2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Selam kıslar katılım full süper ben pek katılamadım işleri toparlıyoruz herkes iyidir umarım kaydirigubbakcemile2

hürrem dün evdeydim dinlendim tatlım bugünde işleri toparlıyoruz belki bu hafta son olucak çalışma durumum ctesi doktor kontrolde belli olucak o yüzden katılamıyorum sürekli canımcım

Hakıkaten hesaplı olmuŞ ya hangı sıte o mÜsaıt olduĞunda bı yollasanda gÖz atsam

Hoşbulduk elifcim
Dr.Browns biberondan bahsediyosunuz ben çok beğendim bakalım kullandığımızdada memnun kalırız inş.
Bayağı araştırdım en uygun olan siteden aldım bayağı uyguna geldi yedek başlıklarıda olması çabası bebek biberon kullanmayı bırakacak yaşa kadar emzik koymuşlar numaralandırmışlar birde ona göre kullanıyosun emziklerizemuszemus

hürrem dün evdeydim dinlendim tatlım bugünde işleri toparlıyoruz belki bu hafta son olucak çalışma durumum ctesi doktor kontrolde belli olucak o yüzden katılamıyorum sürekli canımcım

HADİ YA SENDE Mİ ÇIKIYORSUN ARTIK İZNE BENİM PATRONUN HALA UMRUNDA DEĞİL BEL AĞRISI ÇEKİYORUM ÇOK OTURMAKTAN AYAKLARIM DAVUL GİBİ OLUYO BENİ ZORLUYO ADAM ARTIK OLMAZSA ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BİŞEYLER UYDURUP GELMİYCEM benneyaptımki

hürem benimde ayaklarım son 1 haftadır şişmeye başladı masanın altına koli koydum üzerine uzatıyorum sende öyle bi çözüm bul canım sarkıtma sakın o yüzden çok şişiyo altları yanıyo o zaman
doktor çalışma dedi felan desen çünkü bende en fazla 37. haftama kadar çalışıcaktım 1 hafta önce çıkmış olucam en kötü gerçi müdürüm bana hiç zorlama bugünden çık istersen diyo ama ben sonrasında kullanmak istediğim için geliyorum yoksa zorlamıyolar saolsunlar:1hug:

Ne demek elifcim bulduğumuz kampanyalar hepimiz faydalanması için hamiş kardeşliği :1hug:

ılsucum teŞekkÜrler baktım Şımdı adresten

bende koyuyorum canım ayaĞımın altına kutu falan ama ıdare etmıyo artık benı sanırım kılomda tetıklıyo resmen ŞıŞlıkten Çatladı bıleklerımde kırmızı kırmızı karnımdakı gıbı Çızgıler oluŞtu sıcaĞında etkısı var tabı

hürremicm aynen oturmaktan ayaklarım şişiyor resmen
evdeyken hiçbiyerim şişmiyor .
sen daha ağırlasırsan bir bahane bulursun güzelim .heran gelebilir zaten denin bebeiş

hürremicm aynen oturmaktan ayaklarım şişiyor resmen
evdeyken hiçbiyerim şişmiyor .
Sen daha ağırlasırsan bir bahane bulursun güzelim .heran gelebilir zaten denin bebeiş

4 gözle doğumu bekliyorum canım zaten evde dinlenmek için annemde dalga geçiyo bebişin olunca görürsün dinlenmeyi diye

hoşgeldin ama denk gelemedik hakkaten sen nerlerdesin
günaydın kızlarr
şikayetler hat safhada valla bizde dün gece bulantılarla uyandık midemden şikayetim yok çok şükür ama ara ara böyle nöbetler gelir oldu
çok geçmiş olsun canım son ay oluyomuş öle katlanacaz bunada napalım
inşallah güzel haberlerle dönersiniz canım
ben ilk doğumda 28 kilo aldım eşimde görsen zayıfffff ben yanında tambi yarma gibiydim oda benle çok dalga geçerdi bende takmazdım valla hamileyiz sonuçta
ama sonrasında vermezsen bak ozaman takmalısın ozaman haklılar çünkü oyüzden şimdiden ne derse desin boşver
kızlar benimde şu yalancı sancılarım gidrek çok sık olmaya başladı

artık devamli göbeğim top oluyor ve nefesim kesiliyor

eşim 2 hafta içinde doğar diyor

iyice heyecan ve korku bastı
demek o onlar kasılma hemi bende bebek toplanıyop sanıyodum ama genede sayıyodum 3 ü geçmedi hiç ve düzenli değil
maşşşallllllaaaaaaah bidaha söleme nazarımız heran değebilir bak benden demesi
ben ilkini normal doğurdum canım ama malesef suni sancıylaydı bağrınmaktan bebk hareketlerini anlamıyosun sadece kafasını iyice çıkarmaya çalışıyo onu anlayabiliyosun sonrasında geliyo zaten
güle güle kullanın inşallah canım maddi durumun iyiyse iyi etmişsin çünkü belli bi zamana gelince baston şart oluyo öteki hantallar taşınmıyo
canım ben sana bide bişi soracam senin aldığın cibinlik nekadardı çileğin sitesine baktım ama ölebi model yoktu
canım ben memleketten 75e aldım
aynısı burda bi mağazada 110 tl canım çok imrendim ama benim zaten beişiğim sallanıyo bidaha gerek yok zaten
çiçeks nerde kızlar bilginiz varmı göremiyorum ben onu
izne ayrıldı canım

hoşgeldin acıdı mı:)

nasıl cnm memnun kaldın mı?

hoşgeldın canım gecmıs olsun ılk kezmı yaptırdınkaydirigubbakcemile3

BENDE O BİBERONDAN ALDIM CANIM ÇOK METHETTİLER BAKALIM NASIL ÇIKACAK GÜLE GÜLE KULLANIN

KİKOLEYİM HADİ GEÇMİŞ OLSUNN:jeyyar:

teşekkürler kızlar
aslına bakarsanız ben kendi kendime daha çok can yakıyomuşum yada ben biraz kastım kendimi anlamadım
ama konuşa konuşa bi güzel halletti sağolsun
ve hakkatende biz işkence çekiyomuşuz kolayı varken valla iyiki gitmişim

senden destek aldım bende gidicemm yarın veya cumartesi gitmeyi düşünüyorummdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…