2009 Şubat Anneleri

arkadaşlar hepinize mutlu seneler nice yıllar diliyorum. inşallah bundan sonraki seneleri bebeklerimizle geçiririz. allah hepinize herşeyin en güzelini versin....

Kızlar hepinize yeni yılın hayılır olmasını, sağlık ve mutluluk dolu bir sene getirmesini diliyorum. Facebook'a eklemek isteyenler özelden mesaj atabilirler. Hepinizi öptüm...

slm buket sen aydındamısın? :1shok:
aydında olan birini buldum sonunda:1hug:

Evet canım Aydındayım. Mart anneleri topiğindeyim. Aslında mart başı olduğu için büyük ihtimalle şubat annesi olabilirim. Henüz günü belli değil. Ama mümkün olduğu kadar bu topiğide takip ediyorum.

ben burdayim cnmm
yemegimizi yedik ,esim tuani uyutmaya gitti benimde simdiden uykum geldi
sanirsam bu geceyide uyuyarak gecircem (
siz napiyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy ne yapayım oturuyorum eşimde arkadaşı çagırdı oraya gidecek yani sıkılıyorum tek başıma

tamam cnm mesaj var diye göstermemis ama gelmis mesajin faceboogum yok ama msni ekliyorum hemen :))

2 dakika kaçtım geldim kızlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun..
bu yeni yıl bize bebeklerimizi getirecek çok mutluyum o yüzden..
herkeze bol kazanç ve bol şans diliyorum ve kocaman öpüyorum sizleri..

kızzz cimcime uyuyarak girme yeni yıla:mymeka:
tüm yıl uyursunsırnaşık şeydicem ama uyuyamazsın bebiş uyutmazki:roflol:

2 dakika kaçtım geldim kızlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun..
bu yeni yıl bize bebeklerimizi getirecek çok mutluyum o yüzden..
herkeze bol kazanç ve bol şans diliyorum ve kocaman öpüyorum sizleri..

sağol canım senin de yeni yılın kutlu olsun. a.s.evet ya bebişler gelecek degil . ayyy bi kavuşsaydık yavrularımızasositososito

canım eşimin arkadaşı tez hazırlıyormuş yardım istemiş benim eşimde yeni tezini bitirdi ona yardıma gitti yani eylenmeye degil yoksa bir yere gidemez bensizklava:

hüvik olurmu yaa yalnızmı giricen yeni yıla eşinin arkadaşıda bu günümü bulmuş yardım isticek klava: ben yollamazdım valladelikafadulden

ben kaçıyom kızlar tombala oynicaz şunların paralarını bi tokatlayayım gelirim yinesırnaşık şey

canım eşimin arkadaşı tez hazırlıyormuş yardım istemiş benim eşimde yeni tezini bitirdi ona yardıma gitti yani eylenmeye degil yoksa bir yere gidemez bensizklava:

hmm sevindim cnm bende seni evde birakip eglenmeye gitti sandim kaydirigubbakcemile3
ins. gelir esin saat 12 ye kadar da beraber girersiniz yeni yila cnm :1hug:

hüvik olurmu yaa yalnızmı giricen yeni yıla eşinin arkadaşıda bu günümü bulmuş yardım isticek klava: ben yollamazdım valladelikafadulden

yook kııız gelir birazdan yoksa yolarııım onuuklava:. beni zaten normalde evde yalnız bırakmaz.yarım saate kalmaz gelir yoksa telefonla taciz ederim:jeyyar:

hmm sevindim cnm bende seni evde birakip eglenmeye gitti sandim kaydirigubbakcemile3
ins. gelir esin saat 12 ye kadar da beraber girersiniz yeni yila cnm :1hug:

sagol canım. senin eşin nerde oğlunu uyutacam derken oda uyumasın sakınsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…