2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

geçmiş olsun rosemcim
anlattığın yerde benimde benim var et beni sütyekn acıtıyo bazen benimkini de
iyi etmişsin dr a gitmekle

canım göbeğindeki tüyler doğumdan sonra dökülcek hem onlar incedir sakın oralarına kadar ağda sürmeee sadece bikini bögeni temizleeekaydirigubbakcemile2

Sir ağda yaptır mutlaka, daha az acıyor.
Sir ağdası yeterince pudralı değilse bol pudra döksünler.
Bir de enfeksiyon kapma riskine karşı antibakteriyel jel sürüyorlar yapmadan önce.
Benim de gidip yaptırmam lazım ama haftasonu misafirler gelecek, çok işim var evden çıkamıyorum.

geçmiş olsun rosemcim
anlattığın yerde benimde benim var et beni sütyekn acıtıyo bazen benimkini de
iyi etmişsin dr a gitmekle

canım tesekkur ederım.
senınkınınde tahriş olmaması için benin üstüne gazlı bez yada pecete gibi birsey koy ıstersen.

allah kavuştursun canım inşallah doğumada yanında olurlar
kızlar sağlık bakanlığı şimdiki kararına göre hani hastane ayrıyetten 10 ytl para kesiyodu yaa şimdi 2 ytl düşmüş benim muyane ücretim 21 ytl di şimdi 13 ylt vericemmzemuszemus
aa süper bi haber bende 18 veriyodum. Ama şimdi bu düştü diye hastaneler doğum fiyatlarını oynamasınlar aman haaaaa
bencede iyi yapmışsın hayırlısı olsun canım
gunaydın kızlarrr...herkese hayırlı cumalar diliyorum..

Gobus fotolarımızı ekledim albume ..bilginize..
ama sadece arkadaş listen görüyo eşimdi biz arkadaş değilmiyiz
dün gittiğim yerdeki kadın beni terlemeyeyim diye bi güzel pudraladı valla klimamızda açıktı üstüne bide bigüzel yağladı
3.anne olmasın canım merak etme inşallah kuzunda zamanında gelir
geçmiş olsun canım bayadır kafana takılmıştı zaten gittiğin iyi olmuş
[[/

ıpeĞım odanıza bayıldım Çok Şeker olmuŞ allahım gÜzel gÜnlerde kullanmayı nasıp etsın ınŞallah

nesguık maŞallah gÖbÜŞÜne ve ıÇındekı paŞana canım

melek kıyafetınız Çok ŞekermıŞ gÜle gÜle gıysın ÖykÜcÜk ınŞallah

canım sakın sakın benlerini oynama bide sen koparıyormuşun

normalde zararsız kanser hücreleri onlar ama oynayıp koparırsan sorunlu hücreler olurlar
aman sakın birdaha oynama

kopardıklarını yerine şekilsiz siyahlık filan olursa dr git

kikoleyim tesekkurler canım.
kıslar benımde bıraz işim var sonra yine gelırım.hepinizi öpüyorum.

KIZLAR BENıMDE EV ŞıMDı ıFıL ıFıL ESERKEN GıDıYıMDE KOCıŞıMıN EŞYALARINI ÜTÜLEYEYM BARı YOKSA SICAKTA HıÇ ÇELıLMıYO
GÖRÜMEK ÜZERE BOL MUHABBETLERRRR:a015:

hurişş alemsin hee tamam tatlım gelince yorumları yazacağımm
klimaa açtır demen çok komik yaa bide benim kuaför üm 2 erkek 2 bayan çalışıyo bağırısam felan kötü olacakk:roflol:
sen şimdi gidiyon mu gitmiyon mu ..buna karar vermen için sana şunu söyliyim doğurduğun günden ayağa kalkacağın güne kadar temiz olması için ona göre ayarlama çek derim ben birde doğuma bir kaç gün kala gitme nolur nolmaz doğumu tetikleyebilir belki...çünkü ilk gideceksin ne kadar acımasa da kendini kasacaksındır...onun içinde ben ilk gittiğimde telefonunda müzik varmı açta dinleyelim falan demişti sonra söyledi bağırırsın falan diye müzik açtırdım dedi:D

makasa gelcek kadar değill delikafaduldenbende almak istemiyorum ama doktor indiryo baya bi gözükür utanırım
aman ne utancam onlardan ondada var hatta belki daha çoğuu kafamçokkarıştısırnaşık şey

35.haftam bitti ve 35 günüm kaldıkaydirigubbakcemile2Tabi oğluşum son ana kadar beklerse.Ayy heyecanlandım valla.
hemde nasıl hemde nassssııılllll bas bas bağırasım var :teytey::dance::sm_cool:

senin ipeğininde odası harika mükemmel bayıldım prenses odası gibi taşlı sende beyaz almışsın bende beyaz aldım ama seninki hakkatten harika ya gözlerim doldu durmum olsa bende yapabilseydim allaha şükür yaptım ama gerçekten takımın çok güzel allahım güzel günlerde sağlıklarda kullanmayı nasip etsin genç odası yapıp kızının içinde şen kahkahalar atmasını sana göstersin yarabbim...

Son düzenleme:
kızlar ben kaçtım akşam gelirim biraz dolaşcam pazarımda varr yemeğimde yok bişeyler alırım belki-tatlicadiarzu-

tatlımm geçmiş olsun neyseki bebişin hızla büyüyo zaten annenin yanıdnasın istiratine devam et tatlım ani hareketlerden kaçın inşallah kuzucuk tam zamnında gelcekk:1hug:

sılacım dikkat et kendine inşallah sağlıkla gelir kuzucuğun sakın stres yapma

sagolun kıslar desteginiz için... moralimi bozmuyorum daa vakit hayırla göz açıp kapayıncaya kadar gecsin die dua ediyorumm...:CüvCüv: bu arada papetlant bende bugun 32+1im..

kızlar bebeğiniz hangi seslere tepki veriyor

benim oğluşum öyle müziği filan umursamıyor tembel oğlum

ama maç sesine deli oluyor normalde eşim hiç maç izlemez takım bile tutmaz ama oğlum fanatik olacak heraldedelikafadulden

ipeğimu odanız çok güsel olmuş canım maşallah sağlıkla büyüsün kızın inş. sadece aksesuarları eksik kalmış onlarıda zamanla alırsın tatlım bu sıcaklarda sırf onlar için çıkma perdene bayıldım tam kızçe odasına uygun dediğin yerede bakabilirm bide mobilyayı aldığımız yerlede konuşucam takımına uygun yaptırabilirimde bi takımı gelsin akşama ona göre karar vericez artık

Sılacım canım bol bol dinlen maşallah gelişimi çok güsel bebeğinin inş. aksi bişiy olmaz 37. haftana kadar gelebilirsiniz aman zorlama sadece wc için kalk canım
Ya sen buraya geldin direk yatmaya başladın ordaki doktorlar sana hiç olumsuz bişiyden bahsetmedilermi onlarmı çok sorumsuz bizim doktorlarımızmı çok detaycı anlamadım :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…