2009 Şubat Anneleri

sibellas maşallah olsun o bebişe..ne şeker, ne tatlı bişi ya...41 kere maşallah..allah nazarlardan saklasın..darısı başımıza..
 

İnanmıyorum:1shok: ben bile heycanlandım, darısı bizlerin başına çok sabırsızlanıyorum artık yaa
 
kızlar yaa netten emzirme atleti siparişi vericem ama kaç beden vereceğimi şaşırdım.göğüsler çok büyürmüki acaba emzirme döneminde.normalde 80 beden kullanan biri kaç olur sizce.85 alsam iyimi.ama atlet alıcam farkedermi acaba.alanlar nasıl aldı??
 
kızlar ben de size minik kuzumun resmini gönderiyorum. umarım başarırım.

maşallah ona tanrım nasıl guzel bişe o..allah analı babalı buyutsun guzel yazılar yazsın..galiba sana benzıyor.ayyy nasıl guzel duygudur darısı basımıza.asker gıbı gun saymaktan yoruldum..
 

hayatım 90 dan aşağı alma derim...bu arada emzirme atleti almayanlara bir önerim var...ben salı pazaraından hamile atletlerinden almıştım 3 renk...emzirme atletlerine bende baktım internetten 20 ytl hemen hemen...3 tane alsan 60 ytl..hemen çözüm yarattık annemle...o almış olduğum hamile atletlerini emzirme atletine çeviriyoruz...annem tuhafiyeden çıt çıt aldı..askıları kesip çıt çıt dikiyoruz...hamilelik sonrası kullanılmayacaktı nasıl olsa o ateletler..böylece değerlenmiş oldu...aklınızda bulunsun...
 
meraba kizlar saolun desteginiz icin anca geldik ewe ,islerimizi halettik bizim tahmin ettigimizden cok cok kolay gecti :)))

sibellas cnm massallah bebisine cok cok tatli rabbim onu nazarlardan korusun Anali babali büyütmek naspi etsin ins.
bebisimkayra cnmmmmm inanmiyorumm yaaaaaa nasil heyecanlandim sag saglim al bebisini kucagina ins. :))))
 

canım geceliğimi değiştirmek için gittim hazır dışarı çıkmışken drumada uğradım zaten drumun yardımcısı arkadaşım misafirliğe gelicek bugün hem onu sorayım dedim uğradım yanına.. drum o bitek doğum başlayınca belli olcak baharcım yani tamamen senin sancılarının şiddetine bağlı, açılman olmazsa veya çok yavaş ilerlerse bebeğide senide riske atamayız başka yol düşünürüz dedi..
sanırım doğru 3buçuğu çıkaran 4 düde çıkarır yeterki sancı ve açılma olsun..
 

ohh be güzelim çok sevindim o kadar sıkılıyodun üzülüyodun bak hiçte zor olmamış..sositososito
 
bu arada benim son gittiğimde doğum tarihimiz 2 şubat çıktı eğer öyleyse sadece 11 günümüz kaldı..
bide son günler geçmez diyolardı aslında tam tersiymiş su gibi geçiyo her uyandığım yeni gün tedirgin geçiyor hep eksik bişey kaldımı diye düşünüyorum..
 
bebiş bugün kaburgalarımla oyun oynuyor sanki( çok canımı yakıyo yaaa..-tatlicadiarzu-
 
iyiakşamlar kızlar bugün ben bittim resmen annemle temizlik yaptık ben ufak tefek şeyleri yapmama rağmen sanki bütün evi ben temizlemişim gibi yoruldum camlar silindi perdeler yıkandı büyük işler bitti çok şükür allah razı olsun annemden o olmasa ben napardım bilmiyorum kaynana yeni geldi geçti tvnin başına gidene kadar kalkmaz artık klava:klava:
 
sibellas oğlun çok yakışıklı maşşllah allah analı babalı büyütsün uzun ömürlü olsun
 
Beyaz Bulut merhaba..

Gokmen bey hastasıyım bende.. Nasıl gıdıyor.. Gokmen beyle dogum seklı hakıında konustunuz mu?
 
Beyaz bulut dün bizde salonu temizledik eşimle. Sadece arkasında dolaştım hiç birşey yapmadığım halde en çok ben yoruldum. Çok zorlanıyorum artık. Allah sabır versin kaynananla. klava:
 
kizlar bende bitiyorum yorgunluktan aslinda dün gece saat 2 bucuk gibi uyudum sabahta 5 gibi uyandim nasil yorgunum anlatamam ,simdi uyusam gece kakicam biliyorum offfff düzen kalmadi yaa
ben bebisimi özledimmmm delikafadulden
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…