kızlar bebeğiniz hangi seslere tepki veriyor
benim oğluşum öyle müziği filan umursamıyor tembel oğlum
ama maç sesine deli oluyor normalde eşim hiç maç izlemez takım bile tutmaz ama oğlum fanatik olacak heraldedelikafadulden
sılacım insalalh tam haftasında gelır bebısın.
bol bol dinlen canım.
dualarımız senınle.
sılacım maşallah bebeğine kendine dikkat et inşallah zamnında gelir kollarına.
sılacımm maşallahh bebeğine. inşallahh tüm bebişler zamannda gelir. aslında senin serviks uzunluğu benimkine göre daha uzunmuş bana dr um hiç böle bişey demedi kafama takldı benim de 25 mm çıktı...
melekcimm mevlür kıyafetiniz süperr.. güle güle giysin öykü hanım... maşallahh..
ipeğimu odanız tam bi prenses odası.. çok beğendimmm.. güzell rüyalar görsün meleğin yatağında huzurla uyusun..
ama maç sesine deli oluyor normalde eşim hiç maç izlemez takım bile tutmaz ama oğlum fanatik olacak heraldedelikafadulden
Sılacım canım bol bol dinlen maşallah gelişimi çok güsel bebeğinininş. aksi bişiy olmaz 37. haftana kadar gelebilirsiniz aman zorlama sadece wc için kalk canım
Ya sen buraya geldin direk yatmaya başladın ordaki doktorlar sana hiç olumsuz bişiyden bahsetmedilermi onlarmı çok sorumsuz bizim doktorlarımızmı çok detaycı anlamadım :uhm:
hoşbulduk hurremcım işlerım vardı dıye cıktım tam ıslerı baslıcam elektırık gıttı 2 saatı gecıktır yoktu yenı geldı
sonra suyum gıttı onu bekledım oda geldı
sımdıde yemek yapıyorumkaydirigubbakcemile3
yerimseniben ALLAH KOLAYLIK VERSıN CANIM
ÇOK ıLGıNÇTıR Kı BENıM KIZIM DA BANYO YAPTIĞIM ZAMAN ÇOK TEPKıLı BANYOMUZ BıTENE KADAR HOPLAYIP TEPıNıYO SUYUMUZDA ILIK OLUR AMA NASIL ANLIYO BıLMıYORUM BANYODAN HEMEN SONRA UZANIYORUM DıNLENSıN BıRAZ DıYEopuyorumnanaktan
huzun hosgeldin..kolay gelsin...:)
kızlarr okadar online var nerdesinizz ben birazdan ağdaya gidicemm cesaretimi bi toplasam bana güç verinn kızı babannesine bırakıcamm-tatlicadiarzu-
gunaydın güsel temmuz anneleri.... bis geldik...
gunlerdir kayınvalidemde kaldığım için giremedim nete. gecmısı okuyamadım da henuz.. 2. annemıs comebaby olmusdelikafadulden allahım saglıkla evlerıne donmeyı de nasip etsin inş...
biz de dun doktordaydık yine. kızım gayet iyi. boyumus 44 cm. kilomus 2157gr.. plesantamızsa suyumus da bi problem yok. nst de sancım cıkmadı. serviks uzunlugumus 37.5mm olmussalkisalkisalkis
ancaaaaaaaaakk.. bunların hıc bırıne cok sevınemedikk... kızım o kadar asagıda duruyo kii... doktorumuss tek bi hamleyle bile dogumu baslatabilecegini söyledii..yatak istirahati ve nidilata devam.. wc dısında hic bi halde ayaga kalkmadıgım gibi oturmaya yakın tum pozisyonlarda yasak..:1no2: 37 yı doldurursakk inş kuvez riski yuzde 2 ye düşüyomuş... temmuz 9, 37 yi tamamladıgım gun.. allahımm inş tüm bebişler saglıkla gelir... ve 3. anne ben olmamm...:Saruboceq:
starım annemler dikilide kayınvaldemler bergamada kalıyorlar dikili çok güzel bir yer denizi havası çok güzeldir tatil için en güzel yer
kıslar dün bende cildiyeye gittim apar topar.
gögsümğn altındaki ben bır önceki gun kanamaya basladı.sabahı zor ettim cok korktum.
neyseki doktor korkulacak bırsey olmadıgını zararsız ben oldugunu söyledı.
enfeksiyon olmus o yuzden kanama olmus.
tam ic camasırımın altına denk geldıgı icin tahriş olmus.
gögüsler karpuz kadar olunca zavallı benim iç çamasırının altında ezildi sanırım.kaydirigubbakcemile3
simdi benin düşmesi,ve iyilesmesi için krem kullanıyorum.:1closedeyes:
KIZLAR BENİMDE EV ŞİMDİ İFİL İFİL ESERKEN GİDİYİMDE KOCİŞİMİN EŞYALARINI ÜTÜLEYEYM BARİ YOKSA SICAKTA HİÇ ÇELİLMİYO
GÖRÜMEK ÜZERE BOL MUHABBETLERRRR:a015:
Bİ mükellefimiz geldi biraz önce bebeği olmuş işlemler için gelmiş adamın ağzı kulaklarında ilk bebeği eşi hastanedeymiş hala ALLAHIM bizim kocalarımızda görsün inşallah o günleri erkeklerin sevinçli halleri daha bi başka oluyo ya komik oluyolar :1rolleyes:
hava çok güzel serin gök gürlüyo bu seferde o yüzden masyıştık ya:)
hava çok güzel serin gök gürlüyo bu seferde o yüzden masyıştık ya:)
aaa burda gürlemıyo ne guzel olur sakır sakır yagsazemuszemus/B]
hehehe burası günlük güneşlik :jeyyar:
dün yağdı bayaa şakır şakır , misss gibi toprak koktu .. özlemiştim bu kokuyu yıllardır İst.dayken ..