik varmı açta dinleyelim falan demişti sonra söyledi bağırırsın falan diye müzik açtırdım dedi:Dhurişş alemsin hee tamam tatlım gelince yorumları yazacağımm
klimaa açtır demen çok komik yaa bide benim kuaför üm 2 erkek 2 bayan çalışıyo bağırısam felan kötü olacakk:roflol:
aman ne utancam onlardan ondada var hatta belki daha çoğuu kafamçokkarıştısırnaşık şey
makasa gelcek kadar değill delikafaduldenbende almak istemiyorum ama doktor indiryo baya bi gözükür utanırım
hemde nasıl hemde nassssııılllll bas bas bağırasım var :teytey::dance::sm_cool:35.haftam bitti ve 35 günüm kaldıkaydirigubbakcemile2Tabi oğluşum son ana kadar beklerse.Ayy heyecanlandım valla.
senin ipeğininde odası harika mükemmel bayıldım prenses odası gibi taşlı sende beyaz almışsın bende beyaz aldım ama seninki hakkatten harika ya gözlerim doldu durmum olsa bende yapabilseydim allaha şükür yaptım ama gerçekten takımın çok güzel allahım güzel günlerde sağlıklarda kullanmayı nasip etsin genç odası yapıp kızının içinde şen kahkahalar atmasını sana göstersin yarabbim...Yatağımızın resmi ile ilk denememi yapıyorum.
[img=http://img197.imageshack.us/img197/1453/0002vhp.th.jpg]
HpŞgeldİn hÜzÜncÜm kayıptın sabah sabah
tatlımm geçmiş olsun neyseki bebişin hızla büyüyo zaten annenin yanıdnasın istiratine devam et tatlım ani hareketlerden kaçın inşallah kuzucuk tam zamnında gelcekk:1hug:
sılacım dikkat et kendine inşallah sağlıkla gelir kuzucuğun sakın stres yapma
canım bişey olmıycak inşallah ii düşün ii olsun.. bende senin gibiyim benim servikal geçen hafta 13 mm idi bak bir haftadır bişey olmadı onların geleceği günü Allah biliyor ama bende en güzel zmanda gelecekler ben 33. haftamdayım bu kadar geldim diye şükrediyorum.. sen kaçıncı haftandasın bilmiyorum ama benden büyük olduğu kesin bebişinin..nettte baktım 2.300 kilo olduklarında sorun olmuytormuş küveze bile alınmıyormuş o kadar minik olduğu halde