Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anam allah yardımcın olsun basıl doğacak o çocuk ???:1shok::1shok::1shok:
nestlecim senin bebişide nasıl merak ediyorum bi bilsen,doğuma kadar ne kadar olcak bu tosuncuk.canım benim ya ben şuncacık veleti taşırken zorlanıom,senin yerinde olsam yataktan kalkamam heralde,Allah kolaylık versin hayatım:)
cnm benim gözün aydin sezeryan tarihini almissiniz hihoyyyt
massallah tosuncuguna
ins. sende saglikla alirsin melegini kucagina hayatim :Saruboceq:
bakalim ücüncü siradami olucaksin yoksa senden önce dogum yapan olucakmi :CüvCüv: :1hug:
nestle gözün aydın.artık sırayla basladık dogurmaya.
sağol canım valla...4 gözle bekliyoruz artık...şu son günlerde aynı askerlikte ki gibi geçmek bilmez artık...hepimize sorunsuz doğumlar diliyorum...
nestle maşallah oğluna şimdiden neredeyse 4,5 kilo olmuş, tosun tosundelikafadulden
bence de sen böyle giderse normali falan düşünme, yani o ağırlıktaki bir bebeği orandan çıkarken düşünemyorumkafamçokkarıştı
neden 37. haftanda doğuruyorsun, gelişim tamamlandığı için mi?
vallahi tek tek yumurtlamaya başlıyorsunuz kızlar ben herzamanki gibi listenin sonlarında olacağım sanırım:roflol::roflol:
kızlar slm geldik sonunda anca.nihayet kafama uygun karyola buldum.aldık eşim monte ediyor.içinede uyku seti aldım.işi bitsin resmini koyarım
elanaz hosgeldın cnm burda bole bız hepımız arkıdıs olduk vallabı kac gun sonrada dahada alısırsın
bu arada bebısın ne kadar kızmı erkekmı accuk bılgı ver yaw
33+5 gunluk mınık melegım kız ınsallah bu arada ona ısım arıyorum hala tavsıyesı olan varmı.....a.s.
İyi akşamlar kızlar nasılsınız. Ben çok sıkılıyorum. Bugün biraz dışarı çıkalım dedik. Gittiğimize pişman oldum. Zorla yürüyorum. Gezmek istemedim. Birde eşimle tartıştık aman son günler çok alıngan oldum. Akşam olalıdan beride oturuyorum eşim bilgisayarda oyun oynuyor. Annemleri çok özledim. Keşke Ankarada olsam şimdi en azından sohbet edecek birileri olurdu.
Bir arkadaşımı aradım bugün bana dediki senin yüzünden kimse çocuk yapmayacak herkesin gözünü korkuttun. Okulda hep seni konuşuyorlar dedi. Bir daha çocuk yapma sen eşine yazık dedi. Çok üzüldüm sanki ben mi istiyorum böyle olsun.
Yani çok kötü bir gün kimse beni anlamıyor. Yada herkes bıktı benden. Ben şikayet etmiyorum. Oğlum dünyaya gelsin ben bunları unutacağım. Evet bebeği ben istedim. Şimdi de çekiyorum.
elanaz hosgeldın cnm burda bole bız hepımız arkıdıs olduk vallabı kac gun sonrada dahada alısırsın
bu arada bebısın ne kadar kızmı erkekmı accuk bılgı ver yaw
33+5 gunluk mınık melegım kız ınsallah bu arada ona ısım arıyorum hala tavsıyesı olan varmı.....a.s.
cnm valla bende bulamadım ısım kızıma on kere değitirdik yalama oldu artık cokacimcoookbakalım karar verıcez ama sole bır gercek var bulduğum ısımlerı kımse beğenmıyo senağlama
İyi akşamlar kızlar nasılsınız. Ben çok sıkılıyorum. Bugün biraz dışarı çıkalım dedik. Gittiğimize pişman oldum. Zorla yürüyorum. Gezmek istemedim. Birde eşimle tartıştık aman son günler çok alıngan oldum. Akşam olalıdan beride oturuyorum eşim bilgisayarda oyun oynuyor. Annemleri çok özledim. Keşke Ankarada olsam şimdi en azından sohbet edecek birileri olurdu.
Bir arkadaşımı aradım bugün bana dediki senin yüzünden kimse çocuk yapmayacak herkesin gözünü korkuttun. Okulda hep seni konuşuyorlar dedi. Bir daha çocuk yapma sen eşine yazık dedi. Çok üzüldüm sanki ben mi istiyorum böyle olsun.
Yani çok kötü bir gün kimse beni anlamıyor. Yada herkes bıktı benden. Ben şikayet etmiyorum. Oğlum dünyaya gelsin ben bunları unutacağım. Evet bebeği ben istedim. Şimdi de çekiyorum.
Evet elanaz doğru söylüyorsun. Oğluşumu kucağıma alınca herşeyi unutacağım. Çektiğim tüm ağrıları, sıkıntıları ama çevremdekiler böyle yapınca üzülüyorum. Bugün konuştuğum arkadaşım ben hamile kalınca benimle sürekli dalga geçiyor. Geçen sene yediğimiz içtiğimiz bir giderdi okadar çok samimiydik.
aslında arkadaşlarımızın yüzünü görüyoruz böylelikle.