gunaydın güsel temmuz anneleri.... bis geldik...
gunlerdir kayınvalidemde kaldığım için giremedim nete. gecmısı okuyamadım da henuz.. 2. annemıs comebaby olmusdelikafadulden allahım saglıkla evlerıne donmeyı de nasip etsin inş...
biz de dun doktordaydık yine. kızım gayet iyi. boyumus 44 cm. kilomus 2157gr.. plesantamızsa suyumus da bi problem yok. nst de sancım cıkmadı. serviks uzunlugumus 37.5mm olmussalkisalkisalkis
ancaaaaaaaaakk.. bunların hıc bırıne cok sevınemedikk... kızım o kadar asagıda duruyo kii... doktorumuss tek bi hamleyle bile dogumu baslatabilecegini söyledii..yatak istirahati ve nidilata devam.. wc dısında hic bi halde ayaga kalkmadıgım gibi oturmaya yakın tum pozisyonlarda yasak..:1no2: 37 yı doldurursakk inş kuvez riski yuzde 2 ye düşüyomuş... temmuz 9, 37 yi tamamladıgım gun.. allahımm inş tüm bebişler saglıkla gelir... ve 3. anne ben olmamm...:Saruboceq:
gunaydın güsel temmuz anneleri.... bis geldik...
gunlerdir kayınvalidemde kaldığım için giremedim nete. gecmısı okuyamadım da henuz.. 2. annemıs comebaby olmusdelikafadulden allahım saglıkla evlerıne donmeyı de nasip etsin inş...
biz de dun doktordaydık yine. kızım gayet iyi. boyumus 44 cm. kilomus 2157gr.. plesantamızsa suyumus da bi problem yok. nst de sancım cıkmadı. serviks uzunlugumus 37.5mm olmussalkisalkisalkis
ancaaaaaaaaakk.. bunların hıc bırıne cok sevınemedikk... kızım o kadar asagıda duruyo kii... doktorumuss tek bi hamleyle bile dogumu baslatabilecegini söyledii..yatak istirahati ve nidilata devam.. wc dısında hic bi halde ayaga kalkmadıgım gibi oturmaya yakın tum pozisyonlarda yasak..:1no2: 37 yı doldurursakk inş kuvez riski yuzde 2 ye düşüyomuş... temmuz 9, 37 yi tamamladıgım gun.. allahımm inş tüm bebişler saglıkla gelir... ve 3. anne ben olmamm...:Saruboceq:
İnşallah kızın o doğum hamlesini yapmaz da bekler canım.Sende dikkat et yat dinlen bol bol canım geçmiş olsun.
kuzunla bol bol konuşş sıla gelmesin erkenden dikkat et kendine güzelim umarım zamanında gelir kuzucuk
kıslar dün bende cildiyeye gittim apar topar.
gögsümğn altındaki ben bır önceki gun kanamaya basladı.sabahı zor ettim cok korktum.
neyseki doktor korkulacak bırsey olmadıgını zararsız ben oldugunu söyledı.
enfeksiyon olmus o yuzden kanama olmus.
tam ic camasırımın altına denk geldıgı icin tahriş olmus.
gögüsler karpuz kadar olunca zavallı benim iç çamasırının altında ezildi sanırım.kaydirigubbakcemile3
simdi benin düşmesi,ve iyilesmesi için krem kullanıyorum.:1closedeyes:
kıslar dün bende cildiyeye gittim apar topar.
gögsümğn altındaki ben bır önceki gun kanamaya basladı.sabahı zor ettim cok korktum.
neyseki doktor korkulacak bırsey olmadıgını zararsız ben oldugunu söyledı.
enfeksiyon olmus o yuzden kanama olmus.
tam ic camasırımın altına denk geldıgı icin tahriş olmus.
gögüsler karpuz kadar olunca zavallı benim iç çamasırının altında ezildi sanırım.kaydirigubbakcemile3
simdi benin düşmesi,ve iyilesmesi için krem kullanıyorum.:1closedeyes:
ben o sonradan çıkan benleri tırnağımla koparıyorum bişeh olmaz diye sen doktora gittin kendş kendşne kanadı diye öylemi ama bende sonradan pişman oldum artık oynamıycam..sonradan giderim doktora dökğlmeleri için bişşey verir heralde
tesekkurler dılaracım.canım geçmiş olsunn benler hamilelikte büyüme veyaa tahriş olabiliyoo zararsız olması güzel iyi yapmışsın doktora gitmeklee:1hug: