Yatağımızın resmi ile ilk denememi yapıyorum.
[img=http://img197.imageshack.us/img197/1453/0002vhp.th.jpg]
mecbur tatlım sezaryanda çok pis oluyoo dikişlerin üstüne geliyo bidee çıkarken zaten canın acıyoo bide kaşıntı tutuyoo en iyisi ağda bağrına çığrına yaptırcamdelikafadulden
hoşgeldin canım , aynı dilekleri senin için dilerim ben de ..
keyifli paylaşımlarrrrrrr
bu soruya niyeyse kimse yanıt vermemiş :jeyyar:
dilocum ben yanıt vereyim canımcımm , evet horluyorum kaydirigubbakcemile2
hadi kızlaaaaarrhorlamayan , ağzından neredeyse şakır şakır salya akmayan hamile yoktur kaydirigubbakcemile3 belki eşiniz siz bozulmayasıız diye söylemiyordur ama ben bğazımda bir yerin resmen daraldığını ve uykuya dalmadan neredeyse horlamadan önce dırııldadığımı yakalıyorum bazen kaydirigubbakcemile3
bunun doğal olduğunu ve hamilelik bitince yavaş yavaş ortadan kalktığını öylüyor tüm anne olmuş arkadaşlarım ..
Allah kavuştursun canım :1hug:
canımcım o bende de var ... hele ki protein ağırıklı beslen dediği 2 ay öcesinden beri hergün et yemekten gına eldi , sebze de yesem içinde mutlaka et oluyor .. bu sayede hızl kilo aldığını görünce seviniyoruz tabi ama bazen eşime diyorum ki " sadece çorba içsem bugün , inan bıktım artık " , o da " kontrole gittiğmizde oğluşunun diğer haftalara göre daha az kilo aldığını görünce üzülmez misin " hadiiiiiiiii , yiyosa yeme :bbo:
ştahım da kesildi , eskisi gibi çok ve zevk alarak yiyemiyorum benneyaptımki
her hastane uygulamıyorki , hatta benim doğum yapmayı düşüdüğüm hastanenin sgk ile anlaşması bile yok .. hamileliğimin ilk haftalarında vardı anlaşması 137 tl olan muayene ücreti sevkle 100 tl ye düşüyordu , o kadar -tatlicadiarzu-
en doğrusu tatlım ..
bu arada annenler hangi ilçede oturuyorlar ????
inşallh kararım hayırlı olur saol güzelim annemler dikilide kayınvaldemler bergamada kalıyorlar
[/COLOR][/B]
[
gunaydın güsel temmuz anneleri.... bis geldik...
gunlerdir kayınvalidemde kaldığım için giremedim nete. gecmısı okuyamadım da henuz.. 2. annemıs comebaby olmusdelikafadulden allahım saglıkla evlerıne donmeyı de nasip etsin inş...
biz de dun doktordaydık yine. kızım gayet iyi. boyumus 44 cm. kilomus 2157gr.. plesantamızsa suyumus da bi problem yok. nst de sancım cıkmadı. serviks uzunlugumus 37.5mm olmussalkisalkisalkis
ancaaaaaaaaakk.. bunların hıc bırıne cok sevınemedikk... kızım o kadar asagıda duruyo kii... doktorumuss tek bi hamleyle bile dogumu baslatabilecegini söyledii..yatak istirahati ve nidilata devam.. wc dısında hic bi halde ayaga kalkmadıgım gibi oturmaya yakın tum pozisyonlarda yasak..:1no2: 37 yı doldurursakk inş kuvez riski yuzde 2 ye düşüyomuş... temmuz 9, 37 yi tamamladıgım gun.. allahımm inş tüm bebişler saglıkla gelir... ve 3. anne ben olmamm...:Saruboceq:
gunaydın güsel temmuz anneleri.... bis geldik...
gunlerdir kayınvalidemde kaldığım için giremedim nete. gecmısı okuyamadım da henuz.. 2. annemıs comebaby olmusdelikafadulden allahım saglıkla evlerıne donmeyı de nasip etsin inş...
biz de dun doktordaydık yine. kızım gayet iyi. boyumus 44 cm. kilomus 2157gr.. plesantamızsa suyumus da bi problem yok. nst de sancım cıkmadı. serviks uzunlugumus 37.5mm olmussalkisalkisalkis
ancaaaaaaaaakk.. bunların hıc bırıne cok sevınemedikk... kızım o kadar asagıda duruyo kii... doktorumuss tek bi hamleyle bile dogumu baslatabilecegini söyledii..yatak istirahati ve nidilata devam.. wc dısında hic bi halde ayaga kalkmadıgım gibi oturmaya yakın tum pozisyonlarda yasak..:1no2: 37 yı doldurursakk inş kuvez riski yuzde 2 ye düşüyomuş... temmuz 9, 37 yi tamamladıgım gun.. allahımm inş tüm bebişler saglıkla gelir... ve 3. anne ben olmamm...:Saruboceq:
yok papetlant yeni doğan zatan 1 aylık falan elbise el kadar minicik bişey burda çekimden büğük çıkmıştır belki