2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Benim dr da 38. hafta demişti aslında ama belki 38'de doğuracam di mi? Havalar ısındı ya bi de ben yerimde hiç durmuyorum. O yüzden erkene alabilirim doğumu. İnşallah 40'a kadar durur da azıcık tatil yaparım evde.

valla ben ilk kızımda geceliğimle girdim doğuma sancı odasından direk doğum masasına aldılar herkeside öle yapmışlardı
aslında bu durumda hastaneden hastaneye farklılık gösteriyo

ben doktoruma sordum bu konuyu ağda yapammda sakınca varmı diye kesinlikle yok ağda yapmanı tavsiye ediyorum hijyen açısından dedi bence her doktor bir değil

olabilir tatlım sanırım bebiş döndümü diyee indirtiyo şutarafagitti

ipeğimu ben 12 haziranda çıkıcaktım izne ama salı günü akşamı kasılmalarım oldu doktoru aradım dinlen dedi bol su iç dedi bende dün işe gelmedim evdeydim daha rahattım olmadı o kadar kasılmam
şimdi ctesi doktordan gelicek bilgiye göre ya ptesi gelip veda edicem yada cumaya kadar çlışıcam canım duruma bakıcaz yani
Yarın akşamda mobilyalarımız gelicekmiş heyecanlandım bakalım umarım aksi bişiy yoktur senin oda bittimi perdeyi naptın perdemiz ve halımız eksik kararsızım perde konusunda ya-tatlicadiarzu-

selam kızlar...gecmisi b okuyip geliim..umarım herkes cok iyidir..

gaydin demet resmleri cekndim aksam albume atıcam su an o islemi bu pc de yapamıorum.

ilsucum sen kurtaj olmus muydun?

geçmiş olsun canım sıcaklardan oynuyo tansiyonlarımız[/QUOTE]

Geçmiş olsun cgulistan. Bol sıvı tüketmeye çalış canım. Bir de ayaklarını yüksek bir yere dik iyi gelir.
saolun kızlar a.s.
genelde tansiyonum düşük olduğundan dikkat ediyorum hep ama bu aralar çok daha arttı:1no2:ağırlaştık iyice tabi inş bi sorun olmadan atlatsaydık :Saruboceq: :Saruboceq:

Kıslar sezeryanda üzerinizde kıyafet oluyomu ameliyathanede sanırım hepsini çıkarıyolarmuş o giydirdikleri yeşil elbiseyide doğrumu??
hastanesine göre değiştiğini dumuştum.bazıları gecelik giymeye izin veriyormuş..ama genellikle o yeşil elbiseden giydiriyorlarmış..bence sende doğum yapacağın hastaneye bi sor.ona göre hazırlık yaparsın canım yerimseniben

Şimdi tamam odada onu giydirdiklerini biliyorum ama ameliyathanede sezeryanda kesik olayından dolayı komple çıkarmış oluyolarmı yoksa üstündemi kalıyo orda takılıyorumCADIARZU

nefret edıyorum o yesşil önlükten zaten dogumhane buz gıbı oluyo tıtrıyosun resmen :dilcikar:
gercı ozaman kısın dogurmustum ben sımdı yaz klımalı super vallazemuszemus

bende kışın doğum yaptım canım ameliyat hanede bide klima çalıyoduu o soğukta içim zıngır zıngır titremişti ama şimdi rica edicem beni ordan indirmesinler yaz yaa ne güzel serin serin ne zevkli geçerdelikafadulden

selam kızlar...gecmisi b okuyip geliim..umarım herkes cok iyidir..

gaydin demet resmleri cekndim aksam albume atıcam su an o islemi bu pc de yapamıorum.

ilsucum sen kurtaj olmus muydun?

hoşgeldin canımcım.bi okuda gel bakalım
evet canım geçen yıl nisan ayında oldum

evet kızlar son gıttıgımde yan yatırarak baktı yanı bundan sonra öyle bakıcak

Son haftalara doğru yan yatırarak bakması normal. Çünkü çoğu hamilenin tansiyonu düşüyormuş sırtüstü yattıklarında.
Ben de bu yüzden kısa süreliğine sırtüstü yatıyorum gece, hep soluma yatmaktan sıkıldığımda.

Ben daha beĞenİpte Çanta alamadım burda Çok fazla ÇeŞİt yok netten olanlarada bİ tÜrlÜ karar veremİyorum aslında Önmelİ bİ İhtİyaÇ
ya ben de daha almadım , bi türlü karar veremedim .. sanırım ya büyük , çok gözlü siyah-kahve-kırmızı gibi renklerde alelade çantalardan alıcam yada Avvio ' dan alıcam .. onun odelleri daha kullanışlı , yanındaki biberon aparatı da çıkartılabiliyor sonra ..

kızlarrrrrrr geldim
hemide yaptırıp geldim

geçmişler ossssun kaydirigubbakcemile2
dediiime geldin dimii , neden daha önce yaptırmadıysam demişsindir kesin yerimseniben

canım aynen kullananlardan bizzat çok memnun kaldıklarını duydum bende .
gaydın da bir sitede bulmuştu 2 li (120 ml-240 ml ) çok uygundu .oradan aldım.

ilsucum ben de aldım dr.brown's 2li bir de nuby doğal dokunuş serisiden 1 biberon aldım , o da çok iyi ikinci bir biberon alma düşüncen varsa değerlendir derim yerimseniben
iyi günlerde kullanmak nasip olsun aldıklarının hepsini ...

senden destek aldım bende gidicemm yarın veya cumartesi gitmeyi düşünüyorummdelikafadulden

git güselim git valla büyük kolaylık .. ama şimdiye kadar jilet yapmış ve son ayında olan hamile bayanlara pek yapmıyorlar haberin olsun ..

hayırdır canım ağır bişeymi yaptınn dikkat et kendinee iyi hiseetmiyosan yat uzan birazcık belki geçerr:teselli:

aynı sekılde benımle doktorumun asıstanı ılgılenıyo sonra doktorum gelıyo

aynen nurcum özellıkle sabahları karnım kasıldıgında dayanıllmaz bı sancı gırıyo kasıklarıma en az 2 dakıka fecı bısey

Kendini yoracak bişey yapmış mıydın?

Doktorunun değişik bir stili varmış.İlk kes duydum bunu. Eğer sen rahatsan sorun yok.

Sor canım merak ettim.
biraz ev süpürmüştüm süpürge mi zorladı acaba ya eşimde evde değil şimdi arayıp telaşlandırmakta istemiyorum biraz uzanayım bari

inş 40. haftalarında gelir yavrukuşlar canım

Şimdi tamam odada onu giydirdiklerini biliyorum ama ameliyathanede sezeryanda kesik olayından dolayı komple çıkarmış oluyolarmı yoksa üstündemi kalıyo orda takılıyorumCADIARZU

canım benim giydiğim önlükte hem önde yırtmaç hem arkada vardı yatınca hemşireler sıyırıyoo onu üstee öyle oluyo yanii sanırım öndede ameliyat yerine kadar 2 çıt çıtı vardıı onları açıyolarr öyle yeşil elbiseyle giriyosun ve çıkıyosun başka bişey giydirmiyolarkaydirigubbakcemile2

merhabalarr..
,umarım herkes çok iyidir. biz de çok iyiyiz oğlumla. hastaneden geldik. oğlum 2250 gr olmuş
veee 2 hafta sonra kontrol için yine çağırdı. nst ye bağladı çok şükür herşey yolundaymış. büyük ihtimalle sezeryan olacak dedi. ayın 18 inde gittiğimde konuşucaz. sezeryan olursa bu ayın sonunda olacak büyük ihtimalle. allah hakkımızda hayırlısını versin...

benim tüylerim çok zayıf canım nerdeyse ben 6 ayda bir bacak ve koltuk altıma da 2 ayda bir ağda yaparımm ince telli ve az çıkıyoo seyrekk oaraya jilet vurduğum için çoğaldı eminimki 2 3 kere yapılsa azalacakk ama korkaklık var iştee-tatlicadiarzu-

comebaby'den taze haberler var hihoyyyt

yarın çıkıyor hastaneden , aslında bugn çıkabilimiş ama o kendis kalmak istemiş 1 gün daha ..
çok erken doğum olduğu için süt sağılsa bile çok çokk az geliyormuş , 3 saatte bir sağıyormuş sütünü ..
kızçeler iyiymiş ..
1500 gr olan Nilsu hanım 1480 gr olmuş , 42 cm bıoyunda
1250 gr olan Bensu hanım 1350 gr olmuş , 41 cm boyunda , Bensuya çifter çifter
hepinize selamları varrrr :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…