2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

aynı sekılde benımle doktorumun asıstanı ılgılenıyo sonra doktorum gelıyo

dilara bebeklerin kafaları döndüğü için aşağılarada bakıyo evet benimde bayağı aşağıya açıyo hemşire kız artık öyle son zamanlarımız dayan kaç muayne kaldıki şunun şurasındakaydirigubbakcemile3

ipeğimu kasılmaların oluyomu bende başladı doktor artık doğum olsada normal 36. haftanın içindesin dedi ctesi kontrole gidicem nst yede bağlıcaklar bakalım ne çıkıcak :1shok:

dr sonuçta bişi olmas:)) gamzecim dediğin gibi kafaları aşağıda olduğu için aşağıda işleri daha cok oluyordelikafadulden

olabilir canım yattığımda eliylee bastırarak göbeğimi yokluyoo sanırım bebişin nerde olduğunu anlamaya çalışıyoo pazartesi gidicem bakalım bi daha ne zaman çağıracak alkisalkisalkis

kızlar ya bugün kasıklarım ağrıyor

Kendini yoracak bişey yapmış mıydın?

evet kızlar son gıttıgımde yan yatırarak baktı yanı bundan sonra öyle bakıcak

Doktorunun değişik bir stili varmış.İlk kes duydum bunu. Eğer sen rahatsan sorun yok.

kikolecim aşk olsun sizle konuşmuyomuyuz ipeğimuyu herzaman yakalayamıyoruz bide onla aramızda az gün farkı var sorucaklarım vardı ona ondan gelsin geçmişi okumasın dedim canım benimmmvereliniortak

Sor canım merak ettim.

Kıslar sezeryanda üzerinizde kıyafet oluyomu ameliyathanede sanırım hepsini çıkarıyolarmuş o giydirdikleri yeşil elbiseyide doğrumu??

dr.lar bu konuya çokta dikkat ettiğini sanmıyorum..bakmıyorlar bile..gittiğim dr.lar oraya kadar indirmiyorlar bile..başka bi topikte okumuştum bi hamişte orayı aldırmayı dr yasaklamış,uzadıkça makasla kesiyorum diyordu..dedğin gibi sırada okadar hasta varken bide onunla ilgilenmezler yerimseniben

ipeğimu kasılmaların oluyomu bende başladı doktor artık doğum olsada normal 36. haftanın içindesin dedi ctesi kontrole gidicem nst yede bağlıcaklar bakalım ne çıkıcak :1shok:

Herkesin bahsettiği türde kasılmam yok. Arada bebek kendini kastığı için nefesin daralıyor karnım taş kesiyor. Ama ben pozisyon değiştirince veya hareket edince o da hareketleniyor ve kasılma geçiyor. Ben de bu cumartesi nst'ye girecem. Artık bebek doğum kanalına inmeye başlıyormuş. Hayırlı diyelim canım. Ne zaman izne çıkıyorsun? 1 hafta daha mı çalışacaksın?

kikoleyim gecelik için adres ben istedim canım
bir gecelik bide pijama almıştım şimdi içim rahat değil 1 tane daha almak istiyorum
ama sıcakta dışarı çıkasımda yok netten alacağım

annecik gönderdim canım tel geldi çıkmştım

ipeğimu çatı muayenesi son iki hafta kala yapıyorlar daha önce yapılan sağlıklı sonuç vermezmiş
hatta çoğu dr sancın tutup doğuma gidince bakma taraftarı

yuhh ben utanırım neden aldırmayı yasaklamıskı cok ılgıncCADIARZU

Kıslar sezeryanda üzerinizde kıyafet oluyomu ameliyathanede sanırım hepsini çıkarıyolarmuş o giydirdikleri yeşil elbiseyide doğrumu??

sezaryanda ilk önce odana alıyolarr serum takıyolarr 1 şişe serumu 15 dakikada yediriyolar sana:) sonra hemşire geliyo senle ilgili sorlar soruyoo forum doldurtuyo ve bi hemşirre geliyo kafana yeşil bone geçiriyo üstünü soyuyo donuna kadar hiç bişey kalmıyo yeişl elbiseyi giyiyosun arkadan yırtmaçlı çıt çıtlı rahat bişeyy ve 2 kişi geliyo srni ameliyat sedyasine alıyolarr doğru ameliyata giriyosun bu kadar amelyattan çıkıncada 1 serum yemiştim koca bi şişee sonrasında ağrılar baş etme çabası başlıyovereliniortak

kikolecim aşk olsun sizle konuşmuyomuyuz ipeğimuyu herzaman yakalayamıyoruz bide onla aramızda az gün farkı var sorucaklarım vardı ona ondan gelsin geçmişi okumasın dedim canım benimmmvereliniortak
opuyorumnanaktan

benim kız kardeşim özelde sezeryan olduğu zaman o önlükle çıkmıştı geri
kimileride diyoki tamamen çıkarıyolar çünkü sezeryanda kalp narkoza dayanamazsa felan (allah korusun )bi ihtimal yani kalp masajı için çıkarıyolarmış hani hali hazırda olsun diye

kızlarr size bişey sorcamm yaa şimdi göbek şiştii usg masasına yatıyoruzz yaa benim doktorr iyice indirtiyoo aşağı kadar nerdeyse tamammen ortada gibi benim mal meydandadelikafadulden size nasıl bakıyolarr

Benim doktorum hemşiresi hazırlıyor ultrasona. Kasıklarıma kadar indiriyordu hep. Şimdi göbek büyüdü daha üstten bakıyor. O yüzden eskisi kadar aşağı indirtmiyor.
Ama artık sizin bebişler iyice aşağı indikleri için indirtiyor olabilir.

nefret edıyorum o yesşil önlükten zaten dogumhane buz gıbı oluyo tıtrıyosun resmen :dilcikar:
gercı ozaman kısın dogurmustum ben sımdı yaz klımalı super vallazemuszemus

kürtaj olurken o arkada çıtçıtlı şey giyinmiştim çok rahat kolaylıkla giyilir çıkartılır cinsten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…