2009 Şubat Anneleri

offff yorgunluktan öldüm bittim resmen, çocukların kitaplarını işliyordum net e, 4 sayfa kitap ismi var sadece 1 sayfasını bitirebildim yaaaawww

offff anam ağladı, ama hiç bişey kızımdan değerli değil, gidip uzanıyorum yeter yaaaa

yarın devam ederim

herkese iyi geceler

see you soon

off kızlar yatak odasını düzenlemeye çalışıyorum bir türlü olmuyor oda küçük olunca yatağımız ortada duruyordu onu cam kenarına yanaştırdık gardolabıyla yatağın arasına park yatağı koyduk ama dolabın kapaklarını engelledi şimdi düşünüp duruyorum nasıl yapsam diye bebeğin eşyaları içinde şifonyer düşünüyordum ama onuda koyarsam busefer oda tıklım tıklım olucak off eğer bir gün kendi evim olursa yatak odası ve mutfağı kocaman olucak ahtım var valla

sağolun kızlar
valla bebiş çıkacağını anladı mı ne
kasılmalar arttı bu gece iyiden iyiye

bu arada ayağa kalkıp banyo yapmaktan vazgeçtim canlar
bir tanıdık aradı bugün
oğlu araba kazası sebebiyle yatağa mahkum kaldı
aman yapmayın sakın yataktan ayağa kalktığında oturunca ani tansiyonu düşüp vücudu oksijensiz kaldığından bayılıyormuş
riske atmayın yüzdünüz kuyruğuna geldiniz deyince
herkese yaptığım ağzı olan konuşuyor tepkisini yapamadım cidden korktum
sabah yattık yerden temizlenip
hastanede tartılmak ve resim çekilmek üzere dr kontrolünde kalkmaya karar verdim

hepinize bugüne kadar verdiğiniz destekler için çok teşekkür ederim
sizler olmadan inanın çok zorlanırdım
kocaaammmmaaaaaan öptüm hepinizi ve bebişlerinizi
onlara iyi bakın gelince yoklama alacağım :)

yazini okuyunca cok duygulandim cnm
tanidiginizin ogluna büyük gecmis olsun ins. bi mucize olurda o cocukta yataga bagli kalmaktan kurtulur
sen cook cook iyi bi anne olucaksin ,sen ve esin bunu hakediyorsunuz
esinle seni tebrik ediyorum cok zor günler gecirdin hayla dimdik ayaktasin
rabbim evlatlarimizi bizlere bagislasin cnm dualarimiz seninle :1hug:

offff yorgunluktan öldüm bittim resmen, çocukların kitaplarını işliyordum net e, 4 sayfa kitap ismi var sadece 1 sayfasını bitirebildim yaaaawww

offff anam ağladı, ama hiç bişey kızımdan değerli değil, gidip uzanıyorum yeter yaaaa

yarın devam ederim

herkese iyi geceler

see you soon

canim yaa yorma bu kadar kendini kiyamam ben sanaaa elimde olsa gelir yardim ederdim valla :teselli: acil degilse sonra yap hem bak hafta sonu girdi ne güzel araya
sanada iyi geceler hayatim Şeniz

off kızlar yatak odasını düzenlemeye çalışıyorum bir türlü olmuyor oda küçük olunca yatağımız ortada duruyordu onu cam kenarına yanaştırdık gardolabıyla yatağın arasına park yatağı koyduk ama dolabın kapaklarını engelledi şimdi düşünüp duruyorum nasıl yapsam diye bebeğin eşyaları içinde şifonyer düşünüyordum ama onuda koyarsam busefer oda tıklım tıklım olucak off eğer bir gün kendi evim olursa yatak odası ve mutfağı kocaman olucak ahtım var valla

off o sorun bizim cocuk odasinda var bide tasinmaktan vazgectik nasil olucak bilmiyorum
simdilik bebis bizim yanimizda kalicak ama sonrasi baya bi sorun olucak

cnm sifonyer alirsan oda dedigin gibi dahada kücülebilir kendi dolabinda bebis icin yer yokmu bi bölümünü ona ayirsan
bende simdilik kendi dolabimda bebise bi bölüm ayirdi ilk ay giycegi kiyafetleri koydum oraya tek digerlerini abiisinin dolabina koydum ... :1hug:

off o sorun bizim cocuk odasinda var bide tasinmaktan vazgectik nasil olucak bilmiyorum
simdilik bebis bizim yanimizda kalicak ama sonrasi baya bi sorun olucak

cnm sifonyer alirsan oda dedigin gibi dahada kücülebilir kendi dolabinda bebis icin yer yokmu bi bölümünü ona ayirsan
bende simdilik kendi dolabimda bebise bi bölüm ayirdi ilk ay giycegi kiyafetleri koydum oraya tek digerlerini abiisinin dolabina koydum ... :1hug:

ah canım malesef dolabımda küçük oyüzden iyice sinir oluyorum benneyaptımki

ayy ssaslanın yarın doğum yapacağını düşündükçe bana ayrı bi heycan basıyor kızlar,onunla haftalarımız aynı çünkü,şu an içimizden çıkıverse Allah izin verirse yaşayacak duruma gelmiş bi bebiş taşıdığımızı bilmek insanı bambaşka yapıyor dimi:))
İnşallah yrn güzel haberlerini alırız..

beyazbulut canım evde şifonyeri koyabileceğin başka bi yer yokmu,bazen olur ya holde oda kapısı girişinde falan bi parça alanlar.kendi evin olmayınca napcan hayatım bi şekilde idare edilecek artık

saslancım tekrar hayırlı doğumlar diliyorum sana canım bu arada doğuma giderken yapılan dua kabul olurmuş ablam söyledi aklında bulunsun

kızlar hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin bu arada kızlar doğuma giderken yapılan dua kabul olurmuş ablam söyledi olmasını istediğin birşey varsa giderken dilekte bulun dedi bilem doğru bilmem yalnış ama denemekte fayda var öyle değil mi

aybükecim sana bir tavsiyede bulunmak istiyorum canım bir haftadır yaşdığım hastalık beni etkilese sadece inan bunları yazmazdım ama bebeğim etkilenmiş kalp atışları normalin çok üstündeydi öyleki bugün doktor beni aradı nasılsın bebeğin hareketleri normal mi şikayetlerin devam ediyor mu diye doktorun beni araması beni hem çok mutlu etti hem de düşündürdü dedimki ben baya bir hastalanmışım ki doktor beni aradı demekki adam da endişelenmiş.şimdi sen doğum sonrasını düşünerek çalışıyorsun ama doktorun 2 kere 20 günlük rapor yazdığında zaten 2.dönem biter canım benim ben de raporla falan uğraşmayayım hem de okuldaki çocukların dersleri boş geçmesin dedim ama kendime ve bebeğime zararı dokundu geçen hafta hiç kilo almamış yavrum.sen bilirsin ama bence artık çalışma inan bu hafta benim için kabus gibiydi benzer şeyleri başkaları yaşamasın diye bunları yazıyorum.kıymetini çalışıyorsun diye ne veliler ne öğrenciler ne okul idaresi bilir ne de bir başkası bebeğini perişan etme dinlenmene bak kimse tam çalıştı diye madalya takmıyor adama ben çalışabilir raporualdığımda müdürüm sanki bu çok normal birşeymiş gibi davrandı ama 2 hafta sonra çalışamaz raporunu götürünce de hastalandığıma üzüldü ama aynı şekilde de tepki vermedi.gene de kendin bilirsin canım

Kızlar selam...
Vidi canım böyle bir durum için kelimeler boş... Allah yardımcısı olsun anne ve babasının.
Rabbim kimseye yaşatmasın...

Benim doktorumda sezeryana izin vermiyor. Sezeryan istiyorum dediğimde kızıyor. Hemen karar verme, belkide çok kolay olacak doğumun diyor. Anlamıyorum ben nasıl tüccar mantığı ile hareket eder bir doktor.:1shok:

Kızlar ufak tefek temizlik işini ben yapıyorum ama evi eşim silip, süpürüyor. Nasıl dayanıyorsunuz siz dip köşe temizliğe ? Benim belim ağrıyor hemen. İzine ayrılınca kadın tutacağım. Çoooook derin bir temizlik yaptıracağım. Koltukları ve halılarıda makina ile ya eşim ya da ablalarımdan biri yıkar. Sizde kendinizi çok yormayın...

bende doğum iznine ayrıldım yapmaya başladım zaten evde hiç bişe yapmayınca canı sıkılıyor insanın dün yavaş yavaş yaptım 2 oda ve mutfak bitti ama öldüm bittim gece hiç uyuyamadım bakalım öğlene doğru biraz daha iyi olursam camları silerim yavaş yavaş halılarıda çok gözüme battığı için sildim ama yıkama fabrikasına vericem Ben çalışırken güya temizlikçi geldi eve heryer aynı duruyo koltukların altından bi karış pislik çıktı akşama kadar yatmış zannedersem bizim hatun :eek:klava:

ssaslan hadi gözün aydın heyecan bastı beni yaa kollarında olucak miniğin teyzelerinden çok selam söyle bizim yerimizede kokla bol bol öp onu

kızlar bir de sabah sabah sorayım sizede unutmadan.Bu bebek şekerlerini hastanede mi vericez eve gelenleremi vericez.Bebek görmeye gelenlere ikramlar nasıl olcak bide ne zaman gelirler hemen doğurur doğurmaz geliyorlar mı

günaydinnnnnnn ben bugün cok mutlu uyandim
muzice bebegimiz geliyor ondan sanirim hihoyyyt inanmiyorum yaaa yaklasik bir bucuk saat sonra kollarinda olucak yavrun sasslancim :asigim: nasil heyecanliyim kislar sanki ben doguruyormusum gibiii kaydirigubbakcemile
dualarimiz seninle sasslan saglikla al melegini kucagina :Saruboceq: :1hug:

benimde ebem gelicek bugün onunla taniscam ,suda dogum konusunda deneyimliyse ona göre suda dogumu istedigimi söylicem ins. iyi biri,sempatik cikar karsima :Saruboceq:

Günaydın cici anneler...
Allah ım SSaslan'ın ve minik meleğinin yardımcısı olsun. Hayırlısı ile birbirlerine kavuşsunlar.:Saruboceq:

Kızlar ben hiç iyi değilim. Bebeğim göbeğimin sağ üst kısmını çok acıtıyor. Ağrı değil bu.
Sanki tahriş etmiş gibi. Eli ya da ayağı ile birşeyler yapıyor sanırım. Bazen ağlayacak duruma geliyorum. Dün akşam eve gidince eve süpürge açtım. Eşim kızdı ama onun yaptığı da içime sinmiyor. Sonrası benim için kötü oldu gerçi. Belim ağrıdı çok.
Kızlar cam sileceğinizi falan söylemişsiniz. :nazar: Allah nazardan saklasın sizi. Ama yine de dikkat edin. En azından cam silmeseniz iyi olur aslında...

Günaydın kızlar,
Ssaslan bugün doğum yapıyor canım işallah kolay bir doğum olur ve kucağına alırsın mucize bebişini ...:emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
epidural sezeryanda 15 dkkada bebeği alıp bitiriyorlarmış işi,:nazar:
Sağlıklı mutlu haberlerini bekliyoruz canım.
Bebişinin fotosunu da görmek isteriz işallah.

Günaydın güzel şubat anneleri, ssaslan hayırlısıyla güneşine kavuşur inşallah ben bile o kadar heyecanlıyım ki rüyamda gördüm doğumuna bende girmişim bebeişin çıkışıını falan görüyorum, hemen gidip kızlara haber vermeliyim diyorum yeni başlık falan yazıyorum gerçek gibiydi ya, çok etkilendim bende hayırlı haberlerini bekliyorum

günaydın herkese ssaslan kavuşmuşmudur acaba miniğine inşşallah hayırlı bir şekilde almıştır kucağına ne mutludur şimdi darısı hepimize

Günaydın cici anneler...
Allah ım SSaslan'ın ve minik meleğinin yardımcısı olsun. Hayırlısı ile birbirlerine kavuşsunlar.:Saruboceq:

Kızlar ben hiç iyi değilim. Bebeğim göbeğimin sağ üst kısmını çok acıtıyor. Ağrı değil bu.
Sanki tahriş etmiş gibi. Eli ya da ayağı ile birşeyler yapıyor sanırım. Bazen ağlayacak duruma geliyorum. Dün akşam eve gidince eve süpürge açtım. Eşim kızdı ama onun yaptığı da içime sinmiyor. Sonrası benim için kötü oldu gerçi. Belim ağrıdı çok.
Kızlar cam sileceğinizi falan söylemişsiniz. :nazar: Allah nazardan saklasın sizi. Ama yine de dikkat edin. En azından cam silmeseniz iyi olur aslında...

Elendra canım sana da günaydın. Canım benimde oluyor o sanki göbek bağıma asılıyor gibi bir de şu elektrik süpürgesini kullanma boşver ev batsın senden önemli değil. Valla bıraktım eşime yaptırıyorum.

X