- 8 Mayıs 2007
- 6.143
- 6
kızlarr size bişey sorcamm yaa şimdi göbek şiştii usg masasına yatıyoruzz yaa benim doktorr iyice indirtiyoo aşağı kadar nerdeyse tamammen ortada gibi benim mal meydandadelikafadulden size nasıl bakıyolarr
kızlarr size bişey sorcamm yaa şimdi göbek şiştii usg masasına yatıyoruzz yaa benim doktorr iyice indirtiyoo aşağı kadar nerdeyse tamammen ortada gibi benim mal meydandadelikafadulden size nasıl bakıyolarr
ben yan yatıyorum diloş doktorum süpersın dedı hep böyle yan yat sırt ustu yatma dedivereliniortak
ben anlamadım ama:uhm:
ben yan yatıyorum diloş doktorum süpersın dedı hep böyle yan yat sırt ustu yatma dedivereliniortak
selam güzel anneler :1hug:
hepiniz iyisiniz umarım :CüvCüv: kaydirigubbakcemile5
bugun benim hep tansiyonum düşüktü ne yaptıysam çıkaramadım..yattım bol bol..şuan şükür iyiym..bu aralar biraz arttı.inş bi sorun omadan atlatırım..dr da yükselmesinde düşük önemli diil diyo :bbo:
kikoleyimin gittiği yere ben daha önce gidiyorduma.s
son üç ayda ise hep oraya gittim.çok rahat oluyor ve azaltıyor.öyle çokta acıtmıyo..çok hızlı yaptıklarından farketmiyorsun bile..
temiz olmasına dıkkat edin ama yerimseniben
herkese tavsiye ederim kaydirigubbakcemile5
dilara benim öyle indirmiyor ama alt taraflara da usg tutuyor yani
Nasıl anlamadım. Dr yan yatırarak mı usg'ye bakıyor?
bende anlamadım tatlım yan nasıl bakacakki:)
geçmiş olsun canım sıcaklardan oynuyo tansiyonlarımız