kikoleyim gecelik için adres ben istedim canım
bir gecelik bide pijama almıştım şimdi içim rahat değil 1 tane daha almak istiyorum
ama sıcakta dışarı çıkasımda yok netten alacağım
annecik gönderdim canım tel geldi çıkmştım
ipeğimu çatı muayenesi son iki hafta kala yapıyorlar daha önce yapılan sağlıklı sonuç vermezmiş
hatta çoğu dr sancın tutup doğuma gidince bakma taraftarı
dr.lar bu konuya çokta dikkat ettiğini sanmıyorum..bakmıyorlar bile..gittiğim dr.lar oraya kadar indirmiyorlar bile..başka bi topikte okumuştum bi hamişte orayı aldırmayı dr yasaklamış,uzadıkça makasla kesiyorum diyordu..dedğin gibi sırada okadar hasta varken bide onunla ilgilenmezler yerimseniben
Benim doktorum hemşiresi hazırlıyor ultrasona. Kasıklarıma kadar indiriyordu hep. Şimdi göbek büyüdü daha üstten bakıyor. O yüzden eskisi kadar aşağı indirtmiyor.
Ama artık sizin bebişler iyice aşağı indikleri için indirtiyor olabilir.
saolun kızlar a.s.Geçmiş olsun cgulistan. Bol sıvı tüketmeye çalış canım. Bir de ayaklarını yüksek bir yere dik iyi gelir.
hastanesine göre değiştiğini dumuştum.bazıları gecelik giymeye izin veriyormuş..ama genellikle o yeşil elbiseden giydiriyorlarmış..bence sende doğum yapacağın hastaneye bi sor.ona göre hazırlık yaparsın canım yerimsenibenKıslar sezeryanda üzerinizde kıyafet oluyomu ameliyathanede sanırım hepsini çıkarıyolarmuş o giydirdikleri yeşil elbiseyide doğrumu??
nefret edıyorum o yesşil önlükten zaten dogumhane buz gıbı oluyo tıtrıyosun resmen :dilcikar:
gercı ozaman kısın dogurmustum ben sımdı yaz klımalı super vallazemuszemus
selam kızlar...gecmisi b okuyip geliim..umarım herkes cok iyidir..
gaydin demet resmleri cekndim aksam albume atıcam su an o islemi bu pc de yapamıorum.
ilsucum sen kurtaj olmus muydun?
evet kızlar son gıttıgımde yan yatırarak baktı yanı bundan sonra öyle bakıcak
ay bende siteleri gezerken lullaby nin çantaları çok güzel modelleri olan siteye dek geldim
hemde hesplı kızlar modeller de güzel bende lullaby aldım 80 lira verdim
daha güzel ve daha hesaplı bi model beğendim kendime çok kızgınımklava:
ya ben de daha almadım , bi türlü karar veremedim .. sanırım ya büyük , çok gözlü siyah-kahve-kırmızı gibi renklerde alelade çantalardan alıcam yada Avvio ' dan alıcam .. onun odelleri daha kullanışlı , yanındaki biberon aparatı da çıkartılabiliyor sonra ..Ben daha beĞenİpte Çanta alamadım burda Çok fazla ÇeŞİt yok netten olanlarada bİ tÜrlÜ karar veremİyorum aslında Önmelİ bİ İhtİyaÇ
kızlarrrrrrr geldim
hemide yaptırıp geldim
canım aynen kullananlardan bizzat çok memnun kaldıklarını duydum bende .
gaydın da bir sitede bulmuştu 2 li (120 ml-240 ml ) çok uygundu .oradan aldım.
senden destek aldım bende gidicemm yarın veya cumartesi gitmeyi düşünüyorummdelikafadulden
hayırdır canım ağır bişeymi yaptınn dikkat et kendinee iyi hiseetmiyosan yat uzan birazcık belki geçerr:teselli:
aynı sekılde benımle doktorumun asıstanı ılgılenıyo sonra doktorum gelıyo
aynen nurcum özellıkle sabahları karnım kasıldıgında dayanıllmaz bı sancı gırıyo kasıklarıma en az 2 dakıka fecı bısey
biraz ev süpürmüştüm süpürge mi zorladı acaba ya eşimde evde değil şimdi arayıp telaşlandırmakta istemiyorum biraz uzanayım bariKendini yoracak bişey yapmış mıydın?
Doktorunun değişik bir stili varmış.İlk kes duydum bunu. Eğer sen rahatsan sorun yok.
Sor canım merak ettim.
Benim dr da 38. hafta demişti aslında ama belki 38'de doğuracam di mi? Havalar ısındı ya bi de ben yerimde hiç durmuyorum. O yüzden erkene alabilirim doğumu. İnşallah 40'a kadar durur da azıcık tatil yaparım evde.
Şimdi tamam odada onu giydirdiklerini biliyorum ama ameliyathanede sezeryanda kesik olayından dolayı komple çıkarmış oluyolarmı yoksa üstündemi kalıyo orda takılıyorumCADIARZU
ya ben de daha almadım , bi türlü karar veremedim .. sanırım ya büyük , çok gözlü siyah-kahve-kırmızı gibi renklerde alelade çantalardan alıcam yada Avvio ' dan alıcam .. onun odelleri daha kullanışlı , yanındaki biberon aparatı da çıkartılabiliyor sonra ..
geçmişler ossssun kaydirigubbakcemile2
dediiime geldin dimii , neden daha önce yaptırmadıysam demişsindir kesin yerimseniben
ilsucum ben de aldım dr.brown's 2li bir de nuby doğal dokunuş serisiden 1 biberon aldım , o da çok iyi ikinci bir biberon alma düşüncen varsa değerlendir derim yerimseniben
iyi günlerde kullanmak nasip olsun aldıklarının hepsini ...
git güselim git valla büyük kolaylık .. ama şimdiye kadar jilet yapmış ve son ayında olan hamile bayanlara pek yapmıyorlar haberin olsun ..