2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

kızlarr size bişey sorcamm yaa şimdi göbek şiştii usg masasına yatıyoruzz yaa benim doktorr iyice indirtiyoo aşağı kadar nerdeyse tamammen ortada gibi benim mal meydandadelikafadulden size nasıl bakıyolarr

ben şimdiden vantilatörü açıpta okadar sıcaklarda bunalmak istemiyorum azcık sıkıyorum dişimi ama kanteriçinde kalkıyorum bide camı açıp önüne yatıyorum ve hersabah sırt ağrısıyla uyanıyorum kocişimde sağ olsun masaj yapıyo

kızlarr size bişey sorcamm yaa şimdi göbek şiştii usg masasına yatıyoruzz yaa benim doktorr iyice indirtiyoo aşağı kadar nerdeyse tamammen ortada gibi benim mal meydandadelikafadulden size nasıl bakıyolarr

ben yan yatıyorum diloş doktorum süpersın dedı hep böyle yan yat sırt ustu yatma dedivereliniortak

selam güzel anneler :1hug:
hepiniz iyisiniz umarım :CüvCüv: kaydirigubbakcemile5

bugun benim hep tansiyonum düşüktü ne yaptıysam çıkaramadım..yattım bol bol..şuan şükür iyiym..bu aralar biraz arttı.inş bi sorun omadan atlatırım..dr da yükselmesinde düşük önemli diil diyo :bbo:

kikoleyimin gittiği yere ben daha önce gidiyorduma.s
son üç ayda ise hep oraya gittim.çok rahat oluyor ve azaltıyor.öyle çokta acıtmıyo..çok hızlı yaptıklarından farketmiyorsun bile..
temiz olmasına dıkkat edin ama yerimseniben
herkese tavsiye ederim kaydirigubbakcemile5

ben anlamadım ama:uhm:

canım şimdi usg masasına yatıyosun yaa ben normal indiriyorum göbeğimin altına kadarr ama doktor eliylee göbeğimin muayne ediyo sağdan soldan sonrada jel sıkıyo yaa iç çamaşırımı ittiriyoo aşağı ayy benim doktor sağık dicem ama naniknanik adamın bir sürü kapıda yığılı hastaları var zaten kızımıda ondan doğum yaptımm alkisalkisalkis

canım bizimde normal açtırıyor

ben yan yatıyorum diloş doktorum süpersın dedı hep böyle yan yat sırt ustu yatma dedivereliniortak

bende anlamadım tatlım yan nasıl bakacakki:)

geçmiş olsun canım sıcaklardan oynuyo tansiyonlarımız

hııı anladım şimdi benim her gittiğim doktorun yanındaki kızlar önceden hazırlıyolar doktor öle gelip bakıyo biraz iç çamaşırımı indirip içine peçete sokuyolar kirlenmesin diye sonra kız jeli sıkıp bırakıyo doktorda öle geliyo elle muane olmadım daha

kikolecim aşk olsun sizle konuşmuyomuyuz ipeğimuyu herzaman yakalayamıyoruz bide onla aramızda az gün farkı var sorucaklarım vardı ona ondan gelsin geçmişi okumasın dedim canım benimmmvereliniortak

Geçmiş olsun cgulistan. Bol sıvı tüketmeye çalış canım. Bir de ayaklarını yüksek bir yere dik iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…