2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

kikoleym güle güle kullan canım
saol canımmm inşallah bidaki doğum zamanıma denk gelir
senden destek aldım bende gidicemm yarın veya cumartesi gitmeyi düşünüyorummdelikafadulden

git valla kız süper bişiymiş
ıg oram ıg buram ayna karşısında hem bide senin o göbüşle jilet bile zor olur anamcım git yat yarım saat bile sürmüyo ve okadarda acımıyo
:teytey:

benimde tekrar zamanı geldi de kendimi kasıp sancılanmaktan korkuorum ama haftaya mecbur gidecem

ipeğimu ne hbr canımcım geçmiştemisin sonra okursun gel accık iki lafın belini kıralımkaydirigubbakcemile5

saatler olsun vallaha çok güzel bişey oluyor opuyorumnanaktan

hasta mısın canım neyin var
aslında değilim hastayım diyipte kendimi böyle düşürmek istemiyorum iyiyim hasta değilim sadece hamişim sırnaşık şey zorlanıyorum bazen kalçam acıyor karnım kaslıyor karnım acıkıyor falan filan gibi halsizlikler yani havalardan heralde kaydirigubbakcemile5

bizde seni seviyoruzzzzzzzopuyorumnanaktan

:hooray:

kızlarr evinizde vantinatör kullanıyomusunuz benim evim fazla sıcak değil ama ben yanıyorum resmen acaba alsam uyumamda faydasını görürmüyüm daralıyorum resmen yaa:ecrin_bebek:

ben yatak odamda kullanıyorum canım , naapiim uyuyamıyorum yoksa :sm_confused:

kızlarrrrrrr geldim
hemide yaptırıp geldim

Ben de yaptırdım. Cumartesi kontrole hazırım. Bu sefer de çatı muayenesi yapmazsa zorla yaptıracam. İkidir kendimi parçalattırıyorum da. Neyse bu sefer kazasız belasız atlattım.

ben ilk defa gidicem kendimi kesin çok kasarım:) ordan doğuma dermişim
Ya ben de duymuştum. ALışkın olmayanlar hamilelikte ağda yaptırmamalıymış. Gerçekten doğumu tetikleyebiliyormuş. Ne kadar doğru bilmem.

ipeğimu ne hbr canımcım geçmiştemisin sonra okursun gel accık iki lafın belini kıralımkaydirigubbakcemile5

Geldim geldim. Zaten sayfa çok birikmemiş. Bir taraftan yemek yapıyorum bir taraftan sizi takip etmeye çalışıyorum.

ben yatak odamda kullanıyorum canım , naapiim uyuyamıyorum yoksa :sm_confused:

sırf uyumak derdine aldırıyorumm yoksa hiç sevmem normalde klimalı yerde bile durmam ama bunalım geçiriyo insan bu yüklee dimi canım:)

şansımı denicem vallahi pazartesi kontrolüm var mecbur temizlenmem gerek:icecream:

ya benimde alttan muane için erkendi ama neolur neolmaz diye yaptırdım bende salı sabahtan gidicem inşallah

bu arada o işi bende duydum ağdaya alışkın olmayanlar gebelikte yaptırmamalıymış ama ben 5 senedir yapıyodum zaten
Ay deme öyle. Kız kırk yılın başında bana bir laf attı:))

bana ne banane dicem işte küstüm küstüm:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…