2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

kızlar bebeğiniz hangi seslere tepki veriyor

benim oğluşum öyle müziği filan umursamıyor tembel oğlum

ama maç sesine deli oluyor normalde eşim hiç maç izlemez takım bile tutmaz ama oğlum fanatik olacak heraldedelikafadulden

benim kızım müzik duyduğunda hemen oynuyo..birde msn den ileti geldiğinde çıkan sese tepki veriyo..,
oğluşum da müzik duyunca sakinleşiyo

sılacım insalalh tam haftasında gelır bebısın.
bol bol dinlen canım.
dualarımız senınle.

sılacım maşallah bebeğine kendine dikkat et inşallah zamnında gelir kollarına.

sılacımm maşallahh bebeğine. inşallahh tüm bebişler zamannda gelir. aslında senin serviks uzunluğu benimkine göre daha uzunmuş bana dr um hiç böle bişey demedi kafama takldı benim de 25 mm çıktı...

melekcimm mevlür kıyafetiniz süperr.. güle güle giysin öykü hanım... maşallahh..

ipeğimu odanız tam bi prenses odası.. çok beğendimmm.. güzell rüyalar görsün meleğin yatağında huzurla uyusun..

cok tesekkur ederim kıslarr.. allah razı olsun hepinizden...

ama maç sesine deli oluyor normalde eşim hiç maç izlemez takım bile tutmaz ama oğlum fanatik olacak heraldedelikafadulden

neslicim benmki dügün dernek olaylarını sevmio ..davul ve tum yuksek sesli muziklere alerjisis var basıo tekmeyi emin ol dugun salonundan cıkmadan durmadı o tekmeleri..:))

Sılacım canım bol bol dinlen maşallah gelişimi çok güsel bebeğinin:nazar: inş. aksi bişiy olmaz 37. haftana kadar gelebilirsiniz aman zorlama sadece wc için kalk canım
Ya sen buraya geldin direk yatmaya başladın ordaki doktorlar sana hiç olumsuz bişiyden bahsetmedilermi onlarmı çok sorumsuz bizim doktorlarımızmı çok detaycı anlamadım :uhm:

sagolasın canımm.. evet canım malesef geldim hemen kontrole gittimm.. allahtan gitmişim hemen yoksa hiç bilmeden bir anda dogum baslayabilirdii.. gelmeden önceki son muayenede kasılmam oldugunu soledi hepsi bu. gider gitmez kendi doktoruna görün dediler. ucak yolculugu fazlaca hırpalamıs beni doktorumun dediğine göree.. :çok üzgünüm:

ÇOK İLGİNÇTİR Kİ BENİM KIZIM DA BANYO YAPTIĞIM ZAMAN ÇOK TEPKİLİ BANYOMUZ BİTENE KADAR HOPLAYIP TEPİNİYO SUYUMUZDA ILIK OLUR AMA NASIL ANLIYO BİLMİYORUM BANYODAN HEMEN SONRA UZANIYORUM DİNLENSİN BİRAZ DİYEopuyorumnanaktan

sılacım keşke daha erken gelseydin son zamanı beklemeseydin canım ya
sen artık bolca dinlen stres sıkıntı yapma bunlarda sorun oluşturuyo biliyosun rahatça zamanınızı doldurmayı nasip etsin Allahım inş.

yerimseniben ALLAH KOLAYLIK VERSıN CANIM

sagol canımopuyorumnanaktan

ÇOK ıLGıNÇTıR Kı BENıM KIZIM DA BANYO YAPTIĞIM ZAMAN ÇOK TEPKıLı BANYOMUZ BıTENE KADAR HOPLAYIP TEPıNıYO SUYUMUZDA ILIK OLUR AMA NASIL ANLIYO BıLMıYORUM BANYODAN HEMEN SONRA UZANIYORUM DıNLENSıN BıRAZ DıYEopuyorumnanaktan

benım oğlusumda öyle ben banyoya gırınce suyun sesını duydugu anda baslıyo dusum bıtene kadar yerınde durmuyokaydirigubbakcemile3:nazar:

huzun hosgeldin..kolay gelsin...:)

hoşbulduk karencım cok tesekkur ederım:1hug:

Bı mükellefimiz geldi biraz önce bebeği olmuş işlemler için gelmiş adamın ağzı kulaklarında ilk bebeği eşi hastanedeymiş hala ALLAHIM bizim kocalarımızda görsün inşallah o günleri erkeklerin sevinçli halleri daha bi başka oluyo ya komik oluyolar :1rolleyes:

kızlarr okadar online var nerdesinizz ben birazdan ağdaya gidicemm cesaretimi bi toplasam bana güç verinn kızı babannesine bırakıcamm-tatlicadiarzu-

aslansın diloş delikafadulden kaplansın diloş hihoyyyt, sen yaparsın diloooşşşşşşşşşşşş vereliniortak alkisalkisalkis :hooray:

gunaydın güsel temmuz anneleri.... bis geldik...

gunlerdir kayınvalidemde kaldığım için giremedim nete. gecmısı okuyamadım da henuz.. 2. annemıs comebaby olmusdelikafadulden allahım saglıkla evlerıne donmeyı de nasip etsin inş...
biz de dun doktordaydık yine. kızım gayet iyi. boyumus 44 cm. kilomus 2157gr.. plesantamızsa suyumus da bi problem yok. nst de sancım cıkmadı. serviks uzunlugumus 37.5mm olmussalkisalkisalkis

ancaaaaaaaaakk.. bunların hıc bırıne cok sevınemedikk... kızım o kadar asagıda duruyo kii... doktorumuss tek bi hamleyle bile dogumu baslatabilecegini söyledii..:nazar: yatak istirahati ve nidilata devam.. wc dısında hic bi halde ayaga kalkmadıgım gibi oturmaya yakın tum pozisyonlarda yasak..:1no2: 37 yı doldurursakk inş kuvez riski yuzde 2 ye düşüyomuş... temmuz 9, 37 yi tamamladıgım gun.. allahımm inş tüm bebişler saglıkla gelir... ve 3. anne ben olmamm...:Saruboceq:

canım , dualarımız seninle , inşallah 37yi dolduracaksın, yeterki dr.un dediklerini uygula . bak yatıp , istirahat edince serviksin uzunluğu artmış gördün mü , emin ol dinlendkçe sen bebiş de daha yukarılara çıkacak .. bazen benim de oluyor , ha çıktı ha çıkacak şimdi diyorum ve bir çok arkadaşımıza da oluyor aynısı , ama senin beblşin yeri var henüz anladığım kadarıyla , daha dönebilir belki ..
Allah yardımcınız olsun canım

Bu da yatağı ve hastane için kapı süsü.

canimuu hepsi çooook güzel , tam prenses odası olmuş , bayıldım yaaa delikafadulden
İpek kız mışıl mışıl uyusun , güzel güzel oynasın içinde :asigim:

starım annemler dikilide kayınvaldemler bergamada kalıyorlar dikili çok güzel bir yer denizi havası çok güzeldir tatil için en güzel yer

benimkiler de seferihisardalar kaydirigubbakcemile2
kıslar dün bende cildiyeye gittim apar topar.
gögsümğn altındaki ben bır önceki gun kanamaya basladı.sabahı zor ettim cok korktum.
neyseki doktor korkulacak bırsey olmadıgını zararsız ben oldugunu söyledı.
enfeksiyon olmus o yuzden kanama olmus.
tam ic camasırımın altına denk geldıgı icin tahriş olmus.
gögüsler karpuz kadar olunca zavallı benim iç çamasırının altında ezildi sanırım.kaydirigubbakcemile3
simdi benin düşmesi,ve iyilesmesi için krem kullanıyorum.:1closedeyes:

canım çokkkkk geçmiş olsun , dr.a gtmekle iyi yapmışsın , ben neticede ya es geçmemek lazım
KIZLAR BENİMDE EV ŞİMDİ İFİL İFİL ESERKEN GİDİYİMDE KOCİŞİMİN EŞYALARINI ÜTÜLEYEYM BARİ YOKSA SICAKTA HİÇ ÇELİLMİYO
GÖRÜMEK ÜZERE BOL MUHABBETLERRRR:a015:

kolay gelsinnn
be ütü yapmayalı bi 7 aydan fazla oluyo sanırım , özledim ya , severim ben ütü yapmasını ...

hiç dikkat etmedim canım .. genelde yattığım , uzandığım için yani hep dinlendiğimden hareketleri çok oluyor ama dikkat etmemiştim neye daha çok tepki verdiğine ..
hakikaten sesler bilinçli tepki veriyor mu acaba fisfisfis

Bİ mükellefimiz geldi biraz önce bebeği olmuş işlemler için gelmiş adamın ağzı kulaklarında ilk bebeği eşi hastanedeymiş hala ALLAHIM bizim kocalarımızda görsün inşallah o günleri erkeklerin sevinçli halleri daha bi başka oluyo ya komik oluyolar :1rolleyes:

ayyyyyyy inşallah bizimkileri de görücessss delikafadulden
hele sennnnn :1shok: kızım an meselesi senin doğumun yaaa , 36+5 olmuşun , hala iştesin .. seni burada gördükçe nasıl saydırıyorum içimden o patronun olacak Ceyara kötükedihüso

hava çok güzel serin gök gürlüyo bu seferde o yüzden masyıştık ya:)

hehehe burası günlük güneşlik :jeyyar:
dün yağdı bayaa şakır şakır , misss gibi toprak koktu .. özlemiştim bu kokuyu yıllardır İst.dayken ..
avatarın çokkkk şirin yaaaaaa :emir_bebek:

Kıslar merhaba doktorum bana balık yaĞı verdı bebeĞım kılo almıyomuŞ dıyo
ben bu balık yaĞını ıÇmesem de balık yesem aynı yerını tutmaz mı

aaa burda gürlemıyo ne guzel olur sakır sakır yagsazemuszemus/B]

şu an şakır şakır süper oldu vallaha evde çocuklar gibi 4 döndüm sırnaşık şey
hehehe burası günlük güneşlik :jeyyar:
dün yağdı bayaa şakır şakır , misss gibi toprak koktu .. özlemiştim bu kokuyu yıllardır İst.dayken ..
avatarın çokkkk şirin yaaaaaa :emir_bebek:

teşekkür ederim çok aradım ve buldum aslında hareketli gif birde ağlaması var görme çok şirin burda görükmüyor kaydirigubbakcemile3

ne olur burdada yagsınnnndelikafadulden

jasmıncım bende balık yagı hapı kulanıyorum eger tadından dolayı dıyorsan hıc anlasılmıyo bıle kokusuna aldanma

X