- 8 Mayıs 2007
- 6.143
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
huricim canım ya korseyi kaça almıştın sen bende almayı düşünüyorumda
saol canımmm inşallah bidaki doğum zamanıma denk gelirkikoleym güle güle kullan canım
senden destek aldım bende gidicemm yarın veya cumartesi gitmeyi düşünüyorummdelikafadulden
ay geçmişi yarım yamalak okudum yazacak halim yok hepinizi seviyorum
ay geçmişi yarım yamalak okudum yazacak halim yok hepinizi seviyorum
saol canımmm inşallah bidaki doğum zamanıma denk gelir
git valla kız süper bişiymiş
ıg oram ıg buram ayna karşısında hem bide senin o göbüşle jilet bile zor olur anamcım git yat yarım saat bile sürmüyo ve okadarda acımıyo
:teytey:
saatler olsun vallaha çok güzel bişey oluyor opuyorumnanaktansaol canımmm inşallah bidaki doğum zamanıma denk gelir
git valla kız süper bişiymiş
ıg oram ıg buram ayna karşısında hem bide senin o göbüşle jilet bile zor olur anamcım git yat yarım saat bile sürmüyo ve okadarda acımıyo
:teytey:
aslında değilim hastayım diyipte kendimi böyle düşürmek istemiyorum iyiyim hasta değilim sadece hamişim sırnaşık şey zorlanıyorum bazen kalçam acıyor karnım kaslıyor karnım acıkıyor falan filan gibi halsizlikler yani havalardan heralde kaydirigubbakcemile5hasta mısın canım neyin var
bizde seni seviyoruzzzzzzzopuyorumnanaktan
kızlarr evinizde vantinatör kullanıyomusunuz benim evim fazla sıcak değil ama ben yanıyorum resmen acaba alsam uyumamda faydasını görürmüyüm daralıyorum resmen yaa:ecrin_bebek:
kızlarrrrrrr geldim
hemide yaptırıp geldim
Ya ben de duymuştum. ALışkın olmayanlar hamilelikte ağda yaptırmamalıymış. Gerçekten doğumu tetikleyebiliyormuş. Ne kadar doğru bilmem.ben ilk defa gidicem kendimi kesin çok kasarım:) ordan doğuma dermişim
ipeğimu ne hbr canımcım geçmiştemisin sonra okursun gel accık iki lafın belini kıralımkaydirigubbakcemile5
aşk olsun gaydincim bizim muhabbet sarmıyomu küstüm şimdi sana hıhsenağlama
ben yatak odamda kullanıyorum canım , naapiim uyuyamıyorum yoksa :sm_confused:
Ben de yaptırdım. Cumartesi kontrole hazırım. Bu sefer de çatı muayenesi yapmazsa zorla yaptıracam. İkidir kendimi parçalattırıyorum da. Neyse bu sefer kazasız belasız atlattım.
Ya ben de duymuştum. ALışkın olmayanlar hamilelikte ağda yaptırmamalıymış. Gerçekten doğumu tetikleyebiliyormuş. Ne kadar doğru bilmem.
Geldim geldim. Zaten sayfa çok birikmemiş. Bir taraftan yemek yapıyorum bir taraftan sizi takip etmeye çalışıyorum.
ya benimde alttan muane için erkendi ama neolur neolmaz diye yaptırdım bende salı sabahtan gidicem inşallahBen de yaptırdım. Cumartesi kontrole hazırım. Bu sefer de çatı muayenesi yapmazsa zorla yaptıracam. İkidir kendimi parçalattırıyorum da. Neyse bu sefer kazasız belasız atlattım.
Ya ben de duymuştum. ALışkın olmayanlar hamilelikte ağda yaptırmamalıymış. Gerçekten doğumu tetikleyebiliyormuş. Ne kadar doğru bilmem.
Geldim geldim. Zaten sayfa çok birikmemiş. Bir taraftan yemek yapıyorum bir taraftan sizi takip etmeye çalışıyorum.
Ay deme öyle. Kız kırk yılın başında bana bir laf attı:))