2009 Şubat Anneleri

kızlar bu arada kırmızı donlarınızı giymeyi unutmayın:roflol: bugün haberlerde söylüyolardı kırmızı don şans getiriyormuşsırnaşıksırnaşık şey artık umudumuz donlara kaldı beklicez:roflol::roflol:

mutlu yıllaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu kırmızı don muabbetı nedır yaw ben gıymedım olmuyokı kırmızı donlarım anacım sığacak donda bulamazdık dıye aramadım bıle

Kırmızı don giyen donanır ( yani bir sürü alışveriş yapar )bütün sene boyunca hiç mi duymadınız ben her yıl yeni alır giyerim .Ama bu sene almadım zira geçen gün kartım limitinin dolduğunu öğrendim alışverişte eşimle pabuçla değişicez Çok üzgünüm çoookkendimi frenlemem lazım:jeyyar:

Yeni yıl hepimize sağlık mutluluk ve huzur ve bebişlerimizi getirsin inşallah, keşeke dediğimiz tüm güzellikler hep bizlerle olsun

Mutlu yillar kizlar.Seneye bebislerimiz kucagimizda olucak ne guzel degilmi.Allah kazasiz belasiz bebislerimizi dogurmayi nasip etsin hepimize insallah :)

slm kızlar gece çok geç olmadan uyuduk tam 2 de yatağa girdik :)))
gece aldığım fitili koydum sabah kalktığımda hiç akıntım yoktu umarım iyi gelmiştir 3 gün sonra tekrarlıcam bişey kalmaz inşallah..
bebişimde çok şeker dün geceden beri tabi yiyip içmediğimiz bişey kalmadı hoplayıp zıplıyodu içimde minnoşum benim..
7 tane bilet aldık bari amorti tutsaya hiç birinde bişey yok sanırım gördüğüm kadarıyla :KK43:(
netten bakıcam daha sonra varmı bişey diye :))
şimdi kaçıyorum kızlar çok üşüyorum tv izlicem.. öptüm hepinizi..

günaydın kızlar.tatil bugün diye yatak keyfi yaptım ohh valla çok güzeldi.kahvaltı da yaptık şimdi eşim yapıyo hala :):) arkadasları gelicek yemeğe az sonra kalkıp hazırlık yapıcam tatlıyı akşam yaptım.
bu arada hiç yılbaşlarında kırmızı don giymedim valla donsuz idare ettim:roflol:

kıslar günaydınnnnnnnn. yeni yılımızın ilk sabahına mutlulukla merhaba diyin...
bende dün gece kırmızı donla girenlerdenim. sağolsun annem hiçbir zaman unutmaz yine unutmamış ve almış.inş. donanıcaz bu sene..........

günaydın kızlar.tatil bugün diye yatak keyfi yaptım ohh valla çok güzeldi.kahvaltı da yaptık şimdi eşim yapıyo hala :):) arkadasları gelicek yemeğe az sonra kalkıp hazırlık yapıcam tatlıyı akşam yaptım.
bu arada hiç yılbaşlarında kırmızı don giymedim valla donsuz idare ettim:roflol:

sekerim sabah sabah ne tatli lafini atiyorsun sen ortayaaaa :mymeka: cokacimcoook cokacimcoook canim tatli cekti senağlama daha kahvalti yapmadan hemdee

ne tatlisi yaptin sekerim cokacimcoook

günaydin kizlarrr bende bir saat önce uyandim hihoyyyt

slm kızlar gece çok geç olmadan uyuduk tam 2 de yatağa girdik :)))
gece aldığım fitili koydum sabah kalktığımda hiç akıntım yoktu umarım iyi gelmiştir 3 gün sonra tekrarlıcam bişey kalmaz inşallah..
bebişimde çok şeker dün geceden beri tabi yiyip içmediğimiz bişey kalmadı hoplayıp zıplıyodu içimde minnoşum benim..
7 tane bilet aldık bari amorti tutsaya hiç birinde bişey yok sanırım gördüğüm kadarıyla :KK43:(
netten bakıcam daha sonra varmı bişey diye :))
şimdi kaçıyorum kızlar çok üşüyorum tv izlicem.. öptüm hepinizi..

ins. iyi gelmistir cnm ,bende dün saat 00:30 gibi uyudum mirmirmirmir
ama en azindan bu yilbasini ayakta gecirdim delikafadulden
farkli bisey yoktu bizde normal bi gün gibi gecti disarda bir iki kisi fisek atti okadar ...

benim canim asiri tatli cekti yaa neyse gidip bakim mutfaga belki biseyler bulurum delikafadulden cokacimcoook delikafaduldencokacimcoook
öptük hepinizi teyzelerii Şeniz

X