kızlar slm geldik sonunda anca.nihayet kafama uygun karyola buldum.aldık eşim monte ediyor.içinede uyku seti aldım.işi bitsin resmini koyarım
iyi geceler kızlar,bugün çok fazla katılamadım size,hem arkadaşlar vardı hemde kociş sürekli pc başındaydı bende ara ara baktım ama cvp yazacak kadar fırsatım olmadı.anca bizimki yatmaya karar verince alabildim:jeyyar:
dilekcim valla sıkma canını hepimiz aynıyız,hatta ben senin yazını görünce hemen benimkine okuttum oda ''inanmıyorum size ya,hepinizmi böylesiniz'' dedi güldü.napcaz biz sizinle birbirinizi gaza getirmeyin diyor,bende bizi anlayın yeter dedim.yakında benimkide karısı KK'ya üye olan erkekler kulubu kurcak bu gidişledelikafadulden,
ii akşamlar arkadaşlar ne zamandır girmiyorum ama iyiyim.düm kontrolüm vardı doğum tarihini belirledik 02-02-2009 olacak tabi bizimki acele etmezse.oğlum 2800 gr.olmuş
iyi geceler kızlar cimcimecim teşekkür butonu olmadığı için yazdıklarına teşekkür edemedim.bebeğimin hareketlerini takip ettim çok dikkatli bir şekilde elimin altına gelip orayı sivriltir gibi yapıyor sonrasında çekiyor sanırım bunu eliyle ya da dirseğiyle yapıyor ama çekerken pek hissedemedim eskisi değil annem çocuğun yeri daraldı normaldir diyor ama ben biraz kutluyumdur yarın da takip edeceğim olmazsa giderim doktora
kızlar iyi geceler hepinize inşallah kocaman göbüşümüzle ağrıyan belimiz sırtımızla,şişen parmaklarımızın sızısıyla uyuyamadığımızda bebişlerimizin hayali yetişir imdadımıza ve uyuyuveririz benim bu gece bu hayale çok ihtiyacım var zira çünkü ağrılarım bugün gene çok formunda.
kızlar ya birşey soracağım yatmadan aklıma geldi bebişlerimize aldığımız yeni şeyleri yıkama konusunda annem gerek yok diyor ben de yıkayalım herkes yıkamış dedim arkadaşlardan yıkanmasa ne olur aranızda yıkamayan var mı
kızlar ya birşey soracağım yatmadan aklıma geldi bebişlerimize aldığımız yeni şeyleri yıkama konusunda annem gerek yok diyor ben de yıkayalım herkes yıkamış dedim arkadaşlardan yıkanmasa ne olur aranızda yıkamayan var mı
canım benim yıkamadan olmazki onların cildi çok hassas.giysilerin üretildiği,paketlendiği atölyeleri bi düşünsene nasıl pislik vardır.ee sonuçta el değiyor tüm işlemlerinde,hadi üretim aşamasını geç mağazada bile bin türlü insan gelip elliyor.şahsen ben kendi giysilerimi bile ilk aldığımda sudan geçirip giyiyorum.aman sonuçta makina yıkıcak hayatım atıver gitsin:CüvCüv:
cnm mutlaka yikanip ütülenmesi gerek bebek esyalarinin
biz onlari yeni alsakta onlar magzada yere düsüyorlar arabalarinin yolun tozu dumani üstlerine siniyor
hijyenik olmasi icin en iyisi yika ve ütüle .....