- 8 Mayıs 2007
- 6.143
- 6
kızlar ya bugün kasıklarım ağrıyor
hayırdır canım ağır bişeymi yaptınn dikkat et kendinee iyi hiseetmiyosan yat uzan birazcık belki geçerr:teselli:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hııı anladım şimdi benim her gittiğim doktorun yanındaki kızlar önceden hazırlıyolar doktor öle gelip bakıyo biraz iç çamaşırımı indirip içine peçete sokuyolar kirlenmesin diye sonra kız jeli sıkıp bırakıyo doktorda öle geliyo elle muane olmadım daha
dilara bebeklerin kafaları döndüğü için aşağılarada bakıyo evet benimde bayağı aşağıya açıyo hemşire kız artık öyle son zamanlarımız dayan kaç muayne kaldıki şunun şurasındakaydirigubbakcemile3
evet kızlar son gıttıgımde yan yatırarak baktı yanı bundan sonra öyle bakıcak
kikolecim aşk olsun sizle konuşmuyomuyuz ipeğimuyu herzaman yakalayamıyoruz bide onla aramızda az gün farkı var sorucaklarım vardı ona ondan gelsin geçmişi okumasın dedim canım benimmmvereliniortak
Doktorunun değişik bir stili varmış.İlk kes duydum bunu. Eğer sen rahatsan sorun yok..
canım şimdi usg masasına yatıyosun yaa ben normal indiriyorum göbeğimin altına kadarr ama doktor eliylee göbeğimin muayne ediyo sağdan soldan sonrada jel sıkıyo yaa iç çamaşırımı ittiriyoo aşağı ayy benim doktor sağık dicem ama naniknanik adamın bir sürü kapıda yığılı hastaları var zaten kızımıda ondan doğum yaptımm alkisalkisalkis
ipeğimu kasılmaların oluyomu bende başladı doktor artık doğum olsada normal 36. haftanın içindesin dedi ctesi kontrole gidicem nst yede bağlıcaklar bakalım ne çıkıcak :1shok:
dr.lar bu konuya çokta dikkat ettiğini sanmıyorum..bakmıyorlar bile..gittiğim dr.lar oraya kadar indirmiyorlar bile..başka bi topikte okumuştum bi hamişte orayı aldırmayı dr yasaklamış,uzadıkça makasla kesiyorum diyordu..dedğin gibi sırada okadar hasta varken bide onunla ilgilenmezler yerimseniben
Kıslar sezeryanda üzerinizde kıyafet oluyomu ameliyathanede sanırım hepsini çıkarıyolarmuş o giydirdikleri yeşil elbiseyide doğrumu??
opuyorumnanaktankikolecim aşk olsun sizle konuşmuyomuyuz ipeğimuyu herzaman yakalayamıyoruz bide onla aramızda az gün farkı var sorucaklarım vardı ona ondan gelsin geçmişi okumasın dedim canım benimmmvereliniortak
Kıslar sezeryanda üzerinizde kıyafet oluyomu ameliyathanede sanırım hepsini çıkarıyolarmuş o giydirdikleri yeşil elbiseyide doğrumu??
kızlarr size bişey sorcamm yaa şimdi göbek şiştii usg masasına yatıyoruzz yaa benim doktorr iyice indirtiyoo aşağı kadar nerdeyse tamammen ortada gibi benim mal meydandadelikafadulden size nasıl bakıyolarr
sezaryanda ilk önce odana alıyolarr serum takıyolarr 1 şişe serumu 15 dakikada yediriyolar sana:) sonra hemşire geliyo senle ilgili sorlar soruyoo forum doldurtuyo ve bi hemşirre geliyo kafana yeşil bone geçiriyo üstünü soyuyo donuna kadar hiç bişey kalmıyo yeişl elbiseyi giyiyosun arkadan yırtmaçlı çıt çıtlı rahat bişeyy ve 2 kişi geliyo srni ameliyat sedyasine alıyolarr doğru ameliyata giriyosun bu kadar amelyattan çıkıncada 1 serum yemiştim koca bi şişee sonrasında ağrılar baş etme çabası başlıyovereliniortak