2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

balık yağı hapını vermişse iç canım .sonuçta hergün balık yiyemiyeceğine göre .dr ne diyorsa ona uy bence .

derin sabah ana kucağı falan yazmışsın canım netten almışsınız diye .benim aldıığm dönenceli oyun halısıydı kraft marka eğer istersen sitenin ismini verebilirim çokta uyguna gelmişti .30 tl oyun halısı 11 tl kargo parası.

bu arada bebegın kılosuyla balık yagı hapının bı ılgısımı varmıs
benım bıldıgım bebegın beyın gelısımı ıcın bu hapfisfisfis

SAYDIR CANIM DIŞINDAN SAYDIR CANLI YAYINLA BURDA DOĞURCAM ARTIK KARAR VERDİM HER ANINA ŞAHİT OLACAKSINIZZ kaydirigubbakcemile3

Kıslar merhaba doktorum bana balık yaĞı verdİ bebeĞİm kİlo almıyomuŞ dİyo
ben bu balık yaĞını İÇmesem de balık yesem aynı yerİnİ tutmaz mı

haftada 2 kere yiyorsan ve ceviz de tüketiyorsan balık yağı hapına gerek yokmuş , fazlası da zararmış neticede ..
bana o yüzden bıaktırdı dr.um .. ama aslına bakarsan iştahım yok bugünlede , acaba yeniden mi başlasam diyorum , çükü iştah açma özelliği de var demişti dr.um yerimseniben

kızlar yan komşum çocuğa kötü muamele yapıyor çok bağırıyor ve çok cahil bi kadın hep seslerini duyuyorum bugünde camda yüzünü gördüm dayak yemişti çizik yara bere içinde kıpkırmızı çocuk hemen içeri kaçtı beni görünce kadına sordum noldu diye dayak yedi bende nolcak doymuyor falan dedi ...bunu nasıl nereye şikayet edebilirim çocuk 4 e gidiyor...erkek çocuğu kekeliyor çocuk dayaktan zulümden....bana bi akıl verin ben bu kadına naapıyım nereye şikayet edeyim ne yapılabilir????

canım 155 i arayıp durumu bildirebilirsin .. çocuk büroları var emnyette , emiim oradan bir yetkili gelecektir . yada istanbul sosyal hizmetler deyip google da arattır , karşına geln stenin iletişim adres-telefonundan ulaşabilirsin bir yetkiliye ..
lglenecektir birileri mutlaka , en azından sen denemiş olursun :sm_confused:
Allah o kadını da bildiği gibi yapsın , o elleri kırılsın !!!!!!!!!!!!!!!!

canım polis ilgileniyor. alıp sosyal hizmetlere iletiyorlar durumu. bence polise haber ver. yazık zavallı çocuklar. insanın içi sızlıyor.

selammmmmm
temmuzda mı doğacak paşam ağustostamı bilmem ama bende sizdenim selam herkese

jasmincim bende balık yağı kullanıyuorum 2. kutaya başladım doktorun bebeğin için kullan dediyse neden düşünüyosun anlamadım kilo nedirki alırsanda verirsin canım bebeğinin gelişimi kilodan çok daha önemli ekstra katkı olarak ceviz balık gene yersin bence düşünme al tatlım ilacını
Ben 4 tane ilaç kullanıyorum doktorum al dediğinde hiçde tereddüte düşmedim açıkcası vereliniortak

kızlar yaa dışardan geldim yürümedimde fazla kayınvaldeme uğradım orda oturdum ama benim aşağısı çıtır çıtır kemik sesi geliyo çatımmı genişliyoo neee anlamadımm zaten acı var normalde yürürken felan -tatlicadiarzu-

aşkımmm kuşummm sen bari yapma bitanem normal değil mi sence olacak tabi böyle şeylerrr bebek doğurucaz boru mu bu delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…