sağolun kızlar
valla bebiş çıkacağını anladı mı ne
kasılmalar arttı bu gece iyiden iyiye
bu arada ayağa kalkıp banyo yapmaktan vazgeçtim canlar
bir tanıdık aradı bugün
oğlu araba kazası sebebiyle yatağa mahkum kaldı
aman yapmayın sakın yataktan ayağa kalktığında oturunca ani tansiyonu düşüp vücudu oksijensiz kaldığından bayılıyormuş
riske atmayın yüzdünüz kuyruğuna geldiniz deyince
herkese yaptığım ağzı olan konuşuyor tepkisini yapamadım cidden korktum
sabah yattık yerden temizlenip
hastanede tartılmak ve resim çekilmek üzere dr kontrolünde kalkmaya karar verdim
hepinize bugüne kadar verdiğiniz destekler için çok teşekkür ederim
sizler olmadan inanın çok zorlanırdım
kocaaammmmaaaaaan öptüm hepinizi ve bebişlerinizi
onlara iyi bakın gelince yoklama alacağım :)
offff yorgunluktan öldüm bittim resmen, çocukların kitaplarını işliyordum net e, 4 sayfa kitap ismi var sadece 1 sayfasını bitirebildim yaaaawww
offff anam ağladı, ama hiç bişey kızımdan değerli değil, gidip uzanıyorum yeter yaaaa
yarın devam ederim
herkese iyi geceler
see you soon
off kızlar yatak odasını düzenlemeye çalışıyorum bir türlü olmuyor oda küçük olunca yatağımız ortada duruyordu onu cam kenarına yanaştırdık gardolabıyla yatağın arasına park yatağı koyduk ama dolabın kapaklarını engelledi şimdi düşünüp duruyorum nasıl yapsam diye bebeğin eşyaları içinde şifonyer düşünüyordum ama onuda koyarsam busefer oda tıklım tıklım olucak off eğer bir gün kendi evim olursa yatak odası ve mutfağı kocaman olucak ahtım var valla
off o sorun bizim cocuk odasinda var bide tasinmaktan vazgectik nasil olucak bilmiyorum
simdilik bebis bizim yanimizda kalicak ama sonrasi baya bi sorun olucak
cnm sifonyer alirsan oda dedigin gibi dahada kücülebilir kendi dolabinda bebis icin yer yokmu bi bölümünü ona ayirsan
bende simdilik kendi dolabimda bebise bi bölüm ayirdi ilk ay giycegi kiyafetleri koydum oraya tek digerlerini abiisinin dolabina koydum ... :1hug:
Kızlar selam...
Vidi canım böyle bir durum için kelimeler boş... Allah yardımcısı olsun anne ve babasının.
Rabbim kimseye yaşatmasın...
Benim doktorumda sezeryana izin vermiyor. Sezeryan istiyorum dediğimde kızıyor. Hemen karar verme, belkide çok kolay olacak doğumun diyor. Anlamıyorum ben nasıl tüccar mantığı ile hareket eder bir doktor.:1shok:
Kızlar ufak tefek temizlik işini ben yapıyorum ama evi eşim silip, süpürüyor. Nasıl dayanıyorsunuz siz dip köşe temizliğe ? Benim belim ağrıyor hemen. İzine ayrılınca kadın tutacağım. Çoooook derin bir temizlik yaptıracağım. Koltukları ve halılarıda makina ile ya eşim ya da ablalarımdan biri yıkar. Sizde kendinizi çok yormayın...
Elendra canım sana da günaydın. Canım benimde oluyor o sanki göbek bağıma asılıyor gibi bir de şu elektrik süpürgesini kullanma boşver ev batsın senden önemli değil. Valla bıraktım eşime yaptırıyorum.Günaydın cici anneler...
Allah ım SSaslan'ın ve minik meleğinin yardımcısı olsun. Hayırlısı ile birbirlerine kavuşsunlar.:Saruboceq:
Kızlar ben hiç iyi değilim. Bebeğim göbeğimin sağ üst kısmını çok acıtıyor. Ağrı değil bu.
Sanki tahriş etmiş gibi. Eli ya da ayağı ile birşeyler yapıyor sanırım. Bazen ağlayacak duruma geliyorum. Dün akşam eve gidince eve süpürge açtım. Eşim kızdı ama onun yaptığı da içime sinmiyor. Sonrası benim için kötü oldu gerçi. Belim ağrıdı çok.
Kızlar cam sileceğinizi falan söylemişsiniz.Allah nazardan saklasın sizi. Ama yine de dikkat edin. En azından cam silmeseniz iyi olur aslında...