2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

yok papetlant yeni doğan zatan 1 aylık falan elbise el kadar minicik bişey burda çekimden büğük çıkmıştır belki

mecbur tatlım sezaryanda çok pis oluyoo dikişlerin üstüne geliyo bidee çıkarken zaten canın acıyoo bide kaşıntı tutuyoo en iyisi ağda bağrına çığrına yaptırcamdelikafadulden

çok güzel canım odanız maşallah ipeğim iyi günlerde sağlıkla cıvıl cıvıl yatsın odasında bakalım

gunaydın güsel temmuz anneleri.... bis geldik...

gunlerdir kayınvalidemde kaldığım için giremedim nete. gecmısı okuyamadım da henuz.. 2. annemıs comebaby olmusdelikafadulden allahım saglıkla evlerıne donmeyı de nasip etsin inş...
biz de dun doktordaydık yine. kızım gayet iyi. boyumus 44 cm. kilomus 2157gr.. plesantamızsa suyumus da bi problem yok. nst de sancım cıkmadı. serviks uzunlugumus 37.5mm olmussalkisalkisalkis

ancaaaaaaaaakk.. bunların hıc bırıne cok sevınemedikk... kızım o kadar asagıda duruyo kii... doktorumuss tek bi hamleyle bile dogumu baslatabilecegini söyledii.. yatak istirahati ve nidilata devam.. wc dısında hic bi halde ayaga kalkmadıgım gibi oturmaya yakın tum pozisyonlarda yasak..:1no2: 37 yı doldurursakk inş kuvez riski yuzde 2 ye düşüyomuş... temmuz 9, 37 yi tamamladıgım gun.. allahımm inş tüm bebişler saglıkla gelir... ve 3. anne ben olmamm...:Saruboceq:

İnşallah kızın o doğum hamlesini yapmaz da bekler canım.Sende dikkat et yat dinlen bol bol canım geçmiş olsun.

starım annemler dikilide kayınvaldemler bergamada kalıyorlar dikili çok güzel bir yer denizi havası çok güzeldir tatil için en güzel yer

kuzunla bol bol konuşş sıla gelmesin erkenden dikkat et kendine güzelim umarım zamanında gelir kuzucuk

selam hanımlar.
bugun ne kadar cok kişi onlıne.
masallah.
ipek odanız cok guzel olmus canım.güle güle kullanın ınsallah.

Son olarak oyuncak dolabı. Bu resimde taşları daha çok belli oluyor. Aslında tüm parçalarda taş var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…