merhaba arkadaslar sıteye yenı uye oldum bende ınsallah subatta dunya tatlısı bır kız annesı olacam ...benım sızlere bı sorum olacak bu hafta doktorumla gorustum 33 haftalık hamıleyım ama bebısım 1,910 gr doktorum bana mınık melegımın normalden 2 hafta gerı oldugunu ve kucuk dogacagını soyledı bu benı cok tedırgın ettı 33 haftada bebegın normal agırlıgı yaklasık olarak ne kadar olmalı sımdıden tesekkur edıyorum
kızlar bende bugün doktordaydım yine...nst ye girdim...herşey yolunda...sancı filan çıkmadı...ultrasonda benim oğlan 4400 gr. çıktı teyzeleri...gerçi doktorum son haftalarda yapılan ölçümler git gide yanlış çıkar dedi...yarım kilo yanlışlık payı koysak 3900 gr. a geliyor...ben bu çocuğu doğuramayacağım sanırsam...ille de epidural diyor doktorum...sanırsam epidural sezaryana karar verdim iyice...31 ocak da doğuma gireceğim inşallah...tam 3 hafta var...37. hafta da doğurmuş oluyorum...inşallah bende sibel gibi sağlıkla atlatırım bu işi...
cimcime verdiğin bilgiler beni rahatlatmadı ürküttü yaaa
doğum yaklaştıkça daha da korkmaya başladım normal doğumdan, ya dayanamazsammmm
ya bebeğimi oksijensiz bırakırsammm
ama normal doğumdan da vazgeemiyorum nasıl bir içgüdüyse bu anlayamadım
Güzelim artık hepimizde uyku problemi var. Bebeğin hareket etmiyorsa tatlı bir şeyler ye bakalım bir de müzik dinlet ben öyle yapıyorum. Dinlen evin içinde de fazla dolaşma.günaydın kızlar bugün gözlerimin altı bile şiş.hiç rahat bir uyku uyuyamadım bugün,dün akşamdan beri bebeğim az hareket ediyor hissedemiyorum hareketlerini grip olduğumda da böyleydi doktor da endişelenmişti adam da kafamı ona taktım sol tarafa yatıp dinliyorum ama sanki önceki gibi değil sizinkilerin nasıl hareketleri önceden balık gibi kayardı şimdi hissdemiyorum bana bir bir akıl verin sizce doktorumu arayayım mı
ben de dalin in yumuşatıcısını kullandım, ondan mı yoksa deterjandan mıdır bilimiyorum ama evim bebek gibi koktu, kaldırdım yıkadıklarımı, aradan 2 hafta geçmesine rağmen hala mis gibi kokuyorlar,
battaniyelerini yıkamaya kıyamıyorum yaa, ya bozulursa diye, ama yıkamazsam içim rahat etmeyecek
uyku setini de yıkamam şart