2009 Şubat Anneleri

benim oğluşum balık burcu olucak erken gelmeye karar vermezse tabii.....
umarım çok melankolik bir çocuk olmaz :1no2: gerçi bende balık burcuyum ama karakter ve yaşam koşulları etkiliyor zannedersem :uhm:

SSASLAN canım meleğini allah size bağışlasın çok tatlı maşallah, bakmaya doyamadım :nazar: allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin:Saruboceq:

nestlecim senin bebişide nasıl merak ediyorum bi bilsen,doğuma kadar ne kadar olcak bu tosuncuk.canım benim ya ben şuncacık veleti taşırken zorlanıom,senin yerinde olsam yataktan kalkamam heralde,Allah kolaylık versin hayatım:)

hayatım valla ağırlaştım iyice ama zaman yaklaştıkça işler çoğalıyor...birçok şeyi organize etmem gerekiyor...bugün temizlikçi aldım...bir de ayın 29 unda alacağım inşallah...doğum öncesi buzluğa yemek hazırlamak lazım...doğuma şehir dışından gelecek akrabalar için yatma organizasyonu yapmak lazım...çocuğun odası geldi şükür...buz gibi havada camlar açık havalanıyor...herhalde bir 10 gün daha camlar açık kalacak...tatlı telaşlar bunlar...bir de bir lokma uyku uyuyabilsem..nerdeeeee:KK43:((

cnm benim gözün aydin sezeryan tarihini almissiniz hihoyyyt :nazar:
massallah tosuncuguna :nazar:
ins. sende saglikla alirsin melegini kucagina hayatim :Saruboceq:
bakalim ücüncü siradami olucaksin yoksa senden önce dogum yapan olucakmi :CüvCüv: :1hug:

sağol canım iyi dileklerin için...sağlıkla doğsunlar da artık tarihi filan önemli değil..çoğumuz zaten riskli haftaları atlattık...35. hafta itibariyle rahatız bir nebze daha...bekliyoruz tosunu bakalım....

nestle maşallah oğluna şimdiden neredeyse 4,5 kilo olmuş, tosun tosundelikafadulden

bence de sen böyle giderse normali falan düşünme, yani o ağırlıktaki bir bebeği orandan çıkarken düşünemyorumkafamçokkarıştı

neden 37. haftanda doğuruyorsun, gelişim tamamlandığı için mi?

vallahi tek tek yumurtlamaya başlıyorsunuz kızlar :eek:ben herzamanki gibi listenin sonlarında olacağım sanırım:roflol::roflol:

hayatım 37. haftada organ gelişimi tamamlanıp, yağ dokularının 40. haftaya kadar artması bekleniyor...o 3 haftalık beklemeye bizde gerek yoık...çünkü bizimki yağını filan çoktan halletti...organ gelişimi tamamlandıktan sonra, daha da kilolanıp hem kendini hem beni iyice yormadan doktorum alacak bebeği inşallah...kısmet bekliyoruz bakalım...

kızlar slm geldik sonunda anca.nihayet kafama uygun karyola buldum.aldık eşim monte ediyor.içinede uyku seti aldım.işi bitsin resmini koyarım

delikafadulden gözün aydinnnnnnn saglikla güzel günlerde yatsin huzurlu huzurlu misil misil uyusun inssallahhhhhhhhh hihoyyyt hihoyyyt hadi esin monte etsinde teyzeleri fotograf bekliyor delikafadulden delikafadulden :nazar:

İyi akşamlar kızlar nasılsınız. Ben çok sıkılıyorum. Bugün biraz dışarı çıkalım dedik. Gittiğimize pişman oldum. Zorla yürüyorum. Gezmek istemedim. Birde eşimle tartıştık aman son günler çok alıngan oldum. Akşam olalıdan beride oturuyorum eşim bilgisayarda oyun oynuyor. Annemleri çok özledim. Keşke Ankarada olsam şimdi en azından sohbet edecek birileri olurdu.
Bir arkadaşımı aradım bugün bana dediki senin yüzünden kimse çocuk yapmayacak herkesin gözünü korkuttun. Okulda hep seni konuşuyorlar dedi. Bir daha çocuk yapma sen eşine yazık dedi. Çok üzüldüm sanki ben mi istiyorum böyle olsun.
Yani çok kötü bir gün kimse beni anlamıyor. Yada herkes bıktı benden. Ben şikayet etmiyorum. Oğlum dünyaya gelsin ben bunları unutacağım. Evet bebeği ben istedim. Şimdi de çekiyorum.

elanaz hosgeldın cnm burda bole bız hepımız arkıdıs olduk vallabı kac gun sonrada dahada alısırsın
bu arada bebısın ne kadar kızmı erkekmı accuk bılgı ver yaw
33+5 gunluk mınık melegım kız ınsallah bu arada ona ısım arıyorum hala tavsıyesı olan varmı.....a.s.

İyi akşamlar kızlar nasılsınız. Ben çok sıkılıyorum. Bugün biraz dışarı çıkalım dedik. Gittiğimize pişman oldum. Zorla yürüyorum. Gezmek istemedim. Birde eşimle tartıştık aman son günler çok alıngan oldum. Akşam olalıdan beride oturuyorum eşim bilgisayarda oyun oynuyor. Annemleri çok özledim. Keşke Ankarada olsam şimdi en azından sohbet edecek birileri olurdu.
Bir arkadaşımı aradım bugün bana dediki senin yüzünden kimse çocuk yapmayacak herkesin gözünü korkuttun. Okulda hep seni konuşuyorlar dedi. Bir daha çocuk yapma sen eşine yazık dedi. Çok üzüldüm sanki ben mi istiyorum böyle olsun.
Yani çok kötü bir gün kimse beni anlamıyor. Yada herkes bıktı benden. Ben şikayet etmiyorum. Oğlum dünyaya gelsin ben bunları unutacağım. Evet bebeği ben istedim. Şimdi de çekiyorum.

cnm hıc takma kafana senın yasadıklarını bızde yasıyoruz ve tabıı yasattıklarınıda yasatıyoruz hıc kolay gunler gecırmıyoruz ama hepsı bıtıcek ıns bu kadar ezıyetın meyvesını alıcaz rabbım nasip ederse herkesten senı anlamasınıda bekleme bende yanlıızm ve o kadar ıhtıyac duyuyorumkı bazen gercek bır dosta soluğu burda alıyorum yaptığın en ufak bıseyı kaprıs ve naz olarak algılayıp ılk hamıle kalan senmıısn ne bu falan dıye gereksız yorum yapıolar takma sen kafana bosver senı anlamaları ıcın senın yasadıklarını yasamaları lazım

Son düzenleme:
elanaz hosgeldın cnm burda bole bız hepımız arkıdıs olduk vallabı kac gun sonrada dahada alısırsın
bu arada bebısın ne kadar kızmı erkekmı accuk bılgı ver yaw
33+5 gunluk mınık melegım kız ınsallah bu arada ona ısım arıyorum hala tavsıyesı olan varmı.....a.s.

cnm valla bende bulamadım ısım kızıma on kere değitirdik yalama oldu artık cokacimcoookbakalım karar verıcez ama sole bır gercek var bulduğum ısımlerı kımse beğenmıyo senağlama

alınganlık hepımızde var ne yazıkkı canım ama bebegımın hareketlerı bana herseyı unutturuyor keyfım kactıgında ona aldıgım esyalara bakıyorum bu benı cok rahatlatıyor ...uyuyamıyorum yuruyemıyorum ama herseye deger bence..:CüvCüv:

ahh canim yaa her evde oluyor böyle tartismalar :teselli:
sen kendini suclama sakin cnm ,benim esimde zamaninin cogunu pc basinda geciriyor aksam üstleri ise gittigi icin beyefendi sabahlara kadar pc basinda....
artik söylicek lafim kalmadi yoruldum ona laf anlatmaktan bosverdim artik
cogu kez bizleri anlamakta zorlaniyorlar nede olsa onlar bu dönemi hic gecirmediler
neler cektigimizi bilmiyorlar
arkadasin cok ayip etmis bu sekilde konusmamasi gerekirdi seninde üzülcegini kirilcagini düsünememis onlar hamile kalmadiklari icin belkide hamileligi cok normal saniyorlar
ki herkez biliyor son aylarda nekadar cok sikayetler artiyor
yani denemek esine yazik tabiiki bizimle beraber onlarda SIKINTI cekicekler ,bizimle uykusuz kalicaklar ,bizimle is yapicaklar tek basimiza yapmadik ya bu cocuklari biz kötükedihüso
sadece senin degil hepimizin sikayetleri var o arkadasin bi bizim siteye göz atsa keske senin yasadigin sorunlarin nekadar normal oldugunu anlardi sanirim sonrada hic cocuk yapmak istemezdii :1closedeyes:
sen üzme canini hayatim benimde burda arkadasim yok gidip görüstügüm onu birak annem ailem bile yanimda degil tek basinayim resmen
cidden yani konustugum tek bi alt komsum var onlada toplam 6 defa falan ayak üstü muhabbet etmisizdir bukadar saka gibi degilmi ..... benneyaptımki

bizler seni ve yasadiklarini cok iyi anliyoruz :teselli:
kimsede senden bikmadi biz seni cok seviyoruz :1hug: hadi gülümse simdi yigenimi üzme :eek:klava:
iyi günde kötü günde hepimiz yanindayiz :teselli:

Evet elanaz doğru söylüyorsun. Oğluşumu kucağıma alınca herşeyi unutacağım. Çektiğim tüm ağrıları, sıkıntıları ama çevremdekiler böyle yapınca üzülüyorum. Bugün konuştuğum arkadaşım ben hamile kalınca benimle sürekli dalga geçiyor. Geçen sene yediğimiz içtiğimiz bir giderdi okadar çok samimiydik.
aslında arkadaşlarımızın yüzünü görüyoruz böylelikle.

Evet elanaz doğru söylüyorsun. Oğluşumu kucağıma alınca herşeyi unutacağım. Çektiğim tüm ağrıları, sıkıntıları ama çevremdekiler böyle yapınca üzülüyorum. Bugün konuştuğum arkadaşım ben hamile kalınca benimle sürekli dalga geçiyor. Geçen sene yediğimiz içtiğimiz bir giderdi okadar çok samimiydik.
aslında arkadaşlarımızın yüzünü görüyoruz böylelikle.

canim benim karismak gibi olmasin ama seni bu kadar cok üzen bi insanla bence araya biraz mesafe koyma zamani gelmis :teselli:
en azindan bi müddet arama bak dogum yapmak üzereyiz cok az zamanimiz kaldi simdi stressten ve üzüntüden uzak duralimki dogumumuzda rahat olsun
biz üzüldükce bebisler etkileniyor ve dogum sonrasi onlarin yasamini etkiliyor
simdi yasadigimiz üzücü olaylar bebeklerin dogduktan sonra huzursuz bi bebeklik gecirmesine neden oluyor
hem sirf hamilelik degil losalik dönemide böyle hassas geciyor :teselli: dogum yaptiktan sonra hormonlar gene alt üst oluyor :emir_bebek:

Son düzenleyen: Moderatör:
X