2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

ipegimu kızının aynalıgına bayıldım.
helede aramıza hosgeldın yazısı cok şekeer.opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
gunaydın güsel temmuz anneleri.... bis geldik...

gunlerdir kayınvalidemde kaldığım için giremedim nete. gecmısı okuyamadım da henuz.. 2. annemıs comebaby olmusdelikafadulden allahım saglıkla evlerıne donmeyı de nasip etsin inş...
biz de dun doktordaydık yine. kızım gayet iyi. boyumus 44 cm. kilomus 2157gr.. plesantamızsa suyumus da bi problem yok. nst de sancım cıkmadı. serviks uzunlugumus 37.5mm olmussalkisalkisalkis

ancaaaaaaaaakk.. bunların hıc bırıne cok sevınemedikk... kızım o kadar asagıda duruyo kii... doktorumuss tek bi hamleyle bile dogumu baslatabilecegini söyledii..:nazar: yatak istirahati ve nidilata devam.. wc dısında hic bi halde ayaga kalkmadıgım gibi oturmaya yakın tum pozisyonlarda yasak..:1no2: 37 yı doldurursakk inş kuvez riski yuzde 2 ye düşüyomuş... temmuz 9, 37 yi tamamladıgım gun.. allahımm inş tüm bebişler saglıkla gelir... ve 3. anne ben olmamm...:Saruboceq:

tatlımm geçmiş olsun neyseki bebişin hızla büyüyo zaten annenin yanıdnasın istiratine devam et tatlım ani hareketlerden kaçın inşallah kuzucuk tam zamnında gelcekk:nazar::1hug:

Aslında daha yeterli aksesuar alamadım. Doğumdan sonraya artık. Araştıracak halim yok. Avize alacağım. Bir de halısı küçük geldi. Daha büyüğü ile değiştireceğim.

Güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Hepimizin bebekleri huzurlu, sağlıklı gelsinler odalarında, yataklarında uyusunlar.

gunaydın güsel temmuz anneleri.... bis geldik...

gunlerdir kayınvalidemde kaldığım için giremedim nete. gecmısı okuyamadım da henuz.. 2. annemıs comebaby olmusdelikafadulden allahım saglıkla evlerıne donmeyı de nasip etsin inş...
biz de dun doktordaydık yine. kızım gayet iyi. boyumus 44 cm. kilomus 2157gr.. plesantamızsa suyumus da bi problem yok. nst de sancım cıkmadı. serviks uzunlugumus 37.5mm olmussalkisalkisalkis

ancaaaaaaaaakk.. bunların hıc bırıne cok sevınemedikk... kızım o kadar asagıda duruyo kii... doktorumuss tek bi hamleyle bile dogumu baslatabilecegini söyledii..:nazar: yatak istirahati ve nidilata devam.. wc dısında hic bi halde ayaga kalkmadıgım gibi oturmaya yakın tum pozisyonlarda yasak..:1no2: 37 yı doldurursakk inş kuvez riski yuzde 2 ye düşüyomuş... temmuz 9, 37 yi tamamladıgım gun.. allahımm inş tüm bebişler saglıkla gelir... ve 3. anne ben olmamm...:Saruboceq:

canım bişey olmıycak inşallah ii düşün ii olsun.. bende senin gibiyim benim servikal geçen hafta 13 mm idi bak bir haftadır bişey olmadı onların geleceği günü Allah biliyor ama bende en güzel zmanda gelecekler ben 33. haftamdayım bu kadar geldim diye şükrediyorum.. sen kaçıncı haftandasın bilmiyorum ama benden büyük olduğu kesin bebişinin..nettte baktım 2.300 kilo olduklarında sorun olmuytormuş küveze bile alınmıyormuş o kadar minik olduğu halde

kıslar dün bende cildiyeye gittim apar topar.
gögsümğn altındaki ben bır önceki gun kanamaya basladı.sabahı zor ettim cok korktum.
neyseki doktor korkulacak bırsey olmadıgını zararsız ben oldugunu söyledı.
enfeksiyon olmus o yuzden kanama olmus.
tam ic camasırımın altına denk geldıgı icin tahriş olmus.
gögüsler karpuz kadar olunca zavallı benim iç çamasırının altında ezildi sanırım.kaydirigubbakcemile3
simdi benin düşmesi,ve iyilesmesi için krem kullanıyorum.:1closedeyes:

Herkese çoook teşekkür ederim. Şimdi komşumun 4 yaşındaki kızı geldi. Biraz ben ilgilenecekmişim. Kahvaltı bile yapmamış. Ona birşeyler yedireyim tekrar geleceğim. Sayfam açık kalacak.

sılacım insalalh tam haftasında gelır bebısın.
bol bol dinlen canım.
dualarımız senınle.

gögsümğn altındaki ben bır önceki gun kanamaya basladı.sabahı zor ettim cok korktum.
gögüsler karpuz kadar olunca zavallı benim iç çamasırının altında ezildi sanırım.kaydirigubbakcemile3

ben o sonradan çıkan benleri tırnağımla koparıyorum bişeh olmaz diye sen doktora gittin kendş kendşne kanadı diye öylemi ama bende sonradan pişman oldum artık oynamıycam..sonradan giderim doktora dökğlmeleri için bişşey verir heralde

canım geçmiş olsunn benler hamilelikte büyüme veyaa tahriş olabiliyoo zararsız olması güzel iyi yapmışsın doktora gitmeklee:1hug:

ben o sonradan çıkan benleri tırnağımla koparıyorum bişeh olmaz diye sen doktora gittin kendş kendşne kanadı diye öylemi ama bende sonradan pişman oldum artık oynamıycam..sonradan giderim doktora dökğlmeleri için bişşey verir heralde

canım bırkac gun benden sarı akıntı gıbı bırsey geldı sonrada birazcık kanadı.
cok tedırgın oldum.
doktor gebelıkte benlerın olusabılcegını soyledı.
bencede bır daha benlerınle oynama canım ne olur ne olmaz.

sılacımm maşallahh bebeğine. inşallahh tüm bebişler zamannda gelir. aslında senin serviks uzunluğu benimkine göre daha uzunmuş bana dr um hiç böle bişey demedi kafama takldı benim de 25 mm çıktı...

melekcimm mevlür kıyafetiniz süperr.. güle güle giysin öykü hanım... maşallahh..

ipeğimu odanız tam bi prenses odası.. çok beğendimmm.. güzell rüyalar görsün meleğin yatağında huzurla uyusun..

rozem çok şükür önemli bişey değilmiş insan tedirgin oluyo iyi yapmışsın doktora gitmekle geçmiş olsun tatlım

X